Jump to content

Logitech MX performance... και επιφανειες εργασιας

Dark Oblivion

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα σε ολους.

Θα ηθελα να ρωτησω απο αλλους χρηστες αυτου του 'πανεμορφου' mouse αν ειχαν/εχουν θεματα με διαφορες επιφανειες.

Αν δηλαδη 'κολλαει' , αν επιρεαζεται η ταχυτητα του κερσορα ,και αλλα 'κουφα'. Ρωταω γιατι ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι πιανει ακομα και σε γυαλι... ΑΛΛΑ...

καλισπερα, το εχω το συγκεκριμενο και γενικα το δουλευω σε cloth mouse. αν αναρωτιεσαι αν πιανει σε γυαλι, πιανει παρα πολυ καλα και με μεγαλη αποκριση.

καλισπερα, το εχω το συγκεκριμενο και γενικα το δουλευω σε cloth mouse. αν αναρωτιεσαι αν πιανει σε γυαλι, πιανει παρα πολυ καλα και με μεγαλη αποκριση.

Το ποντικι δοκιμαστηκε σε γυαλι και πιανει μια χαρα.

ΑΛΛΑ...

Στο γραφειο μου (απλος παγκος απο το praktiker) κανει 'νερα' στην ταχυτητα. Αν το παω αργα 'ψιλοκολλαει' ο κερσορας ,αν το παω πιο γρηγορα (με το χερι) χανω το σημειο 'του κλικ' και πρεπει να επιστρεψω.

Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος.

Σημερα στην κοπελα μου ,στον παγκο της κουζινας δουλευα ΑΨΟΓΑ , στο γραφειο της (ξυλο) χωρις mousepad δεν την παλευει μια...

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΝΤΙΚΙ. Σωστα?

η αληθεια ειναι και στο δικο μου ξυλινο γραφειο η αισθηση δεν ειναι πολυ καλη, ισως να φταινε και τα pads του mouse.

η αληθεια ειναι και στο δικο μου ξυλινο γραφειο η αισθηση δεν ειναι πολυ καλη, ισως να φταινε και τα pads του mouse.

Τα pads ειναι σαν καινουρια. Αν εφταιγαν αυτα δεν θα δουλευε σε καμια επιφανεια.

βασικα, δεν αναφερθηκα στην ποιοτητα των pads καθως μια χαρα ειναι αλλα το θεμα ειναι οτι οταν το δουλευω σε γραφειο(το παιρνω με το λαπτοπ) και δεν εχει mousepad, η αισθηση ειναι πολυ χαλια:fie::happy:

βασικα, δεν αναφερθηκα στην ποιοτητα των pads καθως μια χαρα ειναι αλλα το θεμα ειναι οτι οταν το δουλευω σε γραφειο(το παιρνω με το λαπτοπ) και δεν εχει mousepad, η αισθηση ειναι πολυ χαλια:fie::happy:

Αν οντως συμβαινει σε ολους αυτο τοτε ειναι ενα ΜΕΓΑΛΟ μειον...

Να λαβουμε υποψην οτι : διπλα απο το ποντικακι αυτο εχω το mx revolution ,το mouse του K220 set ,και το mouse απο το MX3200 set. Ολα τα αλλα δουλευουν μια χαρα...

μην σε παρω και στο λαιμο μου, επειδη εμενα η κυρια χρηση ειναι στο pc μου, δουλευω παντα με τα mousepad. καλυτερα να ρωτησεις καποιον με λαπτοπ που το δουλευει on the go ωστε να εισαι σιγουρος

thanks

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.