airvag Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2013 Καλησπερα παιδια,Εχω αναλαβει ενα project για την επιλογη ενος CMS και την δημιουργια ενος δυναμικου site (εταιριας εκπαιδευτικου υλικου και εκδοσεων) και διαλεξα το Drupal (γιατι συμφωνα με την ερευνα μου υπερτερει και εχει παραπανω δυνατοτητες απο Joomla και Wordpress και εχει καλο documentation και επεκτασιμοτητα σε modules λογω του οτι εχω γνωση SQL, php, html, css, Js και JQuery). Θελω να μου πειτε την γνωμη σας απο αλλα δυνατα CMS οπως επισης και την επιλογη domain αγορας σε καταληξη .gr (που να προσφερει ικανοποιητικο χωρο για τα δεδομενα της εταιριας) διαλεξα ισως το Domain Names Registration | Web Hosting Greece | Dedicated Server. Περιμενω προτασεις και την γνωμη-γνωση σας.Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Αύγουστος 23, 2013 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2013 Η κατοχύρωση του domain name δεν έχει σχέση με το web hosting. Link to comment Share on other sites More sharing options...
airvag Αύγουστος 23, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2013 Το γνωριζω οτι ειναι διαφορετικα πραγματα, απλα θα ηθελα να μαθω για εταιριες που ειναι αξιοπιστες στο Web Hosting. Θελω να εχω χωρο περιπου 15-20 GB για φορτωμα 2-3 site. Ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.