Jump to content

Τι μπορει να τρεχει?

manosone1416003187

Recommended Posts

Τι γινεται παιδια?Εχω ενα προβλημα(οχι πολυ σοβαρο)Λοιπον,ο χρονος ο οποιος κανουν τα windows να μπουν,απο την στιγμη που θα βαλω τον κωδικο(log on),ειναι αρκετος.Μηπως ξερει καποιος καποιο diagnostic tool το οποιο να "λεει" ποιο προγραμμα το κανει να αργει?

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο πρόγραμμα(μπορεί να κάνω και λάθος), το σύνηθες είναι να τρέξεις το msconfig--->startup και να δοκιμάσεις να αποεπιλέξεις κάποια από τα προγράμματα, ώστε να δεις ποιο/ποια είναι υπέυθυνα,

Κανένα defragment έχεις κάνει πρόσφατα ?

Αμε.Πριν 3-4 μερες εκανα defragment.Εβγαλα το Νορτον και αλλο ενα και ξεκιναει λιγο πιο γρηγορα.Θα δοκιμασω το F-Secure.Επισης οταν κανω επανεκινηση,αργει να κλεισει,οπως αργει και οταν κανω shutdown.

Κάνε καμία ανασυγκρότηση

Βάλε το Advanced System Optimizer

Είναι καλό και κάνε ανασυγκρότηση της μνήμης

Όπως είπαν και πιο πάνω κλείσε κάποια άσχετα προγράμματα από msconfig όπως το winzip κ.α.

Και βγάλε το καταραμένο το Norton είναι πολύ @#$#@$% .πρόγραμμα βάλε τo ANTIVIR XP

Δεν ενωούσα να το βγάλει... Απλώς υποψιάζομαι οτι είναι αυτό μιας και είναι αρκετά βαρύ. Αν είναι αυτό έχεις δύο επιλογές:

1. Είτε το κάνεις να ενεργοποιείται χειροκίνητα και το ανοίγεις όποτε μπαίνεις στο net.

2. Είτε το αλλάζεις με κάποιο πιο ελαφρύ και εξίσου ή παραπάνω καλό. Το ποιό δεν ξέρω...

Λοιπον το εβγαλα,και εβαλα f-secure.Δεν ειναι πιο ελαρφυ αλλα μου βρηκε 14:eek: ιους,παραπανω.Μυριζομαι κατι αλλο,αλλα εχει βουλωσει η μυτη μου λιγακι.Οταν εβγαλα το norton ετρεχαν 18 rocesses.Σαν πολλα δεν ειναι?Σημιωνω οτι απο το regcleaner στην startup list,ειναι μονο 4.Επισης,εκανα και ανασυγκροτηση σκληρων και μνημης εχτες.:help:

Μήπως πριν είχες κάρτα nvidia; Το λέω γιατί είχα ακούσει οτι οι drivers της καθηστερούν λίγο τα Windows στο άνοιγμα και στο κλείσιμο. Αν ναι, βρές ένα προγραμματάκι του τύπου detonators destroyer για να τους απεγκαταστήσεις τελείως. Στην έσχατη περίπτωση κάνε και ένα format...

Κοιτα στο ΜSInfo να δεις απο κει τι αλλο τρεχει!

Ακομα κ κρυφο να ειναι ενα process εκει φαινεται...

Δοκιμασε να κανεις BOOT με Logging (πατας F8 στην αρχη, οπως για SAfe Mode)

για να δεις τι φορτωνει...

Εμενα μου το εκανε αυτο οταν εβαλλα το Norton internet security 2004 pro...Οχι μονο αργουσε να φορτωσει τα Windows αλλα κρασαρε στο ''καλωςορισατε'' και μετα τον μπ**λο...

μετα απο 5 φορματ σε τρεις μερες καταλαβα τι τρεχει, και τωρα εχω μονο Norton antivirus και SystemWorks...μαλλον μαπα τα προιοντα της Symantec....:tomato:

Eντελως τυχαια..... τα κολληματα παρουσιαζοταν μετα απο Live update(κατι βρωμει εδω:TD: )

A!Ειναι 2 exe και 1 scr που δεν βγαινουν με διαγραφη.Τα κοιταξα στο google ,και μου εβγαλε κατι φορουμ σε σχεση με το spyware.Συνεχιζω το ψαξιμο,και τα ξανα λεμε.Οποιος μπορει ας βοηθησει.

Μαλλον ενα exe και ενα scr.Σημειωνω οτι και τα 2 βρισκονται στον φακελο "startup",και λεγονται default.scr,usbwin32.exe,και δεν θυμαμαι να υπηρχαν πριν μια εβδομαδα(αν ειναι κατι τα οποια τα ειχαν τα WINDOWS πο την αρχη,διορθωστε με:)).

...ειναι και αλλο ενα το οποιο λεγεται criticalupdate.exe,και ουτε αυτο νομιζω οτι υπηρχε.Οταν κανω κλικ σε ενα απο τα 3 μου βγαζει.."Wrong version of DLL file".Συνεχιζω το ψαξιμο,και οποιος μπορει,βοηθαει:)

Δεν είμαι φανατικός του Νόρτον,ιδιαίτερα από τότε που είναι ιδιοκτησία του Βασίλη αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι δε μου έχουν φερθεί άσχημα.Θα σου έλεγα να τα επανεγκαταστήσεις και μετά από όσα ρεστάρτ ζητήσει ,να κάνεις απεγκατάσταση.Δεν πιστεύω όμως ότι οφείλεται εκεί η καθυστέρηση του συστήματός σου εκτός και αν έχεις 128 ραμ.Δοκίμασε το bootvis και το defrag του Perfect Disk.Έπειτα άρχισε να σβήνει πράγματα από το msconfig->start.

Τέλος δοκίμασε ένα search για tweak hound Xp (πολλές βελτιώσεις των ΧΡ από registry και άλλα)

Λοιπον.Με βλεπω να πηγαινω προς την μερια του format.Εχω παει οσα πραγματα θελω στα αλλα particion,και θα κανω format σε αυτο που εχω τα Xp.Μετα απο ολα τα σχετικα θα βαλω το SP2.Αν δεν στειλω μεχρι αυριο βραδυ,σημαινει οτι προεκυψε καποιο προβλημα.Thanx for the help guys.:p

• 4 weeks later...

Eεεεεεεεεεεεεεεεεεπ.Τελικα προεκυψε προβλημα.Κολουσε στο σεταρησμα και επρεπε να βαζω βγαζω συσκευες.Μετα αλλαξα σκληρο,και επισης..ΒΡΑΧΗΚΥΚΛΩΣΑ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ:toomuchne,οταν το ενα καλωδιο(γυμνο)ακουμπησε το αλλο:tw:.ΕΕΕΕΕλα μωρε..,μικρος ειμαι ακομα..,θα μαθω:p.Τωρα ολα ΟΚ!

Θα μπορούσες να δοκιμάσεις το microsoft Boovis για δεις τον χρόνο που κάνει να ανοίξει και να κλείσει ο υπολογιστής και να τοον μειώσεις λίγα δευτερα.

Επίσης μπορούσες να δοκιμάσεις με κάποιο utility όπως τα Ace utilities να απεγκαταστήσεις ότι είχε απομείνει και να δεις πιο προγραμμα σε καθυστερει

Τώρα που έκανες format απλά έχε τα υποχιν σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.