Jump to content

ψυχολογικό τεστ

Obijuan83

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αυτό είναι ένα αυθεντικό ψυχολογικό test.

Είναι μια ιστορία για ένα κορίτσι.

Ενώ ήταν στην κηδεία της μητέρας της, συνάντησε έναν άνδρα που δεν γνώριζε. Σκέφτηκε ότι ήταν καταπληκτικός, ο άνδρας των ονείρων της και τον ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα αλλά δεν ζήτησε ποτέ τον αριθμό του τηλεφώνου του και έτσι δεν μπορούσε να τον βρει μετά την κηδεία.

Μερικές ημέρες αργότερα το κορίτσι σκότωσε την αδελφή της.

Ερώτηση: Ποιο ήταν το κίνητρο της, για τη δολοφονία της αδελφής της;

Περιμένω τις απαντήσεις σας

Να τον ξανα συναντησει ?

Να συναντησει καποιον ακομα καλυτερο ? :D

Εμαθε οτι ειναι κρυφος εραστης της αδερφης της ?

Αδερφη της εκανε καλυτερο 32Μ απο αυτην ? :p

κάτι μου θυμίζει. ίσως το είχα ακούσει και παλιότερα. υποθέτω ότι η απάντηση "για να τον ξανασυναντήσει" (αυτή δίνω κι εγώ) δείχνει αρνητική ψυχολογία.

εκδοχή1

η κοπέλα σκότωσε την αδερφή της για κάποιον άλο λόγο... άσχετο με τον άνδρα... τσακώθηκαν για παράδειγμα και τη σκότωσε... ο άντρας δεν είχε καμία σχσέση

εκδοχη2

η κοπέλα είχε το εξης κίνητρο... με τη δολοφονία εξασφάλισε την προβολή της στα media (την οποία αναζητούν όλοι οι Ελληνες) μέσω των οποίων θα μπορούσε να ζητήσει απο τον άντρα να έρθει να την παντρευτεί στον Κορυδαλλό

εκδοχη3

Η κοπέλα δεν γνώρισε απλός τον άντρα αλλά είχε και σεξουαλική σχέση μαζί του κατα τη διάρκεια της κηδείας... αυτός δεν ήθελε να έχει περαιτέω σχέσεις μαζί της και έτσι κατάφερε με την παρουσία των γνωστών να σωπάσει η κοπέλα και να φύγει γρήγορα αυτος... έτσι δεν πήρε τον αριθμό του... η κοπέλα έμεινε έγγυος αλλά η αδερφή της της αποκάλυψε ότι είναι μάνα της και ο άντρας που γνώρισε στην κηδεία ήταν ο πατέρας της...

Εδώ έχουμε δύο υποεκδοχες

ΥΠΟΕΚΔΟΧΗ1

Η κοπέλα νευρίασε και τη σκότωσε επειδή της έκρυβε το μυστικό... προσπάθησε να σκοτώσει και τον άνρδα αλλά αυτός τη έδεσε και την πήγε στην αστυνομία....

ΥΠΟΕΚΔΟΧΗ2

Η κοπέλα τυφλωμένη από έρωτα σκότωσε την αδερφή της (δλδ τη μάνα της σύμφψνα με το σενάριο) και κράτησε τον άντρα (δλδ τον πατέρα της για πάντα δικό της... Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα...:p:p:p

ΕΚΔΟΧΗ4

Η κοπέλα σκότωσε την αδερφή της επειδή της έφαγε τη σοκολάτα:brutal014::brutal014::brutal014::brutal014::brutal014::brutal014:

Αυτό είναι ένα αυθεντικό ψυχολογικό test.

Είναι μια ιστορία για ένα κορίτσι.

Ενώ ήταν στην κηδεία της μητέρας της, συνάντησε έναν άνδρα που δεν γνώριζε. Σκέφτηκε ότι ήταν καταπληκτικός, ο άνδρας των ονείρων της και τον ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα αλλά δεν ζήτησε ποτέ τον αριθμό του τηλεφώνου του και έτσι δεν μπορούσε να τον βρει μετά την κηδεία.

Μερικές ημέρες αργότερα το κορίτσι σκότωσε την αδελφή της.

Ερώτηση: Ποιο ήταν το κίνητρο της, για τη δολοφονία της αδελφής της;

Περιμένω τις απαντήσεις σας

η κοπελα πρεπει να ειναι λιγο τρελλαρα,ποιος στην κηδεια της μητερας του θα ειχε το κουραγιο και το ενδιαφερον να ερωτευτει καποιον παρα μονο αν ηταν λιγο σχιζοφρενης,το οποιο αποδυκνειεται απο το οτι σκοτωσε την αδελφη της.

λοιπόν κάτι μου θυμίζει και για να βγείς τρελός nmz είναι το για να τον ξαναδεί και να του ξαναζητήσει το τηλέφωνο.

Η απλά είχε περισσότερα irams από αυτήν και την πέρναγε στο pcmarks έτσι την σκότωσε για να τις τα πάρει:smile045::smile045::sauer023::sauer023:

Μιας και γνωριζόμαστε πολλοί απο εδώ μέσα καλό θα ήταν να ξέρουμε πως σκέφτεται και ο άλλος...:D

Μέχρι στιγμής Koumle kai subzero φαίνονται να είναι normal!!!

Georgevasil,Polonos και οι άλλοι πρέπει να είστε πολύ άρρωστα μυαλά:p που απαντήσατε οτι το έκανε για να ξαναέρθει...σύμφωνα με τον δημιουργό του τεστ...:D:D:D

O 3likos είναι άλλη περίπτωση!!!

Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί-θυμώσει κανένας με αυτά που είπα!

To έχω ακούσει ξανά αυτό. Την πρώτη φορά απάντησα ότι την σκότωσε για να μην της τον πάρει εκείνη επιδή ίσως να είχαν τα ίδια γούστα :D:rolleyes:

το οτι ειμαι μπερδεμενο μυαλο γινεται να το παρουμε υποψην αφου ειπα πανω απο 1 αιτιες ?

τεσπα ... δεν πειραζει δεν ειμαι ο μονος :D :d

Κρίμα δεν πρόλαβα να απαντήσω πριν τα αποτελέσματα. By the way θα απαντούσα ότι την σκότωσε επειδή πρόλαβε αυτή και έκανε κάτι με αυτόν.

Άρα μάλλον νορμαλ σκέψη ε;

λοιπόν για να μην παρεξηγηθώ δεν έβαλα το τεστ για να μπουν χαρακτηρισμοί νορμάλ- ή οχι...απλά μέχρι που μπορεί να πάει η σκέψη κάποιου...

όλη τρελή είμαστε mouaxaxaxa :D

εγώ πιστεύω πως η πιο σωστή απάντηση ήταν του polonou έκανε πιο γρήγορο 32M:rolleyes::p

Μιας και γνωριζόμαστε πολλοί απο εδώ μέσα καλό θα ήταν να ξέρουμε πως σκέφτεται και ο άλλος...:D

Georgevasil,Polonos και οι άλλοι πρέπει να είστε πολύ άρρωστα μυαλά:p που απαντήσατε οτι το έκανε για να ξαναέρθει...σύμφωνα με τον δημιουργό του τεστ...:D:D:D

Ποιος Μιλάει..:smile045::smile045:..:smile013:

-για να τον συναντήσει ξανά στην κηδεία της αδερφής της?(εκδοχή Google)

-γιατί μάλωσε για τα κληρονομικά?(Εκδοχή GV)

:p:D

:smile001::rauch006::finger005:

PS:Σιγά μην σε παρεξηγήσω που με είπες άρρωστο..give me more..:D

O 3likos είναι άλλη περίπτωση!!!

Τι περίπτωση είμαι???:D:D:D

(οι εκδοχές 3-4 ήταν χιούμορ όπως σίγουρα καταλάβατε....:p)

μα καλά η κοπέλα γιατί δεν ρώτησε τον Μάκη για το τηλέφωνο του τύπου

αυτός θα το έιχε σίγουρα........:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.