Chosen Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2013 Δεν ξέρω τι έγινε update, αλλά εδώ και μερικές βδομάδες δεν έχω την δυνατότητα να στέλνω μηνύματα με πεζά Ελληνικά, μόνο κεφαλαία. Το κουμπί του "shift" φαίνεται να είναι μόνιμα αναμμένο με το που γυρίζω από Αγγλικά σε Ελληνικά.Καμιά ιδέα; (μανίσιο JB ROM 4.1.2 σε Note 2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superior_Mind Αύγουστος 16, 2013 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2013 Καλησπέρα.Το έπαθα και γω σε κινητό με 4.1.2Η λύση ήταν να γυρίσω τη default γλώσσα από ελληνικά σε αγγλικά. Να κρατήσω πατημένο το shift και στις 2 γλώσσες όπου ήταν ενεργοποιημένο, και μετά να γυρίσω ξανά στις ρυθμίσεις την default του πληκτρολογίου σε ελληνικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 16, 2013 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2013 Έχεις βάλει να στέλνει non unicode και τα μετατρέπει αυτόματα για να έχεις 160 χαρακτήρες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 16, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2013 Η default γλώσσα είναι τα Αγγλικά. Επίσης, σε άλλα apps και στο internet τα βγάζει κανονικά (πεζά και κεφαλαία), μόνο στα μηνύματα παθαίνει ζαβλαμά.Επιλογή για unicode που παίζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Αύγουστος 16, 2013 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2013 Μέσα στα μηνύματα, settings, και κάπου έχει strip unicode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 17, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2013 Φιξντ - το unicode ήθελε. Παραδόξως, δεν το είχα αλλάξει εγώ αυτό, δεν είχα μπει ποτέ στα SMS settings Oo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Αύγουστος 17, 2013 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2013 Thanks ρε σεις, είχα ρωτήσει κάποτε στο myphone και μου είχαν πει υποχρεωτικά κεφαλαία αλλιώς δεν θα έχω 160 χαρακτήρες. . :/Edit: Με μια δεύτερη ματιά αυτό που είπαν ισχύει. Με unicode είμαι στους 70 χαρακτήρες. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Αύγουστος 17, 2013 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2013 Παντα σε ολα τα κινητα ισχυει αυτο ρε παιδια... Τωρα το θυμηθηκατε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 17, 2013 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2013 Αν σκεφτεις την ηλικια του thread starter θα καταλαβεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.