Jump to content

Καινουριο συστημα απο mindfactory.de

baldurval

Recommended Posts

Ηρθε η ωρα να αναβαθμηστω μετα απο 5 χρονια και ειπα μιας και ειναι πολυ πιο φτηνα να επιλεξω το mindfactory.de σχεδον 300 ευρω διαφορα αε σχεση με τα ελληνικα και αυτο μαζι με τα εξοδα μεταφορας .Περαθετω το συστημα και πιο κατω δικαιολογω τους λογους για καθε εξαρτημα .Το συστημα προορηζεται για games ηπιο overclocking και γενικη χρηση και ελπιζω να μου κρατησει για αλλα 5 χρονια με μια αναβαθμηση καρτας γραφηκων .Η τιμη μεχρι 1500 ευρω μαζι με τα εξοδα μεταφορας μονο το κουτι που επειδη ειναι 2 πακετα μου χρεωνουν 60 ευρω(30 χ 2) .Ερωτησεις

1)Το καταστημα ειναι αξιοπηστο δηλαδη θα που κανουν καμια λαμογια?

2)συμφερει περησσοτερο να πληρωσω μεσω web banking η εμβασμα στην τραπεζα (επειδη δεν εχω web banking)

3) σε περιπτωση rma τα εξοδα μεταφορας ειναι δικα μου ή τα πληρωνουν αυτοι

Το συστημα ειναι στη συνημενη εικονα

1412 + 60 ευρω μεταφορικα κατι αλλα μικρα πραγματακια φτανουμε στα 1500 ,παραπανω δεν παει με τιποτα

Λοιπον εχουμε και λεμε

1) κουτι ειμαι πολυ δυσκολος το ενα ξυνηζει το αλλο μου βρωμαει και αυτο το κουτι το κανει λιγοτερο η thermaltake μπορει να εχει πολλα κακα ποιοτηκα κουτια αλλα αυτο ειναι συμφωνα με τα reviews πολυ καλο .Αν κατσω να αναλυσω την δεν μου αρεσει στα αλλα δημοφηλη κουτια θα παρει πολυ ωρα

Thermaltake Chaser A71 Full Tower Chassis Review | TweakTown

Thermaltake Chaser A71 VP400M1W2N Mid-Tower Computer Case Review

2) ανεμιστηρα διαλεξα τον πιο φτηνο 140 mm blue led που βρηκα και θα τοποθετηθει στο κατω μερος του κουτιου και για εξτα airflow και για περισσοτερο φωτισμο

3)τροφοδοτηκο παραπανω απο 650w δεν θα χρειαστω μιας και δεν παω για sli και εμπιστευωμαι την seasonic

4) cpu δεν χρειαζεται να πω κατι

5) ψυχτρα πιστευω θα χωρεσει στο κουτι γιατι στο review στο tweaktown εχει βαλει την nochua NH-U14H η οποια ειναι 165 mm και εκλεινε η πλαινη πορτα το ιδιο υψος εχει και η silverarrow .Εδω εχω ερωτηση χρειαζεται να παρω αλλη θερμοαγωγημη παστα η αυτη που δινει η silverarrow ειναι καλη?

6) μητρικη επελεξα gigabyte για της εμπιστευωμαι και σε αλλα συστηματα που εχω στησει για φιλους και χρειαζομαι την απλη pci που εχει

7)μνημη ειναι η πιο φτηνη στα 16 gb

8) σκληρος hitachi ειχα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος

9) ssd την θελω την μεγαλητερη χωρητηκοτητα εναντι των επιδοσεων

10) καρτα γραφικων εχω σει απο τα reviews οτι ειναι απο τις καλυτερες .Η οθονη μου ειναι 1920χ1200 αναλυση.

Πως σας φαινεται?

Υ.Γ.Το συστημα θα στηθει απο μενα

post-12382-1416077616,6519_thumb.jpg

«2)συμφερει περησσοτερο να πληρωσω μεσω web banking η εμβασμα στην τραπεζα (επειδη δεν εχω web banking)»

Να το ρωτήσεις στην τράπεζα που θα χρησιμοποιήσεις για τη μεταφορά, τι προμήθειες κι έξοδα θα σε χρεώσουν για το έμβασμα. Λογικά μέσω web banking θα σου ερχόταν ελαφρώς φτηνότερα αλλά αφού λες ότι δεν έχεις δεν κατάλαβα γιατί το ρωτάς.

έχει καλύτερους από μένα να σχολιάσουν, ΟΚ φαίνεται εκ πρώτης όψεως αλλά για λεπτομέρειες με γραφικά κλπ ας σου απαντήσει κάποιος άλλος καλύτερα. Το μαγαζί δεν είναι λαμογιά, εφόσον το συναρμολογείς μόνος σου έχεις δει μήπως δεν αγόραζες όλα τα εξαρτήματα από εκεί; Τα 300 ευρώ διαφορά που γράφεις προέρχονται από 2-3 εξαρτήματα κυρίως ή επιμερίζονται σε όλα; Π.χ. το κουτί που λες ότι στο χρεώνουν με διπλά μεταφορικά, αν το πάρεις από εδώ βγαίνει τόσο ακριβότερο που προτιμάς εξωτερικό;

Τα εψαξα ολα απο skroutz.gr για αυτο λεω οτι ειναι καμια 300 ευρω πιο ακριβα σε σχεση με εξωτερικο .Οσο για τα μεταφορικα απο οτι καταλαβα ειτε παρεις ενα εξαρτημα ειτε παρεις πολλα πραγματα σε χρεωνουν 30 ευρω ,αλλα επειδη τα εξαρτηματα που διαλεξα δεν χωρανε ολα σε ενα πακετο μου χρεωνουν 2 πακετα αρα 60 ευρω.

Φίλε καλησπέρα

Με 1500€ παίρνεις από Ελλάδα καλύτερο σύστημα.

Εξηγούμαι:

4770k 311€

z87x-ud3h 168€

16gb ddr3 2133 137€

250gb ssd 160€

2tb hdd black ws 150€

gigabyte gtx770 380€

corsair CX750M 95€

corsair 400r 105€

~1500€ (αν τα επιλέξεις από ένα κατάστημα, ζητάς να σου κάνουν έκπτωση) και προσθέτεις μία ψύκτρα επεξεργαστή της επιλογής σου.

Πριν απο 4 μήνες περίπου έκανα ένα pc απο computeruniverse το οποίο κόστισε 1900€ και πράγματι ήταν περίπου 300-350€ φθηνότερα απο εκεί απο ότι Ελλάδα. Εξυπηρέτηση άψογη, πολύ καλή επικοινωνία και πολύ λιγότερα μεταφορικά απο ότι θυμάμαι απο τα ποσά που λες. Οπότε σου προτείνω να ρήξεις μια ματιά. Rma δεν χρειάστηκε οπότε δεν γνωρίζω λεπτομέρειες.. Πλήρωσα με εμβασμα και σε περίπου 2 μέρες είχαν πιστωθει τα χρήματα οπότε και εκτελέστηκε η παραγγελία μου. Μέσω ups έγινε η αποστολή που με το tracking παρακολουθούσα όλη την πορεία.

Οτι άλλο χρειαστείς ευχαρίστως να βοηθήσω αν μπορώ..

Edit: σχετικά με το σύστημα ο μόνος ενδοιασμός μου ειναι στην κάρτα γραφικών, εγώ προσωπικά έβαλα μια gigabyte 7970 στα 360€ αν θυμάμαι καλά και είμαι υπέρ ευχαριστημένος (την έχω τεντώσει σε παρά πολλά games και δεν νοιώθει τίποτα)

Επίσης ο ssd να κοιτάξεις να ειναι ο pro γιατί κατα την γνώμη μου έχει σημαντική διάφορα

Η καρτα γραφηκων που εβαλα ειναι ποιο καινουργια και λιγο πιο ταχυτερη γι'αυτο και επισεις εχει μικροτερη καταναλωση .Επεξεργαστη 4770K νομιζω ειναι υπερβολη για την δουλεια που το θελω και το τροφοδοτηκο μεγαλο δεν ειναι κοντα στη μεγιστη καταναλωση του συστηματος για να εχει την καλητερη αποδοση και τελος το κουτι δεν μου αρεσει,παντως θα το ξαναδω αν με συμφερει να το παρω απο Ελλαδα .Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.