l2phile Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2013 Ας ανοίξουμε και ένα θέμα για scuba diving.Σκέφτομαι να δοκιμάσω σε 2-3 εβδομάδες. Λέει τίποτα το entry level μάθημα (σε θάλασσα, όχι πισίνα) ή τέρμα lame; Για PADI το έψηνα, αλλά δεν υπάρχει χρόνος.Γνωρίζετε κάποιο καλό κέντρο Αθήνα (σε ψιλοβολικό σημείο) - Σαλαμίνα - Λάρισα - Βόλο;
wrong method Αύγουστος 16, 2013 #2 Αύγουστος 16, 2013 εμείς εδώ δεν έχουμε,μάλλον έχουμε αλλά στην Αλόννησο αν επείγεσαι να σου δέσω έναν τσιμεντόλιθο στην πλάτη,γράφω πάνω scuba και κάνουμε δοκιμές στην παραλία
Wizard! Αύγουστος 16, 2013 #3 Αύγουστος 16, 2013 Έχω κάνει NAUI από το 1999 και το μετέτρεψα σε PADI πριν 2 χρόνια γιατί είναι το πιό διαδεδομένο και ειδικά στο εξωτερικό σου κάνει τη ζωή εύκολη.Έχω φίλο που είναι εκπαιδευτής στην Αθήνα. Αν θέλεις σε φέρνω σε επαφή να σου εξηγήσει ότι χρειάζεσαι.Γενικά πάντως, δεν είναι πολύς ο χρόνος. Αν θυμάμαι καλά 5-6 βουτιές θέλει, οπότε μιλάμε για 3 ΣΚ.Το entrly level είναι μόνο για να δεις αν έχεις κάποια φοβία, τίποτα παραπάνω.
l2phile Αύγουστος 16, 2013 Author #4 Αύγουστος 16, 2013 Θα είμαι Ελλάδα για 17 μέρες και θα περιφέρομαι Αθήνα - Λάρισα, οπότε δύσκολο το δίπλωμα. Ποιος είπε ότι δεν θα έχω φοβία; Χρήστο βρήκα δύο στο Βόλο, αλλά δεν πρόσεξα αν είναι μέσα στην πόλη. Οκ να έρθω με κανένα τραίνο και για καφέ - τσιπουράδικο, αλλά να μην ψάχνω λεωφορεία για Άφυσσο πχ. Να πάω στα γραφεία και να με πετάξουν αυτοί πχ ZoumboSUB - Scuba diving Volos, Scuba diving Pelion, Diving Pilion, Diving Volos, Diving Sporades, Pelion activities, Diving courses Greece Pelion, Dive sites Pelion, Dive sites volos, Diving Magnesia, , , , , , , , , , Scuba Dive Center in Greece || Scuba Dive Courses || Diving Pelion || Diving School || Explore Dive Sites in Greece || Aegean Sea Scuba Dive Skiathos, Skopelos, Alonisos
wrong method Αύγουστος 16, 2013 #5 Αύγουστος 16, 2013 το ένα είναι μέσα στην πόλη το άλλο στο Χόρτο που είναι μακρυά
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.