FANISTELROOY Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς τηλέφωνα που λειτουργούν με Skype δίχως χρήση υπολογιστή? Θέλω να πάρω ένα στη μάνα μου για να με παίρνει Αγγλία, γιατί βαριέται να ανοίγει υπολογιστή. Είναι και αρχαίος και κάνει ώρα να ανοίξει.Πχhttp://item.mobileweb.ebay.co.uk/viewitem?itemId=390520383648Ψάχνω κάτι γύρω στο 50€Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Αύγουστος 16, 2013 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2013 Γιατί δεν της παίρνεις μια φτηνή κινέζο-ταμπλέτα? Να σε καμαρώνει και από το βιδεο.. Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 16, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2013 Θα μπλέξει ρε, αυτό είναι πιο αξιόπιστο πιστεύω και απλό στην χρήση.Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Αύγουστος 16, 2013 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2013 Και με 2 Siemens VoIP κανεις δουλεια. Και παιζουν και με τη σταθερη γραμμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 16, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2013 Και με 2 Siemens VoIP κανεις δουλεια. Και παιζουν και με τη σταθερη γραμμη.Πρέπει να έχουμε και οι δύο από αυτά? Έξτρα χρεώσεις δεν έχει?Και επίσης δεν θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω από το κινητό όταν είμαι έξω.Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Αύγουστος 17, 2013 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2013 Ναι και οι δυο. Χρεωση δεν έχει. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mastersakis Αύγουστος 17, 2013 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2013 το skype εμένα σε έκδοση κινητού δεν μου άρεσε καθόλου......το viber είναι καλύτερο και ποιό ελαφρύ. δοκίμασε το αν θέλεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 17, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2013 το skype εμένα σε έκδοση κινητού δεν μου άρεσε καθόλου......το viber είναι καλύτερο και ποιό ελαφρύ. δοκίμασε το αν θέλειςΤο έχω ήδη, αλλά δεν βγαίνει σε desktop version απ όσο ξέρω.Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Αύγουστος 17, 2013 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2013 Το έχω ήδη, αλλά δεν βγαίνει σε desktop version απ όσο ξέρω.Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk4Υπάρχει desktop έκδοση. Τώρα πόσο καλή/αξιόπιστη είναι δε ξέρω.Viber for Windows PC | Viber Desktop Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 17, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2013 Ναι αλλά πάλι δεν μου κάνει, γιατί θα πρέπει να ανοίγει υπολογιστή ή μάνα μου. Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mastersakis Αύγουστος 17, 2013 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2013 Το έχω ήδη, αλλά δεν βγαίνει σε desktop version απ όσο ξέρω.Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk4υπάρχει κανονικά η έκδοση για υπολογιστη και συγχρονίζει με το κινητό μια χαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 17, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2013 Την δοκίμασα, έλεγε να βάλω αριθμό, να έχω εγκατεστημένο στο κινητό, αλλά τελικά ως εκεί. Δεν έκανε βήμα πιο πέρα! Τέλος πάντων, Skype phone έχει δοκιμάσει κανείς?Το θέλω για να μπορεί να χρησιμοποιεί Skype δίχως χρήση υπολογιστή και δίχως smartphone/tablet.Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 26, 2013 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2013 Είχα βάλει εγώ παλιότερα σε κάτι μαγαζιά (τα είχανε και στο skype shop, όχι πλέον). Δεν ενθουσιάστηκα και πολύ να σου πω την αλήθεια, αλλά τη δουλειά τους την έκαναν στην τελική. Κοίτα και την επιλογή να βάλεις ένα viva νούμερο και να σε παίρνει με τσάμπα αστικά η μάνα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Αύγουστος 26, 2013 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2013 έχω αγοράσει εγώ αλλά δεν με άρεσε λόγο μικρόν και άβολων πλήκτρωναμα θες να αγορασεις προτίμησε τα νέα μοντέλα Rtx Dualphone 4088 | Desktop And Home Phones - Skype Shop Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas_a Αύγουστος 27, 2013 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2013 Εμεις στο γραφειο χρησιμοποιουμε απροβληματιστα εδω και κανα χρονο τα RTX DUALphone 3088 for Skype!! Τη δουλεια του την κανει μια χαρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Αύγουστος 27, 2013 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2013 είναι άβολα μικρά και λαστιχένια....καταλαβαίνεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 27, 2013 Author #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2013 Θέλω να κάνει τη δουλειά του. Μια κλήση την ημέραSent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.