Jump to content

Νεο pc μέχρι 1000 ευρώ για όλες τις χρήσεις.

Dookie

Recommended Posts

Η μητρική αυτή δεν είναι για overclock.Ή πας σε πιο ακριβή μητρική ή μένεις σε αυτή και βάζεις κλειδωμένο επεξεργαστή.

RAM βάλε 8 gb (4x2) 1600mhz

Τροφοδοτικό βάλε XFX 550watt αν είναι πιο φθηνό

Βάλε και εναν Western Digital Blue 1 TB γιατί ο SSD δε θα σου φτάσει

Κουτί στα 50-80 κοίτα για Corsair 300r, Zalman z5 plus, παραπάνω κάτι σε Corsair 500r/540.

Πάντως γιατί μπλέκεις με πλαίσιο..χάλια τιμές, λίγη ποικιλία, χάλια εξυπηρέτηση.

Δε γίνεται απο αλλού?

Κουτί υπάρχει. Απο όσα διάβασα οι μητρικές με Ζ87 κάνουν για overclock. Αυτή όχι? 8gb ram θα βάλω. Δίσκους έχω και άλλους στο παλιό μου pc. To τροδοφοτικό που προτείνεις είναι αρκετό και για μία κάρτα γραφικών των 200-300 ευρώ? Μπλέκω με πλαίσιο γιατι υπάρχει το πιστωτικό και γιατί γενικότερα είμαι πολύ ευχαριστημένος

Κουτί υπάρχει. Απο όσα διάβασα οι μητρικές με Ζ87 κάνουν για overclock. Αυτή όχι? 8gb ram θα βάλω. Δίσκους έχω και άλλους στο παλιό μου pc. To τροδοφοτικό που προτείνεις είναι αρκετό και για μία κάρτα γραφικών των 200-300 ευρώ? Μπλέκω με πλαίσιο γιατι υπάρχει το πιστωτικό και γιατί γενικότερα είμαι πολύ ευχαριστημένος

My bad! Νόμιζα οτι είδα μητρική H87 και το τροφοδοτικό είναι αρκετό ναι.

Τέλος απο GPU να πάω στην 760? H μήπως υπάρχει κάτι άλλο που ετοιμάζεται να βγεί τώρα στην αγορά και αξίζει να περιμένω?

Αυτό ήθελα να γράψω και το ξέχασα.Κοίτα συγκρίσεις ανάμεσα στις καινούριες AMD (r270,280 νομίζω) και την 760-770, ανάλογα με το budget.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.