DaDiRa Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2013 Γεια σας παιδιά! Προσπαθώ εδώ και μερικές μέρες να κάνω install τους drivers του GPU ενός laptop μου και παίρνω το παρακάτω error. Δοκίμασα και με Autodetect και χειροκίνητα, αλλά μόλις ξεκινάει το install παίρνω αυτό το μήνυμα. Καμία ιδέα για το πως να το λύσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Αύγουστος 15, 2013 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Driver από την ιστοσελίδα του κατασκευαστή του LAPTOP ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDiRa Αύγουστος 15, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Δεν το σκέφτηκα. Εκεί όμως δεν θα έχει τις αρχικές εκδόσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Αύγουστος 15, 2013 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 τι μάρκα είναι το laptop? Αρκετοί κατασκευαστές, έχουν κάποιες παραξενιές με τους drivers και θέλουν μόνο τους "δικούς" τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 15, 2013 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Βλέπω δύο ενδεχόμενα:1. Παλιό laptop και η κάρτα δεν περιέχεται σε αυτούς τους drivers2. Πιθανότητα να βγαίνει σε διάφορες εκδόσεις και να μην έχει ΑΤΙ απάνω.Μπορείς να τρέξεις το GPU-z και να μας ανεβάσεις ένα screenshot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Αύγουστος 15, 2013 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 τι μάρκα είναι το laptop? Αρκετοί κατασκευαστές, έχουν κάποιες παραξενιές με τους drivers και θέλουν μόνο τους "δικούς" τους.Ακριβώς !!! Το έχω συναντήσει σε πολλές περιπτώσεις. Η AMD έχει και λίστα συμβατότητας με τα φορητά για τους Drivers της αν θυμάμαι καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Αύγουστος 15, 2013 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 πχ η sony Που έχω προσωπική εμπειρία θέλει μόνο τους δικούς της drivers για amd gpus.\εκτός και αν περάσεις καθαρό λειτουργικό χωρίς τις δικλίδες της Sony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDiRa Αύγουστος 15, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Λοιπόν, ορίστε δύο εικόνες από το speccy. Το laptop είναι 2 χρονών, όχι και τόσο παλιό. Εν τέλη πείτε μου, θα μπορέσω να κάνω update; Edit: Το laptop είναι Acer Aspire 5742 series μοντέλο PEW71 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 15, 2013 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Στο site δε βλέπω driver, αλλά έχει αυτό: http://www2.ati.com/drivers/mobile/catalyst_mobility_64-bit_util.exe The AMD Mobility Radeon Driver Verification tool helps you determine your notebook’s compatibility with generic AMD Catalyst Mobility drivers. It helps to prevent incorrect installation on incompatible notebooks which may lead to disabled features or functionality. If you experience difficulty while using the generic AMD Catalyst Mobility drivers, we recommend reverting to the driver provided by your notebook vendor. Please contact your notebook vendor for their most recent graphics drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Αύγουστος 15, 2013 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 AMD Catalyst Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDiRa Αύγουστος 15, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Το μήνυμα, όπως είπα, το βγάζει την ώρα του Install. To Autodetect αναγνωρίζει κανονικά τους drivers και τους κατεβάζει. Το πρόβλημα εμφανίζεται στην εγκατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Αύγουστος 15, 2013 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 το autodetect λογικά βλέπει τι πυρήνα φοράει η κάρτα σου και σου κατεβάζει τον αντίστοιχο οδηγό, όπως σου είπα πολλές εταιρίες έχουν θέματα και θέλουν τους δικούς τους. Το λειτουργικό είναι αυτό που ήρθε προ εγκατεστημένο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDiRa Αύγουστος 15, 2013 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Ναι το λειτουργικό είναι αυτό με το οποίο το αγόρασα.Κατάλαβα τι μου είπες αλλά δεν κατάλαβα τι μπορώ να κάνω xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Αύγουστος 15, 2013 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 άρα αν θες να κάνεις update μόνο από την σελίδα του κατασκευαστή. Εγώ δεν κατάλαβα γτ άλλαξες τους οδηγούς εξαρχής. Σε τέτοιο μηχάνημα δεν κερδίζεις τίποτα. Επίσης αν δούλευε σωστά imo δεν έπρεπε να το πειράξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDiRa Αύγουστος 15, 2013 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Δεν άλλαξα κάποιους οδηγούς. Ή εγώ δεν σε καταλαβαίνω ή εσύ δεν με καταλαβαίνεις Απλά πολλά από τα παιχνίδια που παίζω μου έβγαλαν πως υπάρχει διαθέσιμο update για τους drivers της κάρτας γραφικών και είπα να κάνω. Τις άλλες φορές έκανα με το Slim Drivers και δεν είχα πρόβλημα. Τώρα που το έκανα από το site της AMD εμφανίστηκε αυτό. Edit: Τώρα που βλέπω το αρχικό μου μήνυμα μπορώ να καταλάβω γιατί σε μπέρδεψα. Αυτό που εννοούσα ήταν αναβάθμιση. Δεν προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση εξ αρχής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.