gleon Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2004 Υπάρχει κάποιο πακέτο λογισμικού που να κάνει Remote administration και να σου επιτρέπει σύνδεση στον Client me απευθέιας κλήση. Όχι δηλαδή μέσω NET αλλά να απαντήσει πχ στο τηλέφονο ο client και να γίνει καθαρά η σύνδεση μόνο μέσω μοντεμΞέρετε κάτι τέτοιο ......Νομίζω πως το πισι ανιγουεαρ το κάνει αυτό ....ξέρετε πως λέγεται στα αγγλίκα αυτή η λειτουργία Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gleon Σεπτέμβριος 27, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 kaneis ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 27, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Έχει η MS το Remote desktop, αλλά πρέπει και τα δύο μηχανήματα να είναι XP. Ακριβώς δε ξηέρω να σου πώ γιατι δεν το έχω δοκιμάσει. Από την άλλη το PC Anywhere κάνει ακριβώς αυτό που λές. Καλεί ο client τον server (και τουμπαλιν) μέσω μόντεμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmaniasgr Σεπτέμβριος 27, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΝΕΤΟΡ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΡΕΜΟΤ . ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΕ ΜΟΝΤΕΜ (ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΣ ΕΝΙΓΟΥΕΡ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmaniasgr Σεπτέμβριος 27, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΕΝΤΙΤ ΚΙΑ ΔΙΑΛΕΓΗΣ ΤΟ ΜΟΝΤΕΜ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmaniasgr Σεπτέμβριος 27, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 ΠΑΤΑΣ ΕΝΤΕΡ ( ΠΡΩΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΑΝΩ) ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmaniasgr Σεπτέμβριος 27, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΝ GUEST ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ (GUEST ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ)ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΙΧΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΗΟΣΤ (ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ )ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΛΙΓΟ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΧΩ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ( ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ)ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 27, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Τι είναι αυτό που μου βγάζει το remote desktop?:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmaniasgr Σεπτέμβριος 27, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 προφανοσ χρησιμοποιηεις ή εκανεσ εγκατασταση το πσ ενιγουερ . θυμισου τι κωδικο εδωσεσ εκει.διαφορετικα κατα το βοοτ του υπολογιστη πατασ f 8 και μπενεισ σε σειφ μοντ ---> κοντρολ πανελ ---> ακαουντσ και εκει κανεισ ενα νιου ακαουντκανεισ μπουτ παλι και στο γιουζερ νειμ και πασγουορντ βαζεισ αυτα που δηλωσες δοκιμασε το ελπιζω να βοηθησα λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis Σεπτέμβριος 27, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk Τι είναι αυτό που μου βγάζει το remote desktop?:OT: Πρέπει να έχει pwd ο λογαριασμός για να μπείς από αλλού. Αλλιώς θα έμπαινε ο οποιοσδήποτε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 28, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 δεν έχει Passowrd... 1000% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis Σεπτέμβριος 28, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk δεν έχει Passowrd... 1000% Αυτό λέω. Πρέπει να κάνεις create password από το user profiles. Αλλιώς δεν σε αφήνει να μπείς μόνο με user name. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 28, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk δεν έχει Passowrd... 1000% Μπορει να το αλλαξεις αυτο μεσα απο το local policy λογικα (στα 2003 γινεται, λογικα τα ιδια ισχυουν και στα ΧΡ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gleon Σεπτέμβριος 28, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 Ευχαριστο παιδία για τη βοήθεια και τη λεπτομερή ανάλυση :banging: Επομένως πακέτα που υποστηρίζουν direct call me modem einai ta1) Pc anywhere2) Netop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 28, 2004 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 ""προφανοσ χρησιμοποιηεις ή εκανεσ εγκατασταση το πσ ενιγουερ . θυμισου τι κωδικο εδωσεσ εκει."":wassat: γιατι προφανως απο που το συμπαιρανες pmaniasgr?:whistling η δικια μου προταση για το παραπανω ειναι να μπεις μια mmc και να κανεις τι δουλεια σου Jimmy, φορτωσε οτι κονσολα θελεις και κανε τις αλλαγες σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.