Jump to content

Επιλογή ram

PetrosD81

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα παιδες,

φτιάχνω ενα pc και μεχρι στιγμης εχω έναν Φενομ 965

και μια Μ/Β msi 790fx-gd70 kai ena 450w psu

μπορήτε να μου προτείνετε τι ραμ να του βάλω?

γιατί εχω μπερδευτή πολυ ασχημα με αυτό το θέμα

Ευχαριστώ :)

Ευχαριστω για την απάντηση :)

μπερδεύτικα οταν είδα στο support της msi τη μνήμες ειναι συμβατές με την Μ/Β μου,http://www.msi.com/file/test_report/TR10_1740.pdf,

δεν βλεπω και πολλες επιλογές...

και γενικα με το τι παιζει με τα MHz της μνήμης και στο οτι η cpu μου υποστηρίζει εως 1333MHz

Νοιώθω τελείος noob xD

Μην ανχωνεσαι.

Παρε 2 απ αυτες που σου ειπα , κουμπωσετες και μη κοιτας ουτε timings ουτε τπτ.

Ευχαριστω για την απάντηση :)

μπερδεύτικα οταν είδα στο support της msi τη μνήμες ειναι συμβατές με την Μ/Β μου,http://www.msi.com/file/test_report/TR10_1740.pdf,

δεν βλεπω και πολλες επιλογές...

και γενικα με το τι παιζει με τα MHz της μνήμης και στο οτι η cpu μου υποστηρίζει εως 1333MHz

Νοιώθω τελείος noob xD

πιοσ σου ειπε οτι το cpu σου υποστηριζει ωσ 1333MHZ??

παρε ενα σκρινακι απο το δικο μου p.c.

Screenshot by Lightshot

αλλα και στα 1600 δεν νομιζω να δεισ διαφορεσ..

Για τα 1333 ΜΗΖ καπου το είχα διάβασει,και μάληστα ελεγε πως πρέπει να κανεις OC στην cpu για να τοις τρεξει στα 1600...εκει μύρισε λιγο καμένο και άρχισε το μυαλο μ να πετα σπήθες :p

τελικα εβαλα τοις hyperx 1600 ΜΗΖ και μια χαρα ουτε που είχα θέμα,σας ευχαρηστώ παίδες :)

• 2 weeks later...

Ρε παιδιά,επειδή κοιτάω και εγώ να πάρω μνήμες,μπορεί κάποιος να μου πει πιες είναι οι διαφορές μεταξύ των kingston hyperX blu με red και hyperx με genesis??

Σκέφτομαι για τις kingston genesis grey 2x4 στα 1600...

Εχω τις genesis πραγματικα πολυ καλες και συμβατες με ολα τα board

Αλλα και οι hyperx ειναι εξισου καλες , οποτε παρε οποιες βρεις φτηνοτερες

τοις genesis εβαλα και ειναι μια χαρα,τοισ πηρα και σε πολυ καλη τιμη απο ενα φιλο εδω :)

Kingston ισως οι πιο συμβατες που υπαρχουν

Οχι οτι οι αλλες ειναι κακες αλλα για 1000% συμβατοτητα παντα παιρνω τις kingston

ευχαρισρω για την συμβουλη αλλα πως εισαι τοσο σηγουρος? ας πουμε η partiot μπορει να συναντησεις προβλημα?

Οπως ειπα απο τις αλλες δεν εχω εμπειρια, μεχρι τωρα χρησιμοποιω kingston και δεν ειχα κανενα προβλημα και εχω στησει παρα μα παρα πολλα pc

Και οπως ειναι γνωστο, οταν μια ομαδα κερδιζει δεν την αλλαζεις

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.