Jump to content

Ερώτηση για Driver Mod Για headset Creative SB Tactic3D Rage USB

sodade21

Recommended Posts

το προηγουμενο headset που ειχα της microsoft livechat LX3000 ειχε επιλογή στα sounds, adjustment του playback volume του μικροφώνου.

Αγόρασα πριν 1 μέρα το headset τις Creative SB Tactic3D Rage USB και δυστυχώς δεν έχει αυτή την επιλογή...ούτε στο software που παρέχει... τα ακουστικά είναι εξαιρετικά ηχομονωτικά και είμαι σαν μισό-κουφός με αποτέλεσμα να αισθάνομαι ότι δεν ακούγομαι και να φωνάζω όταν μιλάω... Η επιλογή που έχουν τα Windows "listen το the device" δεν είναι λύση διότι lagarei παρα πολύ k είναι ακόμα χειρότερο.

Επικοινώνησα και με το support της Creative και μου είπαν ότι δεν παρέχουν την επιλογή "what you hear" στα headsets τους όπως γίνετε με τις sound cards sound blaster.

Ρώτησα επίσης αν αυτό γίνετε λόγο αδυναμίας από hardware ή από software και μου είπαν ότι το hardware είναι ικανό αλλα δεν έχουν συμπεριλάβει αυτή τι λειτουργία.

Yπαρχει καποιος αρκετα ικανος που να έχει τη δυνατοτητα να το modarei τους Drivers/software για να μπορεί να υπάρχει αυτή η επιλογή?? Δεν ξέρω k αν είναι κάτι δύσκολο ή απλό... Αλλα θα ηταν σωτηριο πραγματικα αν καποιος μπορουσε να κανει μια προσπαθεια.ισως μπορει καποιος να μου πει που αλλου μπορω να βρω βοηθεια. ευχαριστω εκ τον προτερων.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.