Jump to content

Αγορα καρτας γραφικων

georgio1979

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σας ψαχνομαι για μια αρκετα καλη και γρηγορη καρτα γραφικων για να φτιαξω νεο pc.

με ενδιαφερει σε AMD Radeon.

Η AMD Radeon HD 6990 ειναι καλη? ή υπαρχει καποιο νεοτερο μοντελο?

eyxaristv πολυ

Ποιό είναι το υπόλοιπο μηχάνημα και πόσα διαθέτεις για κάρτα; Η 6990 δεν είναι ότι καλύτερο από πολλές απόψεις.

Ποιό είναι το υπόλοιπο μηχάνημα και πόσα διαθέτεις για κάρτα; Η 6990 δεν είναι ότι καλύτερο από πολλές απόψεις.

ακομα δεν υπαρχει υπολοιπο μηχανημα. θα δημιουργηθει και αυτο. εχεις κατι υποψη?

υπαρχει δηλαδη πιο "δυνατη" καρτα απο την 6990? ειναι ομως AMD Radeon HD?

τι 6990 σε ποιο μαγαζι την βρικες και σε τι τιμη?:blink::agree:

εχει καταργηθει το μοντελο εδω και δυο χρονια μαζι με την 6970.

εφωσον αναφερεις διπλοπυρινη καρτα γραφικων εχει βγει η κανουργια 7990 και την βρισκεις γυρω στα 650 ευρω απο γερμανια

τι 6990 σε ποιο μαγαζι την βρικες και σε τι τιμη?:blink::agree:

εχει καταργηθει το μοντελο εδω και δυο χρονια μαζι με την 6970.

εφωσον αναφερεις διπλοπυρινη καρτα γραφικων εχει βγει η κανουργια 7990 και την βρισκεις γυρω στα 650 ευρω απο γερμανια

εδω Ελλαδα τι υπαρχει? υπαρχει καποια αλλη?

δεν σε καταλαιβανω. βρισκεις και την 7990 που θες εδω αλλα γυρω στο 800 gold:jump:.

γιατι χρειαζεσαι τοσο δυνατη καρτα γραφικων? εχεις κανα 3χ monitor?

το υπολοιπο pc τι απο αποτελειται?

εχε υποψιν οτι η 7990 θελει δυνατο τροφοδοτικο με 2χ8 συνδεση και μεγαλο κουτι με δυνατο airflow

https://www.skroutz.gr/s/3348168/Gigabyte-Radeon-HD7990-6GB.html

ενταξει δεν εννοουσα να βαλω καρτα για 3 οθονες, απλα μια καλη καρτα θελω AMD Radeon HD. απλα αν ειναι δυνατον ταχυτερη απο την 6990.

το υπολοιπο μηχανημα δεν το εχω φτιαξει ακομα. φαντασου θα φτιαξω ενα μηχανημα 500-600 ευρω (χωρις την οθονη). Δε θελω μηχανημα με υδροψυξη κτλ.

Ενα "Απλο" pc θελω αλλα με καλη καρτα γραφικων AMD Radeon HD

Αυτό το AMD Radeon HD σαν διαφήμιση φαίνεται :p

Διαθέτεις 500-600€ συνολικά ή χωρίς την κάρτα σε αυτό το ποσό;

δεν ειναι διαφημιση απλα το τονιζω ποια καρτα θελω ωστε να μην προτεινει ο καθενας οτι θελει. αυτος ειναι ο λογος.

θελω μια καρτα ανωτερη της 6990!!

τωρα για τα χρηματα παιζουν, πως μπορω να σου απαντησω βρε φιλε μου αν δε ξερω τιμες???? το συνολικο ποσο μαζι με την καρτα ας ειναι απο 500 εως 700.

δεν ειναι διαφημιση απλα το τονιζω ποια καρτα θελω ωστε να μην προτεινει ο καθενας οτι θελει. αυτος ειναι ο λογος.

θελω μια καρτα ανωτερη της 6990!!

τωρα για τα χρηματα παιζουν, πως μπορω να σου απαντησω βρε φιλε μου αν δε ξερω τιμες???? το συνολικο ποσο μαζι με την καρτα ας ειναι απο 500 εως 700.

Δεν ήθελα να μου απαντήσεις κάτι σχετικό με τις τιμές..ήθελα να μου πεις αν θες να δώσεις 600€ για ολόκληρο το σύστημα μαζί με την κάρτα ή 600€ για το σύστημα και τα υπόλοιπα της κάρτας extra..

Για gaming το θες το μηχάνημα φαντάζομαι,σε τι ανάλυση παίζεις;

οχι για gaming τοσο. απλα τρεχω ενα software που με πληρωνει βαση της ταχυτητας της καρτας και θελω μια ανωτερη της 6990 αλλα νταξει οχι σαν την αλλη που κανει μονη της 650 ευρω.

αναλυση 1080 αν εννοεις αυτο.

μυριζομαι τρολλ και στην τελικη δεν θα αγορασει pc καν.

ταχυτερη καρτα απο την 6990 ειναι ολες οι καινουργιες(7970,7990,770,780,τσιμεντο ΤΙΤΑΝ, 690)

οχι για gaming τοσο. απλα τρεχω ενα software που με πληρωνει βαση της ταχυτητας της καρτας και θελω μια ανωτερη της 6990 αλλα νταξει οχι σαν την αλλη που κανει μονη της 650 ευρω.

Α οκ τώρα κατάλαβα γιατί θες AMD :hehe:

Την 6990 που αναφέρεις συνέχεια την έχεις-βρίσκεις κάπου;

μυριζομαι τρολλ και στην τελικη δεν θα αγορασει pc καν.

ταχυτερη καρτα απο την 6990 ειναι ολες οι καινουργιες(7970,7990,770,780,τσιμεντο ΤΙΤΑΝ, 690)

Απλα με ρωτησε και απαντησα!!

οι καρτες που μου εγραψες σε τι τιμες κυμαίνονται?

Α οκ τώρα κατάλαβα γιατί θες AMD :hehe:

Την 6990 που αναφέρεις συνέχεια την έχεις-βρίσκεις κάπου;

οχι την ειδα που την εγραφαν στο site της εταιριας. αλλα μου ειπατε καταργηθηκε, γιαυτο και ψαχνω μια ιδιας ή καλυτερης ταχυτητας

Απλα με ρωτησε και απαντησα!!

οι καρτες που μου εγραψες σε τι τιμες κυμαίνονται?

ολες πανω απο 400 ευρω απο ενελλαδα.

Τι software είναι αυτό να βγάλουμε και εμεις κανένα euro?

Τι software είναι αυτό να βγάλουμε και εμεις κανένα euro?

sorry αλλα δε μπηκα εδω για διαφημιση. πραγματικα θελω να μαθω για καρτα γραφικων. αν οντως γνωριζετε θα βοηθουσε αλλιως νταξει, ψαχνω και αλλου.

ολες πανω απο 400 ευρω απο ενελλαδα.

ωραια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου

sorry αλλα δε μπηκα εδω για διαφημιση. πραγματικα θελω να μαθω για καρτα γραφικων. αν οντως γνωριζετε θα βοηθουσε αλλιως νταξει, ψαχνω και αλλου.

Εχεις ενα software που σε πληρωνει βασει της δυναμης της καρτας και ρωτας για 6990 το 2013?

Παρε 2 titan για SLI και θα γινεις ο νεος ωνασης

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.