Jump to content

Buying a gaming laptop on a low budget

Nikator

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαίρεται,

Κατάφερα μετά από προσπάθειες να βρω επιτέλους δουλεία (ναι, στην Eλλάδα του 2013 εγώ βρήκα δουλεία!!!) και μετά από ώριμη σκέψη και όπως θα έκανε οποιοσδήποτε σοβαρός ενήλικας, αποφάσισα να ξοδέψω τα πρώτα μου χρήματα.... σε ένα gaming laptop φυσικά!

Για λόγους που δεν θα αναλύσω, η επιλογή του desktop αποκλείεται (αν και ξέρω πως είναι κλάσεις ανώτερα για gaming). Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 550Ε, και όπως είναι αυτονόητο, δεν περιμένω να τρέχω crysis σε ultra, και ταυτόχρονα starcraft 2 κλπ κλπ. Αν μπορώ να τρέχω world of warcraft και LoL σε αξιοπρεπείς ρυθμίσεις, θα είμαι ικανοποιημένος.

Κατέληξα σε ένα laptop από το e-shop, αλλά διάβασα ιστορίες τρόμου σε πολλά site, συμπεριλαμβανομένου αυτού, για το συγκεκριμένο κατάστημα, και ακύρωσα την παραγγελία. Τώρα είμαι ανάμεσα σε 2 επιλογές από το multirama, φαινομενικά παρόμοιας εμβέλειας, που ωστόσο έχουν χρηματική διαφορά σχεδόν 100Ε, και αυτός είναι και ο λόγος που ζητώ τη βοήθεια του εργαστηρίου.

Ποιο από τα 2 θα μου προτείνατε, και πως εξηγείτε την διαφορά στην τιμή; Αν έχετε κάποια άλλη, 3η πρόταση, μην ντραπείτε:)

edit: forgot the links -_-

1) http://www.multirama.gr/prod/ypologistes/notebooks/lenovo-ideapad-g500-i3-3110m-156-mayro/prod4730303pp/

2) http://www.multirama.gr/prod/ypologistes/notebooks/hp-pavilion-g6-2250ev-c5s74ea/prod3040822pp/

Το lenovo .Καλύτερο cpu,αυτόνομη gpu.Καλύτερη εγγύηση.Έχω ενα dell n5110 που στην θεωρία είναι πιο αδύναμο από το lenovo και παίζει lol όλα φουλ.WoW Cata έπαιζε high ultra.Στο pandaria ζορισανε τα πραγματα και αναγκαστικα μέσα σε raids και στις νεες περιοχές τα ρίχνεις λίγο.Pro και mortal kombat 1920*1080 φουλ.Τερμάτισα εκεί το metro last ligh στα medium.Οπότε εσένα με καλύτερη κάρτα γραφικών θα είναι ακόμη πιο άνετο.Να πάρεις και μια βάση με ανεμιστήρα σίγουρα.Και τους τελευταίους drivers για την καρτα με το που το πάρεις στα χέρια σου.

Στην θέση σου θα περιμενα λίγο ακόμη.

Το 2ο λαπτοπ το ξεχνάς.Πολύ μέτρια ποιοτητα κατασκευής και αν δουλεύει διαρκώς στα κόκκινα θα το πάρεις στην μασχάλη σου.Ασε που δεν νομιζω η vga του να ειναι για αυτό που θέλεις.

Απλά να εχεις στο νου σου οτι ενα λαπτοπ που παιζει στα κόκκινα (θερμοκρασίες) πρέπει να εχει καλή ποιοτητα κατασκευής και να ειναι καλα μελετημένο στο θεμα της ψύξης.

Για αυτον τον λόγο επίσης ψάξε κατι που θα εχει minimum 2 ετη εγγύησης.

Πάρε αμπάριζα το Notebook / Laptop Reviews and News - NotebookCheck.net , για οτι λαπτοπ πιστευεις οτι σου κάνει , διαβασε τα reviews , ειδικά στο κομμάτι των θερμοκρασιών και gaming επιδόσεων και μετά αποφάσισε.

Επειδή το μπατζετ σου είναι αρκετα μικρό (για gaming laptop) , δες και την αγορά κάποιου καλου μεταχειρισμένου.

Κατι σε small form factor ειναι τελειως out of the question ?

Ενα bitfenix prodigy πχ το παιρνεις οπου θες ανετα, βαζεις εναν 6800K richland APU και σκιζεις παιχνιδακια τυπου LoL για πλακα, λιγοτερο απο 500 θα σου βγει στο συνολο :)

Ενα bitfenix prodigy πχ το παιρνεις οπου θες ανετα, βαζεις εναν 6800K richland APU και σκιζεις παιχνιδακια τυπου LoL για πλακα, λιγοτερο απο 500 θα σου βγει στο συνολο :)

Αν βάλει apu και δεν χρειάζεται vga, μπορεί να βρει και μικρότερο κουτί από prodigy.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 4

Δυστυχώς ναι, ταξιδεύω Αθήνα-Πάτρα 2 φορές την εβδομάδα, και εκεί που έχουν πάει η βενζίνη και τα διόδια, αναγκάζομαι να καταφύγω στη λύση των ΚΤΕΛ.

Ευχαριστώ για τις γνώμες, μάλλον θα πάρω το lenovo αν δεν βρω κάποια πρόταση να μου τραβήξει το μάτι μέσα στις επόμενες 10 μέρες. Cheers :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.