kallileo Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2004 O 40MB Maxtor μου βγαζει εναν ηχο σαν τον roadrunner(bip, bip, bip).Πεθανε ή ειναι κατι αλλο????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 27, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 είσαι σίγουρος ότι το beep βγαίνει από τον δίσκο;για άμεσο έλεγχο υπάρχει utility της maxtor (powermax) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Σεπτέμβριος 27, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Ε, απο κει φαινεται να βγαινει λες να βγαινει απο την mobo.Δεν τον βρισκουν και τα Windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 27, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 το bios τον βλέπει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Σεπτέμβριος 27, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Στο Secondary Master λεει Maxtor αλλα δεν βγαζει μεγεθος...........Μαλλον πρεπει να πεθανε γιατι κανει και τσικ, τσικ οταν ξειναει το PC αλλα μετα σταματαει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 27, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo Μαλλον πρεπει να πεθανε γιατι κανει και τσικ, τσικ οταν ξειναει το PC αλλα μετα σταματαει. μάλλον έτσι είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Σεπτέμβριος 27, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Αν δεν έχεις σημαντικά δεδομένα στείλ'τον απ'ευθείας για RMA. Μην παιδεύεσαι. Αφού δεν αναγνωρίζεται κανονικά ούτε από το ΒΙΟΣ μάλλον δε μπορείς κάνεις και πολλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Σεπτέμβριος 27, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από JimmyFox Αν δεν έχεις σημαντικά δεδομένα στείλ'τον απ'ευθείας για RMA. Μην παιδεύεσαι. Αφού δεν αναγνωρίζεται κανονικά ούτε από το ΒΙΟΣ μάλλον δε μπορείς κάνεις και πολλά... Εχτες το βραδυ εκλαψα.........Τα μαλλια μου ειχα μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Σεπτέμβριος 27, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Τότε.... Σε συμπονώ.... Ο hipro ίσως μπορεί να σε βοηθήσει βάζοντας τα platters σε άλλο δίσκο. Αλλιώς.... RMA και πάρε Seagate.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 1, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από spc μάλλον έτσι είναι Αρχική απάντηση από JimmyFox Τότε.... Σε συμπονώ.... Ο hipro ίσως μπορεί να σε βοηθήσει βάζοντας τα platters σε άλλο δίσκο. Αλλιώς.... RMA και πάρε Seagate.... Ειτε το πιστευετε ειτε οχι αλλα σημερα ανοιξα το PC και δουλεψε........ :jump: Ειναι τρελοι αυτοι οι σκληροι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Οκτώβριος 2, 2004 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Eγω παντως για να εχω το κεφαλι μου ησυχο θα εκανα ενα backup στα δεδομενα μου και θα τον εστελνα για rma.Πολλοι hdd οταν ειναι να τα κακαρωσουν αρχιζουν και κανουν κατι τετοια κουλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 2, 2004 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από knight_77 Eγω παντως για να εχω το κεφαλι μου ησυχο θα εκανα ενα backup στα δεδομενα μου και θα τον εστελνα για rma.Πολλοι hdd οταν ειναι να τα κακαρωσουν αρχιζουν και κανουν κατι τετοια κουλα... :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Οκτώβριος 2, 2004 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Παίδες τι rma να στείλει τον 40άρι???Θα τον έχει πάρει προφανώς αρκετά χρονάκια τώρα...Φίλε μου κράτα backup και πάρε καινούριο δίσκο...Σύντομα θα σβήσει...Ο δικός μου κάηκε 8 μέρες μετά τη λήξη της εγγύησής του (40άρης Maxtor και μένα) και γινόταν ακριβώς το ίδιο πράγμα... Ενώ τον έβλεπε κανονικά δεν έβλεπε μέγεθος καθόλου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.