ΓιαγκΤ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2013 HD® Anti-glare/Anti-fingerprint ScreenGuardz Αξίζει τα λεφτά του με + 12$ μεταφορικά;Κυρίως γιατί λένε ότι δεν κάνει αντανακλάσεις στον ήλιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Αύγουστος 13, 2013 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2013 Παίζει και το GadgetShieldz με 8.99$. Στο Review του xda-developersο τύπος γράφει διθυράμβους. Βέβαια χρειάζεται νερό για να τοποθετηθεί που είναι λίγο επικίνδυνοΆλλη επιλογή το xtremeguard με 5.00$ και δωρεάν μεταφορικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Αύγουστος 16, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2013 Τι διαφορά έχει στην πράξη η Vikuiti DQCM30 που είναι ματ, από την Vikuiti ADQC27 που είναι Crystal-clear;Ρητορικά ερωτήματα : P Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Αύγουστος 16, 2013 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2013 Τι διαφορά έχει στην πράξη η Vikuiti DQCM30 που είναι ματ, από την Vikuiti ADQC27 που είναι Crystal-clear;Ρητορικά ερωτήματα : PΔε παναλένε ό,τι θέλουνε τα ρεβιου, εγω από την πρωτη φορά που έβαλα Vikuiti μόνο αυτές φορώ. Να δεις το ΖΤΕ, 2 χρόνια φορά την ίδια Vik και είναι σαν να την φόρεσε χτές. Αν σε ενοχλούν αντανακλάσεις και οι λαδοδαχτιλιές φορα την ματ, αν θες να μην χασεις σε χρωματα και φωτινότητα τότε την cclear.:____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_ sent from my padόφλα ____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Αύγουστος 17, 2013 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2013 Καλησπέρα και από εμένα. Επειδή έχω βάλει πάρα πολλές μεμβράνες σε γνωστούς και φίλους αλλά και για προσωπική χρήση, συμπεριλαμβανομένης και της xtremeguard, έχω καταλήξει ότι όσο καλής ποιότητας και να είναι, όσο καλά και αν τις τοποθετήσεις,αυτές της υγρής τοποθέτησης, ποτέ δεν θα σε αφήσουν πλήρως ευχαριστημένο.Όχι μπολ με σαπούνι και νερό, όχι ταλαιπωρία, όχι βγάλε/βάλε μπαταρία, όχι πρόσεχε μην μπει νερό σε ακουστικό και στο τέλος μένεις με ένα ωραίο orange peel effect και μετά από κάποιο διάστημα χαλάνε κιόλας με περίεργα βαθουλώματα. Από τότε που άρχισα να βάζω τις αυτοκόλλητες όλα λύθηκαν, ακόμα και στο δύστροπο galaxy nexus με την καμπυλότητα του και με έχει κάνει να μην εμπιστεύομαι πια τα review. Τώρα στα δικά μας οι Vikuiti είναι όντως πολύ καλές αλλά τελευταία δοκίμασα αυτές και μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι απίστευτες για τα λεφτά τους για τις όποιες μπορείς να τις βρεις και σχόλια στο xda. Θα πρότεινα crystal clear γενικά και όχι mat γιατί το κινητό έχει και πολύ καλή οθόνη για να την αλλοιώσεις με μια mat. Σίγουρα όμως γούστα είναι αυτά στην τελική για αυτό υπάρχουν και πολλές επιλογές Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeddlingMageGR Αύγουστος 18, 2013 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2013 Να προτείνω κάτι. Επειδή είμαι και εγώ άνθρωπος που ψάχνεται, με προστατευτικές θήκες και screen protectors, το πιο κορυφαίο κορυφαίο απίστευτο και αξεπέραστο προϊόν που έχω δοκιμάσει στο Note 2 είναι το tempered glass. Για το δικό μου κινητό είναι πολύ φτηνό. Μόλις 7 δολάρια. Για το nexus 7 που κοίταξα είναι λίγο υψηλή η τιμή. Αλλά έχει πάρα πολλά πλεονεκτήματα : Καταρχάς είναι glass, και δεν λυγίζει δε στραβώνει δε τσακίζει στην προσπάθεια σου να το βάλεις. Επίσης μπορείς να παιδεύεσαι με τις ώρες να το φέρεις στα σωστά όρια. Να το καθαρίζεις από κάτω με νερό, αζαξ, οινόπνευμα, μπορεί να γεμίσει χνούδια και οτιδήποτε άλλο, με μια κολλητική ταινία όμως (Εγώ το πέρασα με ρόλο που μαζεύει τρίχες) όλα εξαφανίζονται και το glass γίνεται αόρατο. Τέλος, μετά την εγκατάσταση, συνεχίζεις να έχεις την υφή του Gorilla Glass, και την προστασία ενός σκληρού πλαστικού και όχι μιας μεμβράνης. Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.