Jump to content

Ebay wireless antennas ή κάποια επώνυμη

Tomahawk

Recommended Posts

Ψάχνω με ένα φίλο για να κάνουμε αλλαγή σε κάποιες κεραίες, σε δέκτες και σε routers tg585 v7/8.

Η σίγουρη λύση για την οποία προοριζόμασταν είναι η TP-LINK TL-ANT2408CL αλλα έπεσε το μάτι μου σε κάτι τέρατα των 16-20dbi όπως

RP-SMA 2.4 GHz 20dBi WIFI Booster Wireless Antenna WLAN

RP-SMA 2.4 GHz 16dBi WIFI Booster Wireless Antenna

Τα pigtails και οι ψύκτρες που θα χρειαστούμε αγοράστηκαν ήδη απο το ebay οπότε είμαι πλέον σε δίλλημα για τις κεραίες.

Σίγουρα θα είναι λιγάκι αντιαισθητικές τόσο τεράστιες αλλα εαν κάνουν δουλειά δε θα μας απασχολεί γιατί δε θα φαίνονται κι όλας στο σημείο που θα είναι!

Τι προτείνετε;

τόσα πολλά db δεν έχω πάει

είχα αγοράσει μια από ebay 9db αν θυμάμαι καλά

μια χαρά είχε βγει

μετά την έδωσα σε έναν φίλο και πήρα μια από aerial πάλι 9db

διαφορά δεν παρατήρησα να πω την αλήθεια αν και δεν έλεγξα για να πω την όλη αλήθεια

τώρα για 3 ευρώ δεν χάνεις τπτ να την δοκιμάσεις:hehe:

βασικά που θέλετε να δικτυωθείτε και για τι απόσταση, μιλάμε για μέσα σε πολυκατοικία πχ η σε 2 διαφορετικά σπίτια?

Βασικά όχι, η μια κεραία θα μπει σε router που είναι σε διαμέρισμα με αρκετούς τοίχους (όχι αρκετά χοντρούς βέβαια) και στα ακριανά δωμάτια με laptop έχεις αρκετά αδύναμο σήμα και με κινητό αν δεν είσαι δίπλα στον τοίχο δε συνδέεται!

Η άλλη σε άλλο διαμέρισμα που είναι αρκετά μικρότερο απλά έχει πέτρινους τοίχους και θέλουμε να είναι πιο δυνατό το σήμα, δεν υπάρχει πρόβλημα με αποσυνδέσεις.

Απ'ότι διάβασα απο εμπειρίες άλλων που έχουν αλλάξει την κεραία των v7/8 με 8dbi είδαν αρκετά μεγάλη βελτίωση.

ναι είναι μεγάλη και αισθητή διαφορά

και εγώ φαντάσου στο σπίτι που έχω το tp-link 1043nd του έχω βάλει 3Χ 9db κεραίες για να συνδεθώ με το κάτω σπίτι που μου δίνει net ένα παιδί και πιάνει άψογα, αν μπορούσα να αλλάξω κεραία και στο άλλο router θα ήταν ακόμα καλύτερα αλλά τέσπα

αλλά το δικό μου δίκτυο και πιάνω και απ έξω από το σπίτι στο ισόγειο στο garage με το iphone 4:smoke:

585 είναι, αλλά ναι όντως είναι fix τώρα είδα το δικό μου και είναι το 585 νόμιζα είχα άλλη έκδοση

οπότε αυτές οι κεραίες δεν σου κάνουν εκτός αν πάρεις τις άλλες με το μικρό βύσμα

585 είναι, αλλά ναι όντως είναι fix τώρα είδα το δικό μου και είναι το 585 νόμιζα είχα άλλη έκδοση

οπότε αυτές οι κεραίες δεν σου κάνουν εκτός αν πάρεις τις άλλες με το μικρό βύσμα

Διαβαζεις τον οδηγο του adslgr

αλλά μπορείς να προσθέσεις διάφορες κεραίες ανάλογα με τον χώρο. Οι κεραίες που βρήκες 16-20dbi είναι ΑΠΑΤΗ το πολύ να είναι 7 dbi

attachment.php?attachmentid=81975&stc=1&d=1294052619

Βασικά Και να είναι πραγματικά 20, νομίζω είναι υπερβολή. Και επίσης απ όσο έχω διαβάσει, όσο δυνατότερη είναι η κεραία, τόσο αλλάζει και ο τρόπος που στέλνει το σήμα. Πχ αν βάλεις αυτή, μπορεί να είσαι πάνω από το ρουτερ και να μην πιάνει, ενώ να είσαι δύο δωμάτια δίπλα και να πιάνεις. Εντάξει υπερβολή, απλά για να σου δώσω να καταλάβεις.

Αυτο ισχύει σε omni directional εξωτερικού χώρου που έψαχνα για εγκατάσταση σε ξενοδοχεία, και κατέληξα να βάλω μια 7αρα με πολύ καλό αποτέλεσμα. Αν αγόραζα πάλι, ίσως να πήγαινα το πολύ σε 9αρα για δοκιμή.

Ψάξε ένα χαρακτηριστικό με μοίρες στον κάθετο άξονα, δεν θυμάμαι πως το αναφέρουν.

Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk4

κλαιν μαιν

οι ψύχτρες δεν στο σώζουν το router

ελεεινό είναι ούτος ή άλλως

ούτε τα rr που κάνει μόνο του ανα 24 ώρες μπορεί να σε σώσουν τα ψυχτράκια αυτά

μόνο αν είσαι τυχερός και βρεις fw που να σου κάτσει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.