nick-firestorm Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2013 δεν διατιθομαι να δωσω πανω απο 40 ευρω για μηχανικο πληκτρολογιο τωρα πια και υπαρχει αναγκη για mech switches.σιγουρα θελω 2 για αρχη, επειτα ισως 30 να αντικαταστησω τα γραμματα. που βρισκουμε switches;;; συμφερει; μπορω να τα βαλω στο reclusa μου;
Alexopus6 Αύγουστος 13, 2013 #2 Αύγουστος 13, 2013 μπορω να τα βαλω στο reclusa μου; Όλα ξεκινάνε απο εδώ, όχι δεν μπορείς να βάλεις μηχανικούς διακόπτες σε rubber dome. Το ποιο φθηνό μηχανικό αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά CoolerMaster Storm Trigger | Skroutz.gr
knight_77 Αύγουστος 23, 2013 #4 Αύγουστος 23, 2013 δεν διατιθομαι να δωσω πανω απο 40 ευρω για μηχανικο πληκτρολογιο τωρα πια και υπαρχει αναγκη για mech switches.σιγουρα θελω 2 για αρχη, επειτα ισως 30 να αντικαταστησω τα γραμματα. που βρισκουμε switches;;; συμφερει; μπορω να τα βαλω στο reclusa μου;Περιπου σε αυτα τα χρηματα βρισκεις το Razer Blackwidow μτχ με cherry blue switches.Δεν ειναι και το κορυφαιο πλκηκτρολογιο απο ποιοτητα κατασκευης αλλα για καποιον που δεν εχει τρελλεςαπαιτησεις ειναι μια χαρα.Προσωπικα αυτο θα σου προτεινα.
nick-firestorm Σεπτέμβριος 2, 2013 Author #5 Σεπτέμβριος 2, 2013 το γνωριζω αυτο...στο bw μπορω να βαλω καλυτερα switches ετσι; 2 θελω μοναχα και 30 αν ειναι φτηνα. ποσο κοστιζουν/που τα βρισκω;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.