3likos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2008 Γεια σαςεχω τις crucial 800mhz που δεν έχουν καθόλου ψύκτρες....θέλω να μου προτείνεται κάποιον τρόπο να τις ψύξω... έχω ακούσει καλά λόγια για το corsair dominator αλλά δεν έχω ''κουβέρτες'' .... καμία πρόταση?έχω ψάξει αλλά έχω διαπιστώσει ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πουθενά ΚΑΛΕΣ κουβέρτες για ram.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Φεβρουάριος 7, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 Αυτες εδω ειναι αρκετα καλες http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?cPath=21_27&products_id=149 βαζεις και εναν 8αρι αθορυβο ανεμιστηρα να φυσαει και θα εισαι μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Φεβρουάριος 7, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 Kαλή επιλογή. Αυτές έχω και εγώ.Κάνουν την ίδια δουλεία με γυμνές μνήμες + dominator μετά από δοκιμή.Βάζοντας και κάποιον ανεμιστήρα κάνουν ακόμα καλύτερη δουλειά.Διαφορά με αυτές από γυμνές μνήμες + 10 περίπου MHz για τάση 2.0 volt που δοκίμασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Φεβρουάριος 7, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 κάτι πιο φθηνό οπωσδήποτε γιατί αν κατάλαβα καλά το ένα κάνει 20 ευρώ που σημαίνει τα δύο 40!!! κάτι πιο φθηνό?? έστω και από εξωτερικό! αλλά το μαγαζί να είναι ευρώπη,να στελνει ελλάδα και φυσικά να είναι αξιόπιστο.... ψάχνω και εγώ ρε παιδά αλλά μόνο οι αμερικάνοι έχουν τετοια αγαθά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Φεβρουάριος 7, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 εισαι σιγουρος οτι χρειαζονται τοσο καλη ψυξη? βαλε απλα ενα 8 αρι η 12 αρι με 5 - 8 ευρω και καθαρισες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Φεβρουάριος 7, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 εισαι σιγουρος οτι χρειαζονται τοσο καλη ψυξη? βαλε απλα ενα 8 αρι η 12 αρι με 5 - 8 ευρω και καθαρισες.Δηλαδή πιστεύετε ότι αρκεί ο ανεμιστήρας? δεν χρειάζονται και κουβέρτες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Φεβρουάριος 8, 2008 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 ναι.... ενας 12αρης/8αρης ή τελοσπαντων ενα φοθρφουρι για να τις φυσαει ειναι μια χαρα. Στην τελικη βαλε ψυκτρακια.Αυτα που ειναι για τις vdim Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias78 Φεβρουάριος 8, 2008 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 οπως ειπαν και πιο πανω, βαλε εναν ανεμιστρηα να τις φυσαει. εγω αυτο θα κανω. θα κανω τρυπα στο πλαινο πλεξι και θα βαλω εναν 12αρι. ετσι θα φυσαει και τις μνημες και το chipset και τη cpu και κατι θα πηγαινει στην πανω πλευρα της gpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Φεβρουάριος 9, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2008 ok παιδιά ευχαριστώ... μάλλον αυτό θα κάνω ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.