Jump to content

πώς να ψύξω τις Ram??

3likos

Recommended Posts

Γεια σας

εχω τις crucial 800mhz που δεν έχουν καθόλου ψύκτρες....

θέλω να μου προτείνεται κάποιον τρόπο να τις ψύξω... έχω ακούσει καλά λόγια για το corsair dominator αλλά δεν έχω ''κουβέρτες'' .... καμία πρόταση?

έχω ψάξει αλλά έχω διαπιστώσει ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πουθενά ΚΑΛΕΣ κουβέρτες για ram....

Kαλή επιλογή. Αυτές έχω και εγώ.

Κάνουν την ίδια δουλεία με γυμνές μνήμες + dominator μετά από δοκιμή.

Βάζοντας και κάποιον ανεμιστήρα κάνουν ακόμα καλύτερη δουλειά.

Διαφορά με αυτές από γυμνές μνήμες + 10 περίπου MHz για τάση 2.0 volt που δοκίμασα.

κάτι πιο φθηνό οπωσδήποτε γιατί αν κατάλαβα καλά το ένα κάνει 20 ευρώ που σημαίνει τα δύο 40!!!

κάτι πιο φθηνό?? έστω και από εξωτερικό! αλλά το μαγαζί να είναι ευρώπη,να στελνει ελλάδα και φυσικά να είναι αξιόπιστο.... ψάχνω και εγώ ρε παιδά αλλά μόνο οι αμερικάνοι έχουν τετοια αγαθά...:D

εισαι σιγουρος οτι χρειαζονται τοσο καλη ψυξη?

βαλε απλα ενα 8 αρι η 12 αρι με 5 - 8 ευρω και καθαρισες.

Δηλαδή πιστεύετε ότι αρκεί ο ανεμιστήρας? δεν χρειάζονται και κουβέρτες???

οπως ειπαν και πιο πανω, βαλε εναν ανεμιστρηα να τις φυσαει. εγω αυτο θα κανω. θα κανω τρυπα στο πλαινο πλεξι και θα βαλω εναν 12αρι. ετσι θα φυσαει και τις μνημες και το chipset και τη cpu και κατι θα πηγαινει στην πανω πλευρα της gpu

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.