PetrosD81 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2013 Παίδες καλησπέρα,ειμαι καινούργιος στο The κLabεχω το εξής τροφοδοτικόhttp://www.hardwareheaven.com/reviews/638/pg1/axp-supernova-800w-psu-introduction.htmlκαι δεν δουλεύει,είμαι άσχετος απο ηλεκτρονηκά,αξίζει να το πάω για φτιάξιμο σε καποιο ηλεκτρονικό?Ή να πάω για καινούργιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Αύγουστος 12, 2013 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2013 έσκασε, έριξε ασφάλεια και δε δουλεύει. Μυρίζει κτλ? Μπορεί να έχει κάψει την ασφάλεια ώς και mosfet (οπότε και δε λέει να το φτιάξεις). Επειδή είναι αρκετά παλιό και αν έριξε ασφάλεια κτλ πριν τα παίξει, καλύτερα να πας σε ένα new έστω και οικονομικό που και μεγαλύτερο efficiency θα έχει και εγγύηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD81 Αύγουστος 12, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2013 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση!Δεν μυρίζει τπτ απλα δεν δουλεύει,το ανοιξα μπας και ειναι κανένας πυκνωτης σκασμενος (γιατί μεχρη εκει φτανουν οι ''γνώσεις'' μου ) και τσεκαρα μήπως εχει καεί η ασφάλεια του με το πολύμετρο αλλά εως εκει,τπτ απο αυτά δεν ηταν....οπότε πάω για καινούργιο...?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Αύγουστος 12, 2013 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2013 κοίτα αν το πας σε ηλεκτρονικό το πιο λίγο που θα δώσεις είναι 30 ευρώ. Οπότε για μένα πάρε ένα new με κανά 50-60αρι για να έχεις και την ασφάλεια του ότι και αν πάθει θα έχεις κάποια εγγύηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD81 Αύγουστος 12, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2013 οκ σε ευχαριστώ πολύ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.