Cpn_Jell Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2013 Γεια σας παιδια μολις αγορασα κι εγκατεστησα την ASUS HD7770 και μου παρουσιαστηκε το εξης προβλημα , καθε φορα που βλεπω καποιο βιντεο η οθονη γεμιζει μπλε-μωβ καθετες γραμμες και δεν αντιδρα καθολου με αποτελεσμα να πρεπει να κλεισω τον υπολογιστη πιεζοντας συνεχομενα το off η διακοπτοντας την παροχη. Δεν ξερω αν εχει συμβει και σε καποιον αλλο αλλα αν ξερεις καποιος ας βοηθησει ! Ευχαριστω πολυ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Αύγουστος 12, 2013 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2013 Μήπως είχες nvidia πριν; Αν, ναι, πρέπει να απεγκαταστήσεις τους drivers της nvidia πρώτα και μετά να περάσεις τους drivers της ΑΤΙ. Βεβαιώσου επίσης ότι κάνει καλή επαφή το καλώδιο τροφοδοσίας της κάρτας γραφικών και ότι αυτή πατάει καλά στο slot. Το τροφοδοτικό σου ποιο είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cpn_Jell Αύγουστος 12, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2013 Οχι φιλε δεν ειχα nvidia. Βεβαιωθηκα οτι παταει καλα. Το τροφοδοτικο μου ειναι το Allied Tech 8500BTX (MAX 500W) Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Αύγουστος 12, 2013 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2013 Ποιό μοντέλο ακριβώς της Asus έχεις?(Αν και αμφιβάλλω οτί το πρόβλημα είναι στο software) δοκίμασες να περάσεις άλλους drivers?O ανεμιστήρας της δουλεύει?Απο θερμοκρασίες πώς τα πάει?Είναι καινούργια ή την πήρες μεταχειρισμένη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Αύγουστος 12, 2013 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2013 Με το τροφοδοτικό είσαι λίγο οριακά, ειδικά αν το έχεις πολύ καιρό... Δοκίμασε να αλλάξεις στην κάρτα καλώδιο τροφοδοσίας, αν έχει δεύτερο το τροφοδοτικό σου. Ίσως γλυτώσεις την αλλαγή τροφοδοτικού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Αύγουστος 12, 2013 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2013 Θα σου φανεί κουλό, αλλά δες το καλώδιο.Είχα ένα θέμα στο pc. Συνήθως όταν έβλεπα βίντεο, αλλά και όταν ήμουν στο νετ, έβγαζε κάποιες οριζόντιες μπλε γραμμές, χάλαγαν λίγο τα χρώματα και μετά μαύριζε η οθόνη.Μετά από 2-10 δευτερόλεπτα συνήθως επανέρχονταν κανονικά.Αγόρασα κάποια στιγμή μερικά HDMI για καβάτζα και άλλαξα το συγκεκριμένο και δεν το έχει ξανακάνει από τότε.Το παλιό καλώδιο το έβαλα στο Xbox 360 και συνεχίζει να κάνει τα δικά του.Οπότε, δοκίμασε ένα ΚΑΛΟ καλώδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cpn_Jell Αύγουστος 12, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2013 Το μοντελο της καρτας ακριβως ειναι το ASUS HD7770-DC-1GD5-V2 1GB PCI-E RETAIL. Την αγορασα καινουρια. Ο ανεμιστηρας δουλευει σαν τουρμπινα αεροπλανου αν τον ρυθμισω στο τερμα και η θερμοκρασια της ειναι κομπλε. Το τροφοδοτικο μου ειναι ενος χρονου και το 6απινο καλωδιο τροφοδοσιας δεν το ειχε το κουτι της καρτας και εβαλα εγω ενα . Με ανησυχει το γεγονος οτι το λαμπακι του σκληρου βαραει μπιελα και ο σκληρος καιει πραγμα που με κανει να πιστευω οτι ισως φταει το τροφοδοτικο ... :shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cpn_Jell Αύγουστος 12, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2013 Θα σου φανεί κουλό, αλλά δες το καλώδιο.Είχα ένα θέμα στο pc. Συνήθως όταν έβλεπα βίντεο, αλλά και όταν ήμουν στο νετ, έβγαζε κάποιες οριζόντιες μπλε γραμμές, χάλαγαν λίγο τα χρώματα και μετά μαύριζε η οθόνη.Μετά από 2-10 δευτερόλεπτα συνήθως επανέρχονταν κανονικά.Αγόρασα κάποια στιγμή μερικά HDMI για καβάτζα και άλλαξα το συγκεκριμένο και δεν το έχει ξανακάνει από τότε.Το παλιό καλώδιο το έβαλα στο Xbox 360 και συνεχίζει να κάνει τα δικά του.Οπότε, δοκίμασε ένα ΚΑΛΟ καλώδιο.φιλε κι εγω ακριβως το ιδιο προβλημα εχω οταν ειμαι στο νετ κι οταν βλεπω βιντεο βγαζει καθετες μπλε-μωβ γραμμες αλλα σ εμενα δεν επανερχεται ... Το θεμα ειναι οτι η δικη μου οθονη δεν εχει θυρα HDMI μονο VGA και χρησιμοποιω ανταπτορα. Το καλωδιο vga ειναι καινουριο μολις 4 μηνων και ηταν μεσα στη συσκευασια της οθονης νομιζω ειναι καλης ποιοτητας δεν ξερω παλι .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike106 Νοέμβριος 18, 2013 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2013 Έχω ένα samsung hdd μοντέλο HD753LJ των 750GB και ενώ μου δούλευε κανονικά τώρα όταν του δίνω ρεύμα ακούγεται ένα κρακ, κρακ δεν τον αναγνωρίζει το pc, τα έπαιξε λέτε?Ψάχνω να δω αν είναι στην εγγύση αλλά δεν μπορώ να το τσεκάρω μέσω samsung. Μπορείτε να βοηθήσετε?Το δοκίμασα κ σε άλλο μηχάνημα σαν εξωτερικό δίσκο αλλά τα ίδια :cry::cry::cry:Αν ρωτάω σε λάθος σημείο παρακαλώ διορθώστε το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Νοέμβριος 21, 2013 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 Έχω ένα samsung hdd μοντέλο HD753LJ των 750GB και ενώ μου δούλευε κανονικά τώρα όταν του δίνω ρεύμα ακούγεται ένα κρακ, κρακ δεν τον αναγνωρίζει το pc, τα έπαιξε λέτε?Ψάχνω να δω αν είναι στην εγγύση αλλά δεν μπορώ να το τσεκάρω μέσω samsung. Μπορείτε να βοηθήσετε?Το δοκίμασα κ σε άλλο μηχάνημα σαν εξωτερικό δίσκο αλλά τα ίδια :cry::cry::cry:Αν ρωτάω σε λάθος σημείο παρακαλώ διορθώστε το.Tο κρακ πιθανόν είναι η κεφαλή. Είναι μηχανικό το θέμα και μάλλον δε διορθώνεται. Στείλε ένα email στη samsung για να σου δώσουν κάποιο λινκ που θα βλέπεις αν έχει εγγύηση ή όχι ο σκληρός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike106 Νοέμβριος 21, 2013 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 Έστειλα μήνυμα στην Samsung, απάντησαν πολύ γρήγορα κ με παρέπεμψαν στην Seagat, στο site όμως μου γράφει εκτός εγγύησης :coax::coax: Δεν υπάρχει σαν ανταλλακτικό η κεφαλή ε? Η δεν συμφέρει να φτιαχτεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Νοέμβριος 22, 2013 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2013 Έστειλα μήνυμα στην Samsung, απάντησαν πολύ γρήγορα κ με παρέπεμψαν στην Seagat, στο site όμως μου γράφει εκτός εγγύησης :coax::coax: Δεν υπάρχει σαν ανταλλακτικό η κεφαλή ε? Η δεν συμφέρει να φτιαχτεί... Φιλε μου δεν σε συμφερει ακομα και να φτιαχνεται να το φτιαξεις!πιο πολλα θα σου πανε κουριερ και τα σχετικα!Πηγαινε παρε ενα καινουριο για να εχεις το κεφαλι σου ηρεμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.