gbdanis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2004 ΠΑΙΔΕΣ θέλω πάλι τα φώτα σας .(γιατί έσβησαν τα δικά μου)Έχω ένα DVD ταινία και θέλω να το αντιγράψω {Συνήθως το περνάω στο δίσκο με το DVD decrypter Και μετά με το Shrink το γράφω αν είναι Dual αλλιώς αν είναι κανονικό το αντιγράφω απευθείας }όταν πάω να το περάσω στο δίσκο μου εμφανίζει ένα μήνυμα ότι είναι κλειδωμένο ένα αρχείο και δεν μπορεί να το μεταφέρει στο δίσκο. Προσπάθησα να με το Shrink κατευθείαν αλλά τίποτα Και να το ερώτημα πώς θα το αντιγράψω ???? Ευχαριστώ, προκαταβολικά :daisy: :daisy: :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Σεπτέμβριος 26, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 Δοκιμασε με το Smart Ripper. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 26, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 μήπως εχει γρατσουνιες..Μονο με το shrink δοκίμασες?,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmaniasgr Σεπτέμβριος 26, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 βαλτο να παιξει πρωτα με καποιον πλειερ εστω για λιγα δευτερολεπτα πχ παουερ ντιβιντι και μετα ριπαρετο με το ντεκρυπτερ η το σμαρτριπερ. εγω προτιμω το σμαρτ ριπερ.καλη επιτυχια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Σεπτέμβριος 27, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Ρε παιδιά δεν τρέχει τίποτα μόνο το windows media player κολλάει και win dvd & power dvd ενώ την είδα με win dvd Κανένα πρόγραμμα που να το ξεκλειδώνει Είναι επείγων Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 27, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από gbdanis Ρε παιδιά δεν τρέχει τίποτα μόνο το windows media player κολλάει και win dvd & power dvd ενώ την είδα με win dvd Κανένα πρόγραμμα που να το ξεκλειδώνει Είναι επείγων ειναι το dvd χαλασμένο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Σεπτέμβριος 27, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Any dvd; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Σεπτέμβριος 27, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRings ειναι το dvd χαλασμένο.... μα και απο το DVD -+RW το ίδιο κάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 27, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Εχω δικιμασει το DVDXCOPY platinum και ειναι τελειο....να φανταστεις 7.....τοσο GB που ειναι ο αρχοντας των δαχτ. το χωρεσε σε ενα κοινο DVD με μηδαμηνο εως καθολου compression..:banging: (παντα γαι Βackup) Mηπως ξερεται κανενα λινκ για να βρω το ποιο καινουργιο trial αυτου του προγραμματος...εψαξα αλλα δεν βρηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 27, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 :help: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Σεπτέμβριος 27, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 http://www.cdfreaks.com/software/88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Σεπτέμβριος 27, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Υπάρχει πρόβλημα στην τροφοδοσία του DVD σου ; Μετα απο ζορισμα δεν διαβαζει σωστα και πεφτει το Read Rate με αποτελεσμα το Stuck το pc... Οσο για το κλειδωμενο, χαλαρα δες την ταινια για να ξεκλειδωθει αυτοματα. Μετα DVD Decrypter. Αλλιως... δεν ξερω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Σεπτέμβριος 27, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Μανία που έχετε όλοι ότι χάλασε το DVD μου αφού λέμε ότι ούτε το recorder δεν το διαβάζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Σεπτέμβριος 27, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 για να μην είναι 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 28, 2004 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από gbdanis [Χθες, στις 22:39] http://www.cdfreaks.com/software/88 Μαλλον εχει ληξει αυτο...:hi: Κοτα εδω: 12th August 2004 We have today been informed that the litigation brought by Warner Home Video (UK) Limited against 321 Studios Europe and HRC has been settled on a commercial basis with 321 and HRC agreeing not to offer for sale or sell any products containing DCSS. Accordingly these products are no longer available. Thank you for your custom in the past. :bye: Ξερεται κανενα αλλο λινκ;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 28, 2004 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ [Σήμερα, στις 12:52] ..... Κοτα εδω:... Κοιτα ηθελα να γραψω (για να μην δημιουργηθει καμοια παρεξηγηση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.