Jump to content

Αναζήτηση ψύκτρας για 775 socket

xXGeNiUsXx

Recommended Posts

Καλησπερα σας,εχω εναν pentium e5500 2,8 ghz και μετα απο μια βλακεια μου (τον Ιανουαριο καθαρισα το pc,εβγαλα την στοκ ψυκτρα για να την καθαρισω και αυτη και βαζοντας την πισω επειδη το εκανα πρωτη φορα ξεχασα να καθαρισω τον επεξεργαστη απο την προηγουμενη θερμαγωγικη παστα και ξεχασα να βαλω καινουργια) ο επεξεργαστης υπερθερμενεται παρ'ολο που του εβαλα αργοτερα και παλι ξαναλλαξα παστα,και χτυπα κατι 100σταρια βαθμους και 100% χρηση και ειναι πολυ ενοχλητικο ο,τι και να κανω στο pc

Ε μετα απο τοσους μηνες που το σκεφτομουν ειμαι σχεδον αποφασισμενος πως πρεπει να παρω μια ψυκτρα γιατι δεν παει αλλο.Τωρα αυτο που θελω ειναι να βρω μια καλη γυρω στα 20-30 ευρω.Σκεφτηκα αυτη: COOLERMASTER RR-TX3E-22PK-R1 HYPER TX3 EVO - - αλλα επειδη δεν ειμαι και τοσο σιγουρος θελω την γνωμη σας,τις προτασεις σας και επισης αν αξιζει να αγορασω ψυκτρα,δηλαδη αν θα λυθει το προβλημα με καινουργια ψυκτρα η αν δεν θα δω καμια ιδιαιτερη διαφορα και καλυτερα να περιμενω μεχρι να μπορεσω να αναβαθμισω

ευχαριστω εκ των προτερων

σε ευχαριστω πολυ,και κατι αλλο,πιστευεισ πως θα μου λυθει το προβλημα με αυτην την ψυκτρα?γιατι οπως ειπα σε παιχνιδια χτυπαω κατι 100 βαθμους και σε πιο απλες εργασιες 60-70 χαλαρα

Το πιο πιθανό είναι να μην κούμπωσες σωστά τα 4 clips της ψύκτρας στην επανατοποθέτηση ή να μην έβαλες σωστά την πάστα. Εδώ [ame=http://www.youtube.com/watch?v=AyKPsS8GX3I]How to install and remove LGA775 processors and fan-heatsinks - YouTube[/ame] μπορείς να δεις στο περίπου πως γίνεται η εγκατάσταση της στοκ ψύκτρας.

Η εν λόγο εργοστασιακή ψύκτρα είναι απλά τραγική στον τρόπο με τον οποίο κουμπώνει επάνω στην μητρική.

Κατά την διαδικασία της επανατοποθέτησης της είναι πανεύκολο να στραβώσουν τα πλαστικά ποδαράκια σε μία από τις 4 θέσεις που έχει και η ψύκτρα και έτσι να μην κουμπώσει καλά.

Λειτουργεί μεν ο υπολογιστής αλλά κτυπάει 100άρες όπως αναφέρεις.

Ο μόνος τρόπος για να έχεις το κεφάλι σου 100% ήσυχο ότι κούμπωσε σωστά αυτή η ψύκτρα είναι να το κάνεις με το μπόρντ εκτός του κουτιού...

κοιτα το οτι ειναι ο,τι να ναι η στοκ ψυκτρα το εχω καταλαβει απο το πως κουμπωνει γιατι οντως δεν μου ειχε κουμπωσει καλα αλλα το καταλαβα και την κουμπωσα πιστευω σωστα,αλλα αν ειναι θα ξαναδοκιμασω,ευχαριστω πολυ

κουμπωσα την ψυκτρα οπως λεει στο ωιδεο που μου εστειλα ο panic,εβαλα και φρεσκια παστα και το προβλημα με τις θερμοκρασιες διορθωθηκε!το κακο ειναι ο,τι αυτα τα σκαλωματα που ετρωγα που και που τα τρωω ακομα,δλδ φαινεται να εχει μεινει κουσουρι στον επεξεργαστη

τα καλα νεα ειναι ο,τι παιρνω μια ώθηση στα fps,αλλα αν τρωω τετοια σκαλωματα μου φαινεται πως δν εχει και τοσο σημασια

ευχαριστω πολυ,παντως για την πολυτιμη βοηθεια σας!

κοιτα φιλε μπορει να ξερω αρκετα πραγματα περι υπολογιστες για την ηλικια μου,αλλα με αυτο που μου ειπες τωρα με κομπλαρες :p

για ξεκαθαρισε λιγο το τοπιο,αραια αραια ισα ισα να καταλαβω τι ενοεις οσον αφορα το hdsentinel διοτι το memtest και ας το ακουω πρωτη φορα (ντροπη μου) καταλαβα τι ειναι

και επισης αν τα κανω αυτα και αποδειχθει ο,τι υπαρχει θεμα,υπαρχει τροπος να το διορθωσω η αναλογα με το τι εχω ειναι?

Α και κατι προσφατο που προεκυψε (μολις πριν λιγο) καθως επαιζα cs:go ολα μια χαρα και μετα που ξεκινησα black ops 2 ξαφνικα απο ενα σημειο και μετα εφαγα παρα πολυ μεγαλα κολλημτα,δλδ εκει που επαιζα σε 70-80 φπσ ετσι στο ακυρο επεφτε στα 5-6 και μετα τσεκαρα επιδοσεις,ειδα στα ξαφνικαπου και που ο cpu να βαραει 60% χρηση, ενα οι θερμοκρασιες ειναι μια χαρα

τι συμβαινει,δεν καταλαβαινω,παιζει και σε αυτο ρολο αυτο που ειπωθηκε για τις μνημες και τον σκληρο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.