Jump to content

7970 o/c

AstraLgr

Recommended Posts

έχω τι εξής κάρτα :woot:HD7970-DC2T-3GD5 - Graphics Cards - ASUS :woot: clock στα 1050 core clock και memory clock 1500 +10 power limit... έχει κανεις ιδέα εάν μπορώ να την κάνω να τρέχει στα 1100... στο msi afterburn στα core voltage δεν μπορώ να το πειράξω..:flag:

Δεν υπάρχει λόγος να πειράξεις το core voltage. Και τη ζωή της κάρτας θα μειώσεις

και οι θερμοκρασίες θα πάρουν την ανηφόρα. Αν δώσεις στο msi ab 1100 core και +20

power limit, τι γίνεται; Δεν είσαι σταθερός;

[MENTION=29541]AstraLgr[/MENTION] άστα ήσυχα μωρέ σε έπιασε καλοκαιριάτικα να τα πειράξεις όλα..

Κοιταξε τον χειμώνα να σου λέμε [MENTION=29541]AstraLgr[/MENTION] για δείξε νούμερα και να μας λες οχι δεν θελω να τα ζορίσω..

Μα και το κακό είναι ότι τα κάνεις O/C αλλά δεν τρέχεις Benchmarks να δεις νούμερα.. τα πας και τα αφήνεις παίζεις λίγο Battlefield 3 και ΟΚ αυτό.. Δεν γίνονται οι δουλειές έτσι..

ποιος σου είπε ότι δεν είδα bench επειδή δεν τα βάζω στο forum? αλλα και πάλι δεν με νοιάζει στα 1100 που έπαιζα μου φάνηκε νομίζω λίγο καλλίτερα στο avg. τώρα ποσο % κλέη main εάν γίνετε δεν θα έλεγα όχι αφού έχω καλά temps..

πήρα απόφαση πρώτα για κάρτα και μετά για cpu εάν πάνε όλα καλά :) ας τα ψάξω λίγο

παίζει αρκετή ώρα και μετά κολλάει. θερμοκρασίες σε ζεστό κλίμα που παίζω ούτε 67-70 το πολύ "δοκομασα" +20 το power limit

H κάρτα σου έρχεται με κλειδωμένα τα ρεύματα. Αργότερα η asus έβγαλε μια έκδοση του gpu tweak που σε αφήνει

να τα πειράξεις. Δεν θα το πρότεινα πάντως, έτσι κι αλλιώς η κάρτα δεν κλοκάρει καλά σε σχέση με άλλες.

Πόσταρε την τελευταία καρτέλα του gpu-z όταν η κάρτα είναι σε load να δούμε τι ρεύμα δίνει.

ΚΑΛΑ ΠΑΕΙ μέχρι στιγμής ούτε artifact'σ ούτε μεγάλα temp... dld χωρίς power limit :Σ τι παίζει καλλίτερα χωρίς power limit?

έχει πόση ώρα τεστάρω απροβλημάτιστα

όταν είχα +10 1100 1500 κολλούσε μετά από λίγη ώρα

θξ zpaf λογικά είμαι ok :) max 75 temp (ειναι καλες θερμοκρασιες?) τώρα χωρίς προβλήματα τώρα κατά ποσο τις σκίζω τι κάρτα δεν ξέρω να απαντήσω λογικά είναι ok e?

Καλοκαιρι εχουμε οποτε οι 75c νομιζω ειναι οκ. :T:

HARDOCP - Power and Temperature - ASUS HD 7970 DirectCU II Video Card Review

ASUS Radeon HD 7970 DirectCU II review - Graphics card temperatures

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.