Jump to content

κάρτα ήχου για games

AstraLgr

Recommended Posts

πιο μετά θα πάρο τα tiamat 7.1 ότι και να πείτε μέχρι στιγμής αυτό μου καρφώθηκε να πάρο. τώρα για κάρτα ήχου λογικά καλύτερο ήχο θα έχει από onboard

M5A99X EVO - Motherboards - ASUS αυτήν τι κάρτα ήχου

Ειναι σα να λες πιο παπι ειναι πιο γρήγορο; το crypton η το innova;

Σου λεω εγώ," ρε φιλαράκι ,παπιά ειναι,ξέρω γω;ιδία μου φαίνονται σε επιδόσεις,αμα πάρεις μηχανή βλέπουμε",θα πεταχτεί κάποιος και θα πει "είστε άσχετοι,το crypton μασάει το innova any day" ...

Και οι δυο ,ας πούμε ,δίκιο έχουμε,αλλα οσο μεγαλώνεις βλέπεις πόσο άχρηστο ειναι το δίκιο του δεύτερου.

πιο μετά θα πάρο τα tiamat 7.1 ότι και να πείτε μέχρι στιγμής αυτό μου καρφώθηκε να πάρο. τώρα για κάρτα ήχου λογικά καλύτερο ήχο θα έχει από onboard

M5A99X EVO - Motherboards - ASUS αυτήν τι κάρτα ήχου

Παρε καλα ακουστικα headphones και μετα κοιτα και καρτα αμα δε σου αρκουν

Παλιότερα κάποια games είχαν πλεονέκτημα από την κάρτα ήχου γιατί υπήρχαν συστήματα τύπου EAX. Τώρα όμως αυτά έχουν καταργηθεί.

Επομένως εκτός κι αν θες να παίξεις κάνα παλιότερο παιχνίδι, δεν θα δεις διαφορά.

Πάρε καμιά φτηνιάρικη xonar και κάνα budget headphone (superlux/aurvana). Άμα ξανακούσεις μουσική από τα logitech μετά θα βάλω biever σε playlist για μία ολόκληρη μέρα. Ή θα αυτομαστιγωθώ 50 φορές. Ότι είναι λιγότερο επώδυνο εκείνη τη στιγμή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.