AstraLgr Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2013 καμια ιδέα για κάρτα ήχου? πιο πολύ για gaming την θέλω και μετά για μουσική ζευγάρι θα πάει με logitech z906 max 110 ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Αύγουστος 11, 2013 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2013 Αν δεν έχεις παλιο pc,δε νομίζω ότι τα αυτιά σουβθα καταλάβουν τη διαφορά από την onboard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Αύγουστος 11, 2013 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2013 Αν σκέφτεσαι για το gaming να πας σε headphones αξίζει να πάρεις μια ήχου.Διαφορετικά μείνε όπως είσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Αύγουστος 11, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2013 πιο μετά θα πάρο τα tiamat 7.1 ότι και να πείτε μέχρι στιγμής αυτό μου καρφώθηκε να πάρο. τώρα για κάρτα ήχου λογικά καλύτερο ήχο θα έχει από onboardM5A99X EVO - Motherboards - ASUS αυτήν τι κάρτα ήχου Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Αύγουστος 11, 2013 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2013 Ειναι σα να λες πιο παπι ειναι πιο γρήγορο; το crypton η το innova;Σου λεω εγώ," ρε φιλαράκι ,παπιά ειναι,ξέρω γω;ιδία μου φαίνονται σε επιδόσεις,αμα πάρεις μηχανή βλέπουμε",θα πεταχτεί κάποιος και θα πει "είστε άσχετοι,το crypton μασάει το innova any day" ...Και οι δυο ,ας πούμε ,δίκιο έχουμε,αλλα οσο μεγαλώνεις βλέπεις πόσο άχρηστο ειναι το δίκιο του δεύτερου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 11, 2013 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2013 πιο μετά θα πάρο τα tiamat 7.1 ότι και να πείτε μέχρι στιγμής αυτό μου καρφώθηκε να πάρο. τώρα για κάρτα ήχου λογικά καλύτερο ήχο θα έχει από onboardM5A99X EVO - Motherboards - ASUS αυτήν τι κάρτα ήχουΠαρε καλα ακουστικα headphones και μετα κοιτα και καρτα αμα δε σου αρκουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Αύγουστος 11, 2013 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2013 Δεν έχει νόημα να πάρεις κάρτα ήχου, η onboard είναι υπεραρκετη για τα ηχεία σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Αύγουστος 14, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2013 έχω την εντύπωση ότι αναλογικά για games είναι καλλίτερα η μήπως είναι η ιδέα μου ? η μάλλον προτείνεται καλλίτερο ήχο για 5.1 στα games Link to comment Share on other sites More sharing options...
phm Αύγουστος 14, 2013 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2013 Παλιότερα κάποια games είχαν πλεονέκτημα από την κάρτα ήχου γιατί υπήρχαν συστήματα τύπου EAX. Τώρα όμως αυτά έχουν καταργηθεί.Επομένως εκτός κι αν θες να παίξεις κάνα παλιότερο παιχνίδι, δεν θα δεις διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gramacar Αύγουστος 22, 2013 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2013 Δεν έχει νόημα η αλλαγή κάρτας με αυτή τη σύνθεση. Δε θα δεις τίποτα σπουδαίο οπότε κράτα τα χρήματα σου για κάτι άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Αύγουστος 22, 2013 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2013 Πάρε καμιά φτηνιάρικη xonar και κάνα budget headphone (superlux/aurvana). Άμα ξανακούσεις μουσική από τα logitech μετά θα βάλω biever σε playlist για μία ολόκληρη μέρα. Ή θα αυτομαστιγωθώ 50 φορές. Ότι είναι λιγότερο επώδυνο εκείνη τη στιγμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Αύγουστος 22, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2013 για games εννοούσα όχι για μουσική Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Αύγουστος 22, 2013 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2013 για games σου λένε επίσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.