Jump to content

προταση οθονων για surround

osfp1980

Recommended Posts

ψαχνομαι για αγορα οθονων για να κανω surround θα ηθελα τα φωτα σας.

απο οτι εχω διαβασει εδω στο forum θα πρεπει να παω σε 24αρα οθονη ips η σε va panel

θελω να μου προτεινετε οσοι το εχετε ψαξει το θεμα ποια οθονη ειναι η ποιο

σωστη η χρηση θα ειναι γενικη games,movies.εχω ξεχωρισει την DELL U2412M.

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Kαλωσορισες στο club που δεν υπαρχει γυρισμος Παναγιωτη!:happy2:

Οπως εχουμε ξανα συζητησει στα τρια μονιτορ θες γωνιες θεασης οποτε οτιδηποτε με ΤΝ πανελ το ξεχνας.

Το 2412 ειναι ενα μονιτορ οτι πρεπει για surround.. Ειναι ips, Εχει DP (οποτε δεν χρειαζεται να μπλεκεις με ανταπτορες), κανει portrait, ειναι και 16:10, μπορεις να το βρεις παντου και ειναι και σε καλη σχετικα τιμη. Εχει βεβαια και τα αρνητικα του οπως το κλασσικο ips glow και bleeding...

Tα VA ειναι ενα σκαλι πανω σε χρωμα και μαυρο απο τα ips αλλα ξεφευγουν λιγο αν ψαχνεις τα χαρακτηριστικα του 2412 σε VA πανελ..

Aν μπορεις να βρεις καποιο VA σε καλη τιμη με χαρακτιριστηκα του 2412 χτυπα το αφοβα!

Φυσικα ολα ειναι θεμα budget οποτε πληθαινουν και επιλογες.. Το καλυτερο deal παντως imho ειναι 3xdell u2312 με κοστος στα 570ε.. Πραγματικα τσαμπα!

Dell UltraSharp U2312HM | Skroutz.gr

χριστο το 2410 που δεν εχει dvi πως θα συνδεσω τον ΤΙΤΑΝΑ?

αν καταλειξω σε αυτην?

καλο το 2410 αλλα 1080p γι αυτο ειπα δυσκολα βρισκεις τα χαρακτιριστηκα

του 2412. αλλα ειναι μια καλη προταση το 2410:T:

χριστο το 2410 που δεν εχει dvi πως θα συνδεσω τον ΤΙΤΑΝΑ?

αν καταλειξω σε αυτην?

καλο το 2410 αλλα 1080p γι αυτο ειπα δυσκολα βρισκεις τα χαρακτιριστηκα

του 2412. αλλα ειναι μια καλη προταση το 2410:T:

Aπ' ολα εχει Παναγιωτη!

BL2410PT - LCD Monitors - Products | BenQ Global

Το τελευταιο ειναι τελειο το BL2411PT.. αλλα μονο απεξω θα το βρεις με καμια 300αρια ευρω εκαστο!

VA, 16:10, DP/DVI/VGA & Portrait ειναι.

Εγω λεω να τσιμπησεις τα dell u2312 απο Ελλαδα που ειναι και χωμα η τιμη.

Όχι εννοώ αν προσαρμόζεται σωστά η ανάλυση γτ διάβασα πριν κάτι που έλεγε οτι σε μερικά τα δείχνει περίεργα. Ισχύει κάτι τέτοιο ή λένε μπαρούφες?

Σε καποια παιχνιδια υπαρχει το λεγομενο fish eye effect..δηλ. δειχνει τα αντικειμενα στα πλαινα μονιτορ καπως πιο ζουμαρισμενα σε landscape παντα.

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.