fanisk Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2004 Ρε παιδια ψαχνωντας το μεσημερι για τη "ριζα Α" μου ειπε πως δεν εχει περαστει στο συστημα και να ξανακανω install.. Εχω το ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ MS Office 2003 Pro αλλα οταν το κανω install μετα οταν το ανοιγω μου λεει να κανω activate και ο κωδικος που εχει το cd πισω..δεν πιανει Τι να κανω????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 26, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 επικοινώνησε με την MS πιστεύω δε θα έχεις πρόβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 26, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 Tσεκαρε ΚΑΛΑ τα μηδεν -0- με τα ομικρον -Ο- καθως και αλλα γραμματα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 26, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 Απο περιοδικο ειναι το cd αυτο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Σεπτέμβριος 26, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 Μπας και είναι απο το pcmmag το αυθεντικό σου γιατι έχω και γω ένα Δεν ισχύουν οι κωδικοί πλέον?Δυστηχώς όμως δεν βρήκα και "φάρμακο" που να δουλέυει Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Σεπτέμβριος 26, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 Εαν σου βγαζει μηνυμα οτι εχεις ξεπερασει τον αριθμο των επιτρεπομενων ενεργοποιησεων η δεν περνει το κωδικο παρε τηλεφωνο στο 131 και ζητα το τηλεφωνο της Μ$ , δε θυμαμαι το νουμερο (το 800..... ομως οχι το 210 γιατι κι αυτοι στο 800 θα σε στειλουν.) Στη συνεχεια θα ακολουθησεις τη διαδικασια τηλεφωνικης ενεργοποιησης, ακολουθας τα βηματα ειναι πολυ ευκολα, δε μιλας με κανενα υπαλληλο τησ Μ$. Ειναι ολα μαγνητοφωνημενα, Στις επιλογες ενεργοποιησης του οφις εχει και τη τηλεφωνικη , πατα τη γιατι θα σου βγαλει ενα νουμερο που πρεπει να πληκτρολογησεις. Ακολουθα τα βηματα, αν στο τελος σου πει οτι για καποιο λογο ΔΕΝ ειναι δυνατη η ενεργοποιηση μην αγχωθεις, πατα το πληκτρο που σου λεει νομιζω το 1 για να συνδεθεις με την εξυπηρετηση πελατων. Με μονη προυποθεση οτι η εκδοση που εχεις δεν ειναι απο κανα περιοδικο (ρωτα τους τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση), Θα σου ζητησουν το νουμερο που αναγραφεται πανω στο στιψκερ του οφις και θα στο ενεργοποιησουν αμεσως χωρις πολλες κουβεντες, υπαλληλοι εινια δεν κναουν ανακριση. Εγω τα δικα μου τα παραθυραΧΡ τα χω παρει απο φλεα και τα ενεργοποιω με αυτο το τροπο. Πυτε που τα βρηκα ουτε τιποτα.Αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 27, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 8001143100 νμομιζω οτι ειναι το τηλεφωνο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 27, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Φιλε georgeks78 ολα αυτα τα ειχα κανει οταν πρωτοπηρα το cd!!!!! Φιλε blkik εχω και αυτο του περιοδικου αλλα και το ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ απο Πλαισιο...350 και κατι ψιλα... Παιδες μη με βαρεσετε αλλα ακουστε! Χθες πανω στην αγωνια μου να το βρω γρηγορα εβαζα αυτο του περιοδικου του οποιου ειχε ληξει ο κωδικος...αυτο του Πλαισιου το εχω σε ενα συρταρι μου και οχι στο ραφι με τα αλλα γιατι 350 εκανε...μη γινει τπτ!!!!! Και πως και το θυμηθηκα δεν ξερω αλλα στο τελος καταλαβα τι γκαφα μου!!!!! Καταλαβατε????? Συγγνωμη και σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
koulis13 Οκτώβριος 6, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Υπάρχει έκδοση του Office 2003 με 5 cd. Γνωρίζει κανείς τί είναι τα 4 επιπλέον cd; Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Οκτώβριος 6, 2004 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 1 - office2 - frontpage3 - visio4 - project5 - δε θυμαμαιτο 1ο ειναι ουσιαστικα το οφις Link to comment Share on other sites More sharing options...
koulis13 Οκτώβριος 6, 2004 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Thanx. Ξέρεις εάν περιλαμβάνει το onenote κάποιο απο αυτά τα cd; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 6, 2004 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από koulis13 Thanx. Ξέρεις εάν περιλαμβάνει το onenote κάποιο απο αυτά τα cd; Ναι το εχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
koulis13 Οκτώβριος 6, 2004 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Και τώρα το ξενέρωμα . Ποιό απο τα πέντε; Αλήθεια το πέμπτο τί είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Οκτώβριος 7, 2004 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Το πεμπτο ειναι το Οnenote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.