Jump to content

Αγορά 6800 ποιά

nobig

Recommended Posts

Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω μια καρτούλα της προκοπής αλλά δεν ξέρω απο ποιά εταιρία.

Έχω δει αυτή με 3 χρονάκια εγγύηση

http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=811

έχει ακούσει τίποτα για την μάρκα κανείς ή ολες είναι πάνω κάτω ίδιες.

Υπάρχει κάποιος που ξέρει link με review με κάρτες διαφόρων εταιριών πάντα σε 6800;

Τελικά η ΑΤΙ θα βγάλει κάτι αντίστοιχω της 6800 σε AGP ή :zzz:

Αρχική απάντηση από xylokastro

παρε x800pro

Νομίζω ήμουν σαφής 6800 και αυτό το λέω γιατί.

Η 6800 έχει πάνω κάτω 300 η x800pro έχει πάνω κάτω 400 το βρίσκω κοροιδία να δώσω 400 για κάρτα, 300-330 είναι τα μέγιστα που θέλω να δώσω. Τώρα αν μπορείς να μου βρείς ΑΤΙ με 300 AGP πολύ ευχαρίστως

ρε ξυλοκαστραρα σορυ που θα σου το πω...............................παρακολουθω αρκετο καιρο τις απαντησεις σου και βλεπω οτι τελευταια ποσταρεις και δικαιολογεις με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ σελιδες την καθε σου απαντηση....................αμα ειναι να προτεινεις κατι δωσε τουλαχιστον καποια παραπανω στοιχεια που θα βοηθησουν αυτον που ρωταει.....εστω ενα λινκ γιατις πληροφοριες αμα βαριεσαι να τα γραψεις απο μονος σου ή να τα μεταφρασεις.............

@Nobig:................κωστα αν ειναι να κανεις αναβαθμιση στο πισι θα σου προτεινα να δωσεις λιγοτερα λεφτα για καρτα και να αγορασεις καμια καλυτερη μητρικη-επεξεργαστη.........οσο για το λινκ που εδωσες........η καρτα σιγουρα θα σε ικανοποιησει σε σχεση με αυτην που εχεις...........με το συστημα ομως πανω στην οποια θα μπει δεν θα μπορεσεις να δεις και τρομερη αλλαγη αμα δεν το ισορροπησεις λιγακι.........δηλαδη ανεβασε τις επιδοσεις σε ολους τους τομεις απο λιγο και μην παρεις μια high end καρτα οπου θα μπει σε ενα συστημα που δεν θα της αναλογει.........αληθεια που χαθηκες τελευταια?το κινητο σου ειναι κλειστο συνεχεια.....

οκ λαθος δικο μου , εγω απλα προτείνω χ800προ γιατι εχει παραπανω μνημη και πιο γρηγορη και επειδη δεν ειναι τοσο θερμη , εγω στη θεση σου αυτο θα εκανα , τωρα αμα εισαι βιαστικος μια 6800 απλή ειναι ο,τι πρεπει, greekfragma sorry

Αρχική απάντηση από xylokastro [Σήμερα, στις 22:48]

greekfragma sorry

δεν χρειαζοταν αυτο το τελευταιο.....μια παρατηρηση για να λειτουργησουμε καλυτερα ητανε:T:

και μην επαναληφθει ε?αντε μην τα παρω !!!!! :hehe::rofl::hehe:

Αρχική απάντηση από nobig [Σήμερα, στις 20:13]

Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω μια καρτούλα της προκοπής αλλά δεν ξέρω απο ποιά εταιρία.

Έχω δει αυτή με 3 χρονάκια εγγύηση

http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=811

έχει ακούσει τίποτα για την μάρκα κανείς ή ολες είναι πάνω κάτω ίδιες.

Υπάρχει κάποιος που ξέρει link με review με κάρτες διαφόρων εταιριών πάντα σε 6800;

Τελικά η ΑΤΙ θα βγάλει κάτι αντίστοιχω της 6800 σε AGP ή :zzz:

Το αντίστοιχο δεν το κατάλαβα για να είμαι ειλικρινής :nothing: σε τι αναφέρεσαι? αντίστοιχο σε επιδόσεις? σε τιμή? αν αναφέρεσαι στο πρώτο τότε το σχόλιο είναι άστοχο, αν στο δεύτερο τότε πάρε την 6800 πού είδες αφού ούτως ή άλλως nvidia θα έπαιρνες απο οτι κατάλαβα και στις απαντήσεις σου και είναι και καλή η τιμή.

Αρχική απάντηση από ταραμας

Το αντίστοιχο δεν το κατάλαβα για να είμαι ειλικρινής :nothing: σε τι αναφέρεσαι? αντίστοιχο σε επιδόσεις? σε τιμή? αν αναφέρεσαι στο πρώτο τότε το σχόλιο είναι άστοχο, αν στο δεύτερο τότε πάρε την 6800 πού είδες αφού ούτως ή άλλως nvidia θα έπαιρνες απο οτι κατάλαβα και στις απαντήσεις σου και είναι και καλή η τιμή.

Αντίστοιχο σε τιμή/απόδοση. Η ΑΤΙ δεν έχει βγάλει κάτι για να χτυπήσει την 6800 σε AGP απ'ότι γνωρίζω. Ίσως η χ700 σε PCIE

Κοιτάζω το συμφέρον μου. Δεν είμαι φανατικός κάποιας εταιρίας. Έχω Geforce 2 GTS (και αυτή τι στιγμή με δανεική Geforce 3). Το καλό αν ξαναπάρω nvidia δεν θα έχω προβλήματα με driver

Αρχική απάντηση από nobig

Αντίστοιχο σε τιμή/απόδοση. Η ΑΤΙ δεν έχει βγάλει κάτι για να χτυπήσει την 6800 σε AGP απ'ότι γνωρίζω.

Στην ίδια τιμή/απόδοση, όχι δεν υπάρχει προς το παρόν. Με μεγαλύτερη και τιμή αλλά και απόδοση υπάρχουν οι X800pro και X800XT PE σε agp.

Αρχική απάντηση από Doom

ρε παρε 6800le softmodable σε 12x1,5vp

η 6800le κυκλοφορησε ελλλαδα?αν ναι έχει βγει το καταλληλο σκριπτ?...ή γινεται και χωρις αυτο απλα φλασαροντας bios?

παρεπιπτοντως...δεν ξερω αλλα η εταιρια pov δεν μου καθεται και καλα για να ειμαι ειλικρινης...βασικα δεν μου αρεσει που το μονο μαγαζι που τις εχει στη στουρναρη ειναι το pc-st****...xexe...θα εδινα 25 παρανω να παρω μια leadtek...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.