sebastian Αύγουστος 15, 2013 #61 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Eχει ακομα δρομο να καλύψει η ΑΤΙ στο θεμα του stuttering. Βεβαια με σχεση πως ηταν πριν μεγαλη βελτιωση... 690gtx vs 7990 (απο anandtech.com) To be very clear here the GTX 690 is still the better card for those users heavily concerned about consistency, but AMD’s improvements have brought the 7990 to the point where we find its frame consistency generally acceptable. Μερικα χρονακια για να βελτιώσει το stut, απο το 2009 παλευει το VSYNC σε EYEFINITY με CF και χωρις CF (με αναγκαστικό tearing ενω εχεις vsync enable). Αντε να δουμε ποσο θα χρειαστεί... Υπομονη να υπαρχει... Αν δεν υπάρχει, τοτε κανεις οτι εκανα εγω (πας πρασινη και τελειωνεις), ο [MENTION=10015]csaris[/MENTION], ο spartangr ακόμα και ο κηπουρός άσχετα που δεν μιλάει δημόσια, απο κοντα αλλα μας λεει. Γιατι εμεις τα πληρώσαμε αδρά και τα κλαψαμε τα λεφτα μας. Μπορει να ερθει η εποχη που θα δουμε την ΑΤΙ πιο σοβαρα. Οτι αναγράφει πισω το κουτι της καρτας θα πρεπει να το υποστηρίζει αψογα και οχι μπακαλίστικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Αύγουστος 15, 2013 #62 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Μια χαρα καρτουλα ειναι σημερα στα λεφτα της ....6144MB Sapphire Radeon HD 7990 Aktiv PCIe 3.0 x16 (Retail) € 637,854096MB EVGA GeForce GTX 690 Aktiv PCIe 3.0 x16 (Retail) € 909,41 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Αύγουστος 15, 2013 #63 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Μια χαρα καρτουλα ειναι σημερα στα λεφτα της ....6144MB Sapphire Radeon HD 7990 Aktiv PCIe 3.0 x16 (Retail) € 637,854096MB EVGA GeForce GTX 690 Aktiv PCIe 3.0 x16 (Retail) € 909,41Εκει μαλιστα θα βρει αγοραστες...δεινόσαυρους πιάσανε τα κουτιά στα ράφια τοσους μηνες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Αύγουστος 15, 2013 #64 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Εκει μαλιστα θα βρει αγοραστες...δεινόσαυρους πιάσανε τα κουτιά στα ράφια τοσους μηνες! Ενω η 690 ξεπουλησε. Η πλακα βεβαια με σενα ειναι οτι και σημερα με αυτες τις τιμες θα ελεγες στον κοσμο 690 παιδιααααα ...... Στα 909,41 κλεβει εκκλησιες η πρασινη. :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Αύγουστος 15, 2013 #65 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Ενω η 690 ξεπουλησε. Η πλακα βεβαια με σενα ειναι οτι και σημερα με αυτες τις τιμες θα ελεγες στον κοσμο 690 παιδιααααα ...... Στα 909,41 κλεβει εκκλησιες η πρασινη. :dance3: 5 κομματια 690gtx πηρε μονο ο σπαρτιατης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Αύγουστος 15, 2013 Author #66 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 γι αυτο εχει αυτα τα χαλια AMD overall unit shipments increased 10.9%, quarter-to-quarter, Intel increased 6.2%, and Nvidia decreased by 8%.AMD’s shipments of desktop heterogeneous GPU/CPUs, i.e., APUs declined 9.6% from Q1 and increased an astounding 47.1% in notebooks. The company’s overall PC graphics shipments increased 10.9%. Αυτή είναι η πραγματική εικόνα και θα γίνεται χειρότερη όσο περνάει ο χρόνος για την Nvidia. Από τα KAVERI και μετά θα δεις πολλά περισσότερα. Ακόμα και μπροστά να είναι στις descrete κάρτες (όπως σήμερα), το ποσοστό της θα μειώνεται διαρκώς .... Να δω που θα βρει τα χρήματα για ανάπτυξη .... Εγώ βέβαια δεν θα μιλούσα για χάλια κινήσεις της AMD αλλά για ολόσωστες που διώχνουν τον ανταγωνισμό από πολλαπλές κατηγορίες προϊόντων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Αύγουστος 15, 2013 Author #67 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Eχει ακομα δρομο να καλύψει η ΑΤΙ στο θεμα του stuttering. Βεβαια με σχεση πως ηταν πριν μεγαλη βελτιωση... 690gtx vs 7990 (απο anandtech.com) To be very clear here the GTX 690 is still the better card for those users heavily concerned about consistency, but AMD’s improvements have brought the 7990 to the point where we find its frame consistency generally acceptable. Μερικα χρονακια για να βελτιώσει το stut, απο το 2009 παλευει το VSYNC σε EYEFINITY με CF και χωρις CF (με αναγκαστικό tearing ενω εχεις vsync enable). Αντε να δουμε ποσο θα χρειαστεί... Υπομονη να υπαρχει... Αν δεν υπάρχει, τοτε κανεις οτι εκανα εγω (πας πρασινη και τελειωνεις), ο [MENTION=10015]csaris[/MENTION], ο spartangr ακόμα και ο κηπουρός άσχετα που δεν μιλάει δημόσια, απο κοντα αλλα μας λεει. Γιατι εμεις τα πληρώσαμε αδρά και τα κλαψαμε τα λεφτα μας. Μπορει να ερθει η εποχη που θα δουμε την ΑΤΙ πιο σοβαρα. Οτι αναγράφει πισω το κουτι της καρτας θα πρεπει να το υποστηρίζει αψογα και οχι μπακαλίστικα. Πέρα από τις καμπύλες και τα διαγράμματα μεταξύ των δυο, με αυτή την καλυτέρευση, υπάρχει περίπτωση να έχεις θέματα ? Δεν νομίζω .... Επίσης δεν πιστεύω πως υπάρχει τέλεια κάρτα .... Εσύ παρουσιάζεις την πράσινη λες και εκεί δεν παίζουν θέματα, πράγμα που δεν ισχύει .... Άσε που αυτή την στιγμή μιλάμε για την δυνατότερη κάρτα που παίζει στην αγορά .... και σε τιμή μόλις 635€ και με μια ντουζίνα παιχνίδια δώρο!!! Όποιος δεν γουστάρει ας πάρει ΤΙΤΑΝ .... με + 35%+ σε κόστος και -25% σε απόδοση ....:crazy: Εκπληκτικό VFM ...:haha: Εγώ είμαι σε σκέψεις να τσιμπήσω μια αν και λέω να περιμένω να δω και την απόδοση της 9970 και βέβαια και την τιμολόγησή της. Μετά θα κινηθώ ανάλογα τι είναι πιο VFM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Αύγουστος 15, 2013 #68 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Άσε που αυτή την στιγμή μιλάμε για την δυνατότερη κάρτα που παίζει στην αγορά .... και σε τιμή μόλις 635€ και με μια ντουζίνα παιχνίδια δώρο!!! Αν μπορεις να περιμενεις μεχρι αυριο θα βρεις και με .... 6144MB XFX Radeon HD 7990 Aktiv PCIe 3.0 x16 (Retail) € 599,75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Αύγουστος 15, 2013 Author #69 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Αν μπορεις να περιμενεις μεχρι αυριο θα βρεις και με ....6144MB XFX Radeon HD 7990 Aktiv PCIe 3.0 x16 (Retail) € 599,75 Δωράκι στον εαυτό μου .... :happy2::happy2: Εσύ τι θα έκανες ? 7990 VS 9970 ?? :yes4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Αύγουστος 15, 2013 #70 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Δωράκι στον εαυτό μου .... :happy2::happy2:Εσύ τι θα έκανες ? 7990 VS 9970 ?? :yes4: Δεν συγκρινεις προιον που υπαρχει με καποιο που θα ερθει σε δυομιση μηνες περιπου. Αν θες σημερα την πιο δυνατη καρτα παιρνεις 7990. Αν θες σημερα την πιο δυνατη μονοπυρηνη καρτα παιρνεις 780. Τοσο απλα .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Αύγουστος 15, 2013 Author #71 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Δεν συγκρινεις προιον που υπαρχει με καποιο που θα ερθει σε δυομιση μηνες περιπου.Αν θες σημερα την πιο δυνατη καρτα παιρνεις 7990. Αν θες σημερα την πιο δυνατη μονοπυρηνη καρτα παιρνεις 780. Τοσο απλα .... Απλά σκέφτομαι με ότι έχει έως τώρα διαρρεύσει και την ύποπτη πτώση τιμής της 7990 , πως η 9970 θα είναι μια πολύ καλή κάρτα ! Τι να αγοράσω μέσα Αυγούστου τι να αγοράσω Οκτώβρη ... Αλλά μάλλον θα πάω στην 7990, από αύριο παραγγελιά και ότι κάτσει ... Εξάλλου και σε μεταπώληση αργότερα δεν νομίζω να χάσω και πολλά. Η τιμή της είναι καλή . Έχω βρει είδη να δώσω την 7950 οπότε μάλλον σε αυτή θα πάω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Αύγουστος 15, 2013 Author #72 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Και μάλλον στα 547€ θα πάρω την POWERCOLOR 7990 46634 - 6144MB PowerColor Radeon HD 7990 Aktiv PCIe 3.0 x16 Ολες ίδιες δεν είναι? Πιο χώμα δεν πιστεύω να πάει... EDIT: η XFX είναι υψηλότερα χρονισμένη στα 950/1500 ενώ η powercolor στα 900/1375. Τι κάνουμε τώρα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Αύγουστος 15, 2013 #73 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Και μάλλον στα 547€ θα πάρω την POWERCOLOR 799046634 - 6144MB PowerColor Radeon HD 7990 Aktiv PCIe 3.0 x16Πιο χώμα δεν πιστεύω να πάει...Η συγκεκριμενη ειναι customια και εχει βγει πολυ πριν βγει επισημα απο την amd η 7990.Θα μου πεις ... ε και ;You pay you decide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Αύγουστος 15, 2013 Author #74 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Η συγκεκριμενη ειναι customια και εχει βγει πολυ πριν βγει επισημα απο την amd η 7990.Θα μου πεις ... ε και ; You pay you decide. Μάλλον XFX για τα υψηλότερα default ρολόγια. Seb σου έρχομαι ... :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris_rx8 Αύγουστος 15, 2013 #75 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Βλεπω τρελους εκθρονισμους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Αύγουστος 15, 2013 #76 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Αντε να δουμε κανενα νουμερακι απο κανενα κοκκινο γιατι o κουτσος κηπουρός ([MENTION=2962]zpaf[/MENTION]) κούρασε απο λογια....ακομα και ο κακόμοιρος παππούς του εγινε γιαγια στην δεύτερη ζωη του μπας και τον δει να ηγείται! O Titanas ηγείται στις μονοπύρηνες με διάφορα και τίποτα μα τίποτα δεν τον σκιάζει! GTX Titan to rule them all! Ετσι οπως το παει η ΑΤΙ σε λιγο θα σου λεει πληρώνεις τα παιχνίδια και παίρνεις την κάρτα δωρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Αύγουστος 15, 2013 #77 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Αντε να δουμε κανενα νουμερακι απο κανενα κοκκινο γιατι o κουτσος κηπουρός ([MENTION=2962]zpaf[/MENTION]) κούρασε απο λογια....ακομα και ο κακόμοιρος παππούς του εγινε γιαγια στην δεύτερη ζωη του μπας και τον δει να ηγείται! Παλι τα μπερδεψες μωρε ..... Αν ο παππους σου (titan) δεν ειχε @@ (throttle) θα ηταν βασιλισσα στο χωριο του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Αύγουστος 15, 2013 #78 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Η συγκεκριμενη ειναι customια και εχει βγει πολυ πριν βγει επισημα απο την amd η 7990.Θα μου πεις ... ε και ; You pay you decide. Μάλλον XFX για τα υψηλότερα default ρολόγια. Seb σου έρχομαι ... :banging: Αν δε κανω λάθος η custom powercolor είναι αυτή. Η άλλη είναι η v2, reference σαν την xfx, κρίνοντας και από τις υποδοχές διασύνδεσης που προσφέρουν. Για 50€ καλύτερα να πας στην υλοποίηση με υχηλότερα ρολόγια σε πυρήνα και μνήμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Αύγουστος 15, 2013 Author #79 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Παλι τα μπερδεψες μωρε ..... Αν ο παππους σου (titan) δεν ειχε @@ (throttle) θα ηταν βασιλισσα στο χωριο του. Για να λέγεσαι παππούς πρέπει να έχεις 2 @@@@ (chipάκια) και PCB παλαμάρι ... :whistle2::whistle2: Εγώ έτσι τα ξεχωρίζω ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Αύγουστος 15, 2013 Author #80 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Αν δε κανω λάθος η custom powercolor είναι αυτή.Η άλλη είναι η v2, reference σαν την xfx, κρίνοντας και από τις υποδοχές διασύνδεσης που προσφέρουν.Για 50€ καλύτερα να πας στην υλοποίηση με υχηλότερα ρολόγια σε πυρήνα και μνήμες.Στην XFX θα καταλήξω μάλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.