Τζώρτζης Αύγουστος 15, 2013 #81 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Στην XFX θα καταλήξω μάλλον.Για τη συγκεκριμένη εταιρία δεν έχω διαβάσει τα καλύτερα, μάλλον τα χειρότερα.2+ μήνες αναμονή σε περίπτωση RMA και επιστροφή χαλασμένης κάρτας και πάλι αναμονή κτλπ.Αν η powercolor έχει καλύτερο cs, θα την προτιμούσα αντίς της xfx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Αύγουστος 15, 2013 Author #82 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Για τη συγκεκριμένη εταιρία δεν έχω διαβάσει τα καλύτερα, μάλλον τα χειρότερα.2+ μήνες αναμονή σε περίπτωση RMA και επιστροφή χαλασμένης κάρτας και πάλι αναμονή κτλπ.Αν η powercolor έχει καλύτερο cs, θα την προτιμούσα αντίς της xfx.Κάτι τέτοια ψάχνω τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Αύγουστος 15, 2013 #83 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 προτίμησε powercolor - φίλος με xfx 7970 ταλαιπωρήθηκε αρκετά για να του αλλάζουν κάρτα - δεν είναι η παλιά καλή xfx που ξέραμε,δυστυχώς χάλασε και αυτή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous Αύγουστος 15, 2013 #84 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Όποιος δεν γουστάρει ας πάρει ΤΙΤΑΝ .... με + 35%+ σε κόστος και -25% σε απόδοση ....:crazy: Εκπληκτικό VFM ...:haha: Εγώ είμαι σε σκέψεις να τσιμπήσω μια αν και λέω να περιμένω να δω και την απόδοση της 9970 και βέβαια και την τιμολόγησή της. Μετά θα κινηθώ ανάλογα τι είναι πιο VFM. το 25% καλυτερη απο τιταν που το ειδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Αύγουστος 15, 2013 #85 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Έχω βρει είδη να δώσω την 7950 οπότε μάλλον σε αυτή θα πάω. Εφοσον ψηνεσαι για CF και εχεις ηδη μια 7950, δεν βλεπω το λογο να ξοδεψεις τοσα χρηματα και να πας σε 7990. Κρατας την 7950 σου. Τσιμπας και μια μετεχειρη δευτερη 7950 τωρα που οι τιμες τις 79χχ πιασανε πατο και εισαι οκ. Θα εχεις επιδοσεις 7990 ΜΕ αρκετα λιγοτερα χρηματα. Εσυ που εισαι τοσο του vfm, απορω πως και δεν το σκεφτηκες αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Αύγουστος 15, 2013 Author #86 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 το 25% καλυτερη απο τιταν που το ειδες? Δηλαδή αυτό εσύ τι το λες πχ αυτό ... 5% ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Αύγουστος 15, 2013 #87 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Ο Τιτανας μαμα με μπολικο throttle ειναι μια ανάσα (και καθαρός χωρις ΑΤΙ stuttering & κουσουρια), αν τον νευριασεις ομως θα πέσει μαστίγιο! Για more πληροφοριες για το τι κανει ο Τιτανας -> ακομα κοκκινος ειναι ο ποπός της 780 gtx του κουτσού! ότι πληρώνεις παίρνεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Αύγουστος 15, 2013 #88 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Δηλαδή αυτό εσύ τι το λες ... 5% ? Aπορω γιατι δειχνεις ενα ενδεικτικο αποτελεσμα σε ενα συγκεκριμενο παιχνιδι και δεν κοιτας την συνολικη αποδοση της καρτας.... Ασε που αυτο που δειχνεις ειναι απο surround και εσυ ο ιδιος εσκιζες τα ιματια σου με την ελευση της ΤΙΤΑΝ που δειξαν καποιοι νουμερα review, απο surround καταστασεις, οτι το 99% των χρηστων παιζει σε μια οθονη και σε 1080p.. Τι εγινε τωρα αλλαξε αυτο? Πηρες και συ 3 μονιτορ? Στο review του techpower up φαινεται οτι η Τιταν εχει average καλυτερη αποδοση απο 7990... AMD Radeon HD 7990 6 GB Review | techPowerUp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous Αύγουστος 15, 2013 #89 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Δηλαδή αυτό εσύ τι το λες πχ αυτό ... 5% ?απο ενα παιχνιδι σε μια αναλυση που ουτε εσυ ο ιδιος δε παιζεις...βγηκε το συμπερασμα για 25% διαφορα αναμεσα σε δυο καρτες???OMG & 3 LOL δηλαδη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Αύγουστος 15, 2013 #90 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 ένα έχω να πω γατάκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Αύγουστος 15, 2013 #91 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 που πατε και βρισκεται οτι πιο σκουπιδο αποτελεσματα απο REVIEW σας γουσταρει... anandtech only = αξιοπιστίαΒαλτε τον συντροφο με την τσαπα να οργώσει τις τατιανες των review μπας και βρει κατι να θαψει τον Τιτανα. Πετάξτε λάσπη, αντεχει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Αύγουστος 15, 2013 #92 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Δηλαδή αυτό εσύ τι το λες πχ αυτό ... 5% ? Το θεμα ειναι για ποια δουλεια θες την καρτα... Αν τη θες για 1080ρ μονο παρτην, αν και καλυτερα θα εισαι με μια ακομα 7950 λογω ocability, temps και μελλοντικης μεταπωλησης. Αν την καρτα τη θες για 3 μονιτορ και bf3 -επειδη αυτο δειχνεις- ειναι η χειροτερη επιλογη λογω ατελειωτου ms, cf profiles και time frames... Τα ιδια ισχυουν και για την 690 -αλλα σε μικροτερο βαθμο-. Με 2xΤΙΤΑΝ ημουν και ειδικα το bf3 επαιζε πολυ πιο smooth με την μια. Αν θες να με ακουσεις επειδη σε λιγο καιρο θα βγει η 9970 και η 7990 θα εχει την τυχη του απερχομενου hw η οποια θα παιζει μεταξυ 780 και ΤΙΤΑΝ σε δυναμη παρε αυτην! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Αύγουστος 15, 2013 Author #93 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Το θεμα ειναι για ποια δουλεια θες την καρτα... Αν τη θες για 1080ρ μονο παρτην, αν και καλυτερα θα εισαι με μια ακομα 7950 λογω ocability, temps και μελλοντικης μεταπωλησης.Αν την καρτα τη θες για 3 μονιτορ και bf3 -επειδη αυτο δειχνεις- ειναι η χειροτερη επιλογη λογω ατελειωτου ms, cf profiles και time frames... Τα ιδια ισχυουν και για την 690 -αλλα σε μικροτερο βαθμο-. Με 2xΤΙΤΑΝ ημουν και ειδικα το bf3 επαιζε πολυ πιο smooth με την μια.Αν θες να με ακουσεις επειδη σε λιγο καιρο θα βγει η 9970 και η 7990 θα εχει την τυχη του απερχομενου hw η οποια θα παιζει μεταξυ 780 και ΤΙΤΑΝ σε δυναμη παρε αυτην!Την κάρτα την θέλω με την προοπτική να πάω σε υψηλότερης ανάλυσης οθόνη !Με μια οθόνη θα δουλεύω, δεν με ενδιαφέρουν τα multi monitor .Crossfire αν μπορούσα θα έκανα, αλλά όλες οι PCI-E θύρες της μητρικής μου είναι είδη πιασμένες , οπότε δεν γίνεται. Μέσα σε όλα αυτά και με την πτώση τιμής της 7990 , βλέπω ένα πολύ δυνατό GPU το οποίο μπορεί να με καλύψει πλήρως. Αυτός είναι ο λόγος που κοίταξα την 7990. Παραπάνω έχω κάνει και ερώτηση για το τι θα κάνατε στο 7990 VS 9970 ... Παραπάνω χρήματα για GTX TITAN δεν δίνω, αυτό είναι δεδομένο και γενικά τα 600€ είναι το ταβάνι του ταβανιού για εμένα .Αυτή την στιγμή σκέφτομαι και για υδρόψυξη σε όλο το σύστημα και VRM μητρικής, θα βάλω και στην 7990 αν αγοραστεί, οπότε το κόστος θα ανέβει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Αύγουστος 15, 2013 #94 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Την κάρτα την θέλω με την προοπτική να πάω σε υψηλότερη ανάλυση οθόνης !Με μια οθόνη θα δουλεύω, δεν με ενδιαφέρουν τα multi monitor .Crossfire αν μπορούσα θα έκανα, αλλά όλες οι PCI-E θύρες της μητρικής μου είναι είδη πιασμένες , οπότε δεν γίνεται. Μέσα σε όλα αυτά και με την πτώση τιμής της 7990 , βλέπω ένα πολύ δυνατό GPU το οποίο μπορεί να με καλύψει πλήρως. Αυτός είναι ο λόγος που κοίταξα την 7990. Παραπάνω έχω κάνει και ερώτηση για το τι θα κάνατε στο 7990 VS 9970 ... Παραπάνω χρήματα για GTX TITAN δεν δίνω, αυτό είναι δεδομένο και γενικά τα 600€ είναι το ταβάνι του ταβανιού για εμένα .Αυτή την στιγμή σκέφτομαι και για υδρόψυξη σε όλο το σύστημα και VRM μητρικής, θα βάλω και στην 7990 αν αγοραστεί, οπότε το κόστος θα ανέβει .Σε ενα monitor η ΑΤΙ ειναι μια χαρα, το εχουμε πει πολλάκις!Οσο για το Stuttering θα παιξεις αναγκαστικά με Vsync! Σε ενα monitor το vsync στην ΑΤΙ με CF μια χαρα δουλευει!Απο την νεα ΑΤΙ στα 28νμ μην περιμένετε παπάδες...refresh θα ειναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Αύγουστος 15, 2013 Author #95 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Κανένα καλό block υδρόψυξης για την 7990 ξέρετε ? Γενικά θέλω να δω που παίζει και η τιμή του για να το δω σαν σετ το θέμα. Για την μητρική βρήκα τα EK-FB GA 990FXA-UD7 - EN (Nickel) - AMD 990FX Series - Full Board Blocks - Motherboard Blocks - Blocks και EK FB GA 990FXA-UD7 Motherboard Waterblock : EN Nickel Acetal |Specialtech UK Water Cooling Shop Για 7990 δεν βλέπω να κυκλοφορεί. Μόνο φώτο στο google .... Aπορω γιατι δειχνεις ενα ενδεικτικο αποτελεσμα σε ενα συγκεκριμενο παιχνιδι και δεν κοιτας την συνολικη αποδοση της καρτας....Ασε που αυτο που δειχνεις ειναι απο surround και εσυ ο ιδιος εσκιζες τα ιματια σου με την ελευση της ΤΙΤΑΝ που δειξαν καποιοι νουμερα review, απο surround καταστασεις, οτι το 99% των χρηστων παιζει σε μια οθονη και σε 1080p.. Τι εγινε τωρα αλλαξε αυτο? Πηρες και συ 3 μονιτορ? Στο review του techpower up φαινεται οτι η Τιταν εχει average καλυτερη αποδοση απο 7990... Και αυτο που έδειξε ο seb 25% βγαίνει πάνω κάτω ... Πραγματικά όμως δεν με νοιάζει αν είναι 15% ή 25% ... Με νοιάζει το VFM ... Τους λόγους που δεν πάω σε CF τους ανέλυσα παραπάνω ... Απλά δεν με παίρνει σε θέματα χώρου και PCI-E , γιατί έχω άλλες εγκατεστημένες κάρτες, TV, TV-SAT, SATA CONTR., WIFI, κ.λ.π. Κοιτάζω τι κάνει σε υψηλή ανάλυση γιατί θέλω μελλοντικά να ανέβω σε υψηλότερη ανάλυση από 1080p και σε μια οθόνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Αύγουστος 15, 2013 #96 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 EK WATER BLOCKS EK-FC7990 - ACETAL+NICKEL INCL. BACKPLATE - - η τιμη ειναι τραγική Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Αύγουστος 15, 2013 #97 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 εδώ ; αν και θα προτιμούσα αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Αύγουστος 15, 2013 Author #98 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 EK WATER BLOCKS EK-FC7990 - ACETAL+NICKEL INCL. BACKPLATE - -η τιμη ειναι τραγική Τόσα απλά δεν δίνω καρντία μου ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Αύγουστος 15, 2013 Author #99 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 εδώ ; αν και θα προτιμούσα αυτό Μάλλον θα πρέπει να αρχίσω να το ξανασκέφτομαι .... κοντά στα 200€ .... :nada::suicide2: Να το πάμε αλλιώς τότε .... Κανένα ΚΑΚΟ μπλοκ υδρόψυξης ξέρετε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Αύγουστος 15, 2013 Author #100 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Σε ενα monitor η ΑΤΙ ειναι μια χαρα, το εχουμε πει πολλάκις!Οσο για το Stuttering θα παιξεις αναγκαστικά με Vsync! Σε ενα monitor το vsync στην ΑΤΙ με CF μια χαρα δουλευει!Απο την νεα ΑΤΙ στα 28νμ μην περιμένετε παπάδες...refresh θα ειναι!Θα το ανέβαλες εσύ μπας και δεις κάτι καλό από 9970 ή θα πήγαινες σε 7990 , με βάση τις απαιτήσεις μου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.