adpanos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2013 In a bid to step up competitiveness of its Radeon HD 7990 "Malta" dual-GPU graphics card against NVIDIA's GeForce GTX TITAN and GTX 690, AMD add-in-board (AIB) partners slashed prices of the card by almost a third. What was once retailing for $1,100-1,200, is now down to $699.99. Prices of the card on American retailer Newegg.com, are ranging between $699.99 to $789.99, with two AIBs capturing the $729.99 and $749.99 price points, along the way. With the right kind of CrossFire profiles, a Radeon HD 7990 can offer frame-rates rivaled only by GTX Titan and GTX 690. Then there are also AMD's recent CrossFire micro-stuttering fix, and eight Never Settle games with realistic resale value of $100 to account for. These prices should also give GeForce GTX 780 buyers second thoughts. Άρχισε να γίνεται ελκυστική πρόταση, η 7990 ή μου φαίνεται ? Μένει να δούμε πτώση τιμής και εδώ ... Σε αυτή την τιμή η κάρτα είναι VFM ... σε πολλαπλά σενάρια χρήσεων. http://www.techpowerup.com/188552/radeon-hd-7990-malta-prices-slashed-to-699-targets-gtx-780.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolisfog Αύγουστος 9, 2013 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 επιτελους!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Αύγουστος 9, 2013 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Που είναι ο Sebastian να σχολιάσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Αύγουστος 9, 2013 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Που είναι ο Sebastian να σχολιάσει όχι άλλο φτάνει :sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avatar_GR Αύγουστος 10, 2013 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2013 Και στο Αγγλικό το amazon που κοιτούσα πριν λίγες μέρες πέσαν αρκετά οι 7990...Π.Χ [ame=http://www.amazon.co.uk/VTX3D-Radeon-Graphics-GDDR5-Express/dp/B00CRN1BLK/ref=wl_it_dp_o_pd_S_nC?ie=UTF8&colid=32EMY9Y7MT1H5&coliid=I1THRH6JGW8LDD]VTX3D AMD Radeon HD 7990 Graphics Card (6GB, GDDR5, PCI Express 3.0): Amazon.co.uk: Computers & Accessories[/ame]Από 836 λίρες στις 689 λίρες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Αύγουστος 10, 2013 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2013 Θελω pure power και οχι να αλλαζω τους drivers σα τα σωβρακα.... Ας φτιαξει το stuttering και το vsync στα multi monitors και τα λεμε υστερα! Αυτή η κάρτα θα μου πρόσφερε μόνο πολλούς πονοκεφάλους με το setup που εχω... ....μην ξεχασει να βαλει και κανένα παιχνίδι παραπάνω! H εποχη που θα βαζει ολόκληρο steam account πλησιάζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Αύγουστος 10, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2013 Θελω pure power και οχι να αλλαζω τους drivers σα τα σωβρακα.... Ας φτιαξει το stuttering και το vsync στα multi monitors και τα λεμε υστερα! Αυτή η κάρτα θα μου πρόσφερε μόνο πολλούς πονοκεφάλους με το setup που εχω... ....μην ξεχασει να βαλει και κανένα παιχνίδι παραπάνω! H εποχη που θα βαζει ολόκληρο steam account πλησιάζει! Καλά εσύ μην σκοτίζεσαι ... Ειπαμε, αν η 9970 σε περνάει έστω και σε ένα πας για αλλαγή! Οπότε κοντός ψαλμός !!!:clap: Επίσης κυκλοφορεί πως όλη η 7XXX σειρά πάει σε αρκετά μεγάλες μειώσεις τιμών. Να δω τώρα τι θα κάνει η Nvidia για αυτό ... που δίνει την κουτσή 780 (εσύ το λες) στο ίδιο κόστος με την 7990 !!! Μακάρι να αρχίσει πόλεμος τιμών μπας και δούμε άσπρη μέρα ... όσοι δεν έχουμε αγοράσει τέτοιες κάρτες. Οι υπόλοιποι θα κλαίνε βέβαια τα 1000€ που έδωσαν πριν μερικούς μήνες αλλά .... Seb ... σε παρακαλώ μην :cry: ...:sorry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Αύγουστος 10, 2013 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2013 ....μην ξεχασει να βαλει και κανένα παιχνίδι παραπάνω! H εποχη που θα βαζει ολόκληρο steam account πλησιάζει! Θα σε χαλάει να παίρνεις τα παιχνίδια δωρεάν και να πετάς την κάρτα; Και μετά παίρνεις nVidia να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Win-Win φάση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Αύγουστος 10, 2013 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2013 Απο την πρωτη στιγμη εχω πει οτι η ΑΤΙ εαν θελει να εχει τυχη στην αγορα θα πρεπει να πουλαει μονιμα στο 70% της τιμης της nvidia και ας φορτωνει πολλα παιχνιδια. Δικια τις επιλογή. Oταν αγοραζω καρτα αγοραζω καρτα και οχι games. Θελω να δουλευει αψογα σε ολα τα χαρακτηριστικα που αναγραφει απο πισω.Οχι stuttering κουτσο, 3d κουτσο, Vsync κουτσο και αλλα πολλα.Επισης 1000 φορες εχω πει ΑΤΙ ριχνε τις ΤΙΜΕΣ για να αγοραζουμε πρασινες σε πιο χαμηλες τιμες. Μεχρι να λυσεις ολα σου τα προβληματα και να σε δουμε πιο σοβαρα. Οσο για τον Οκτωβριο κοντα ειμαστε, περιμενω να αγοράσετε τις ΑΤΙ και οποιος θελει περναει απο εδω και τα τεστάρουμε διπλα. Πολλα monitors διαθέσιμα...Τα scoria μου δεν σπάζονται απο ΑΤΙ σε 28nm! Ο Τιτανας χωρις throttle δεν παιζεται απο καμια καρτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Αύγουστος 10, 2013 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2013 seb το stuttering διορθώθηκε με τον 13.8. Για το 3d και το forced vsync δεν έχωγνώμη, δεν διάβαση κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Αύγουστος 10, 2013 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2013 Ο Τιτανας χωρις throttle δεν παιζεται απο καμια καρτα...Και τον παππου μου χωρις @@ θα τον φωναζαμε γιαγια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Αύγουστος 10, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2013 seb το stuttering διορθώθηκε με τον 13.8. Για το 3d και το forced vsync δεν έχωγνώμη, δεν διάβαση κάτι.Δεν βγήκε για multi monitor , αυτό θέλει να πει ο seb . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Αύγουστος 10, 2013 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2013 Ορεστη τα xenon φωτα στην μαιμου σου πρεπει να φαινονται ωραια το βραδυ. Sapphire PCI X 7990 6GB GDDR5 - Κάρτες γραφικών (VGA) - plaisio.gr 1.049,01€ Περιορισμένος αριθμός τεμαχίων! :clap: 6144MB Sapphire Radeon HD 7990 Aktiv PCIe 3.0 x16 (Retail) 684,90€ Υ.Γ. Δεν ειμαστε καλα δεν εχουμε μυαλο ειμαστε αρρωστοι με τον Γεραρδο τον φτηνο .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Αύγουστος 10, 2013 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2013 Και τον παππου μου χωρις @@ θα τον φωναζαμε γιαγια. αμα ειναι ετσι,και εσυ δεν θα αλλαζεις ψυχτρες accelero ουτε τα bios σαν τα πουκαμισα πως τον φωναζαν το παππου σου? γιαγια? :hehe::clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Αύγουστος 10, 2013 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2013 η 7990 βγαζει 144hz στο desktop η πρεπει να βαλω 2 crossfire? εγω ειμαι με το sebastian και τα κρουασαν του. αμα δε παθεις δε μαθαινεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Αύγουστος 10, 2013 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2013 Μαζευτείτεεε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_KiLLA Αύγουστος 10, 2013 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2013 Μια ερωτηση ρε παιδια, γιατι εχω χασει πολλα επεισοδια..?? Η 7990 ειναι καλυτερη απο 2χ7970...??? Γιατι χαιρεστε με την πτωση της τιμης ΑΦΟΥ εδω και πολυ... καιρο μπορουσες να παρεις 2χ7970 με περιπου 700γιουρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Αύγουστος 10, 2013 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2013 Μια ερωτηση ρε παιδια, γιατι εχω χασει πολλα επεισοδια..?? Η 7990 ειναι καλυτερη απο 2χ7970...??? Γιατι χαιρεστε με την πτωση της τιμης ΑΦΟΥ εδω και πολυ... καιρο μπορουσες να παρεις 2χ7970 με περιπου 700γιουρια...χειροτερη...Ενα rumor (9970 3d mark score) απο την μια και μια πτωση τιμης σε ενα πεθαμενο προιον απο την αλλη ηταν αρκετο να βγουν οι κοκκινοι απο τις σπηλιες τους! Που να ειχανε και ανταγωνιστικα σε ποιοτητα προιοντα στα χερια τους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Αύγουστος 10, 2013 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2013 Μια ερωτηση ρε παιδια, γιατι εχω χασει πολλα επεισοδια..?? Η 7990 ειναι καλυτερη απο 2χ7970...??? Γιατι χαιρεστε με την πτωση της τιμης ΑΦΟΥ εδω και πολυ... καιρο μπορουσες να παρεις 2χ7970 με περιπου 700γιουρια...Then factor in that Radeon HD 7970 GHz Edition CrossFire performs 12-26% faster than Radeon HD 7990HARDOCP - Conclusion - AMD Radeon HD 7990 Video Card ReviewΙσχυει αυτο που λες περι ευρω αλλα αλλο μια καρτα και αλλο δυο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Αύγουστος 10, 2013 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2013 Αντε να πεσει η τιμη της υπερκοστολογημενης 7990 μπας και παρουμε ακομη φθηνοτερα καμια σοβαρη καρτα aka 780:P Then factor in that Radeon HD 7970 GHz Edition CrossFire performs 12-26% faster than Radeon HD 7990HARDOCP - Conclusion - AMD Radeon HD 7990 Video Card Review Ισχυει αυτο που λες περι ευρω αλλα αλλο μια καρτα και αλλο δυο. Και ποια η διαφορα βρε Γιαννη? Αφου και η 7990 2 καρτες ειναι οσο αφορα τα διαφορα χαζα των multigpu. Ισα ισα με 2 καρτες εισαι πιο ευελικτος σε σχεση με μια διπυρηνη, (π.χ πουλας πολυ πιο ευκολα 2 φθηνοτερες καρτες μια-μια παρα μια πανακριβη) Και μην μου πεις για μητρικες που δεν υποστηριζουν cf/sli. Δεν μπορω να δεχτω οτι καποιος εχει να σκασει 700+ γιουρια για καρτα και θα εχει μητρικη προ Χριστου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.