sakinor Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2013 καλισπερα,παιδια, θελει γνωστος-κοπελα της οικογενειας μου καινουργιο κινητου.ειδε μου λεει την προσφορα που εβαλε ο κωτσος για το iphone 4 και λεει στην επομενη φουρνια που θα ερθει να παρει ενα. να επισημανω θα αγοραστει με τις κλασσικες δοσεις-γραμματια δλδ αγορα απο αλλου δεν γινεται δυστηχως το θεμα ειναι εσεις πιστευεται αξιζει? κινητο με specs του 2010 και τιμη sammy S3. απο την αλλη δεν θελει καμια αλλη επιλογη παρολου που τις προτεινω φθηνοτερο οπως lumia 5-620 η κανα s3 mini απο χρηση απλα πραγματα, facebook,internet και 5-6 εφαρμογες. ακουω Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Αύγουστος 9, 2013 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 γραμματια για κινητο.... no comments Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Αύγουστος 9, 2013 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 S3 ή Νexus4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 9, 2013 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Αν υπάρχει galaxy note 2Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Αύγουστος 9, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 το πρωτο comment δεν το καταλαβαπαιδια s3 nexus και αλλα ειναι υπερβολικα ακριβα απο μαγαζια τυπου κωτος,πλαισιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 9, 2013 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Έτσι από περιέργεια, όταν λες "γνωστός-κοπέλα", εννοείς μήπως "γνωστή"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Αύγουστος 9, 2013 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Έτσι από περιέργεια, όταν λες "γνωστός-κοπέλα", εννοείς μήπως "γνωστή"; Πόσο αθώος είσαι είσαι πια; Sent from my Galaxy Note using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Αύγουστος 10, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2013 τελικα πηρε το iphone:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Αύγουστος 10, 2013 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2013 Προτείνω να γίνει στίκι :magic::toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Αύγουστος 10, 2013 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2013 καλισπερα,παιδια,θελει γνωστος-κοπελα της οικογενειας μου καινουργιο κινητου.ειδε μου λεει την προσφορα που εβαλε ο κωτσος για το iphone 4 και λεει στην επομενη φουρνια που θα ερθει να παρει ενα....Και πολύ καλά θα κάνει. Το iPhone είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, καλοφτιαγμένο και εύχρηστο. Εντάξει, και ακριβό. Αλλά σου κάνει τη ζωή εύκολη. Να το πάρει χωρίς δεύτερη σκέψη.Edit: καλορίζικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Αύγουστος 10, 2013 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2013 Και πολύ καλά θα κάνει. Το iPhone είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, καλοφτιαγμένο και εύχρηστο. Εντάξει, και ακριβό. Αλλά σου κάνει τη ζωή εύκολη. Να το πάρει χωρίς δεύτερη σκέψη.Edit: καλορίζικο.Το πήρε είπαμε. 2 πόστ παραπάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Αύγουστος 10, 2013 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2013 Με ποσα γραμματια? Γιατι αν πηρε το 5αρι και σκεφτοταν γραμματια για το s3 τοτε θα βγουν κανενα χρονο τα γραμματια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Αύγουστος 10, 2013 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2013 Το πρόβλημα σας με τα γραμμάτια ποιο είναι; Θα του κάνετε κουμάντο με τι και πως θα πληρώσει; Δεν σας καταλαβαίνω μερικούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Αύγουστος 10, 2013 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2013 Το πρόβλημα σας με τα γραμμάτια ποιο είναι; Θα του κάνετε κουμάντο με τι και πως θα πληρώσει; Δεν σας καταλαβαίνω μερικούς.Εγώ πάλι απορώ που πολλοί απ' ότι φαίνεται δεν γνωρίζουν το γνωμικό "Άπλωνε τα πόδια σου μέχρι εκεί που φτάνουν"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Αύγουστος 10, 2013 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2013 Εγώ πάλι απορώ που πολλοί απ' ότι φαίνεται δεν γνωρίζουν το γνωμικό "Άπλωνε τα πόδια σου μέχρι εκεί που φτάνουν"... Ειναι σαν τις γκομενες που νομιζουν οτι ολες ειναι διμετρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Αύγουστος 10, 2013 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2013 θεωρείτε σωστό δλδ εσείς να σχολιάζετε πόσα έδωσε ο άλλος και πως, οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 10, 2013 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2013 και μιας και το θέμα πάει για στίκυ,να πω κι εγώ την άποψή μουυυυυμπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε(πολλές φορές τρελαίνομαι με τα πρόβατα, αλλά κάποιες φορές, απλά υποκλίνομαι στην εταιρεία και το μάρκετινκ. Απίστευτη επιστήμη.Άμα χειροτερέψει η κρίση προβλέπω θέμα"πουλάω νεφρό.Δεκτή και ανταλλαγή με iphone7") Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Αύγουστος 10, 2013 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2013 θεωρείτε σωστό δλδ εσείς να σχολιάζετε πόσα έδωσε ο άλλος και πως, οκ.δηλαδή είναι κακό να πει κάποιος τη γνώμη του ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Αύγουστος 10, 2013 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2013 Αφου απο την αρχη φανηκε οτι το τοπικ ειναι μεσα στην λογικη. Γιατι απορειτε... Και εγω γιαυτο εγραψα την καφριλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Αύγουστος 11, 2013 Author #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2013 δεν μπορω να καταλαβω το προβλημα με το καταωαλωτικο δανειο του κωτσοβωλου, στην τελικη η κοπελα δεν εχει πιστιωτικη γιατι ειναι σχετικα μικρη. στην τελικη πηρε ενα καλο τηλεφωνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.