Fireman1234 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2013 Γεια σας παιδιά. Έχω ένα HP Pavilion DV6, είναι ενός φίλου μου και προσπαθούσε να κάνει Bios update και του κράσαρε και από εκείνη τη στιγμή δεν δουλεύει. Όταν πατήσει το Power Button ανάβοσβήνει το λαπμάκι και το ποντίκι και δεν ανοίγει. Υπάρχει σωτηρία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avatar_GR Αύγουστος 9, 2013 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Δύσκολα, γιατί του κράσαρε; Πήγε να βάλει λάθος έκδοση bios μήπως; Αν το στείλεις για service είναι πιθανό να στο φτιάξουνε,αλλά αν είναι εκτός εγγύησης δεν ξέρω αν αξίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Αύγουστος 10, 2013 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2013 Δοκίμασε αυτοHP Compaq BIOS Crisis Recovery from a Failed BIOS Flashing - Software - Fclose TutorialsΤο δοκίμασα χωρίς επιτυχία σε ενα φίλο αλλά εκει ειχε πρόβλημα η μητρική, εσυ μπορεί να φανείς πιο τυχερός Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireman1234 Αύγουστος 10, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2013 Το δοκίμασα αλλά χωρίς επιτυχία και εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.