xkabamarux Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2013 Sapphire 7870 GHz Edition 2GB - Κάρτες γραφικών (VGA) - plaisio.gr Αγοραστηκε σημερα. Αθορυβη και δροσερη. 61-65 βαθμους κελσιου την ωρα του παιχνιδιου με ολα ανοιχτα στο ultra (Grid 2). Σε φαση ηρεμιας ειναι σταθερα στους 34-35 βαθμους και δεν ακουγεται καθολου (30% το ανεμιστηρακι). Γενικα και με αλλα παιχνιδια που τη δοκιμασα δειχνει να μην εχει κανενα προβλημα πουθενα (tomb raider, BF3 κτλπ). Πιστευω οτι ειναι μια τιμια αγορα και τη προτεινω σε οποιον δεν εχει-θελει να δωσει παραπανω χρηματα. Ειδικα αν ειστε σε ενα μονιτορ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Αύγουστος 9, 2013 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Με γεια αλλά σε αυτήν την τιμή είναι κακή αγορά με την έννοια ότι δεν θα την πρότεινα,καθώς υπάρχουν αρκετά καλύτερες προτάσεις. Σημασία έχει ότι είσαι ικανοποιημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Αύγουστος 9, 2013 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 την είχα πάρει 215 euro πριν 6-7 μήνες χωρίς τα games που έχει το link από το πλαίσιο για τα 215 euro που έδωσα πριν μισό χρόνο + είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση της στα games μιας και δεν είμαι φανατικός gamerείναι όντως αθόρυβη σε idle οι ανεμιστήρες παίζουν 21-26% και η θερμοκρασία είναι σταθερά στους +4 με +6 από την θερμοκρασία δωματίουκάνα 2 φορες που δοκίμασα ο/c για benchmarks στα 1210/1310 έφτασε max τους 87 βαθμούς εκεί οι ανεμιστήρες ήταν αρκετά ενοχλητικοι από το 50% και πάνω γίνονται αισθητοιχωρίς να θέλω να κρίνω την επιλογή σου αν αυτή την στιγμή διάλεγα κάρτα AMD σε αυτό το price range θα διάλεγα με σχεδον ιδια τιμη με αυτη του πλαισιο την 7870 XT (tahiti le) που έχει καλύτερες επιδόσειςhttp://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=autocomplete&keyphrase=7870+xt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Αύγουστος 9, 2013 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Είμαι κάτοχος της συγκεκριμένης κάρτας γραφικών και δηλώνω ευχαριστημένος. Ανεξάρτητα από την τιμή αγοράς, πιστεύω ότι είναι καλή λύση για όποιον δουλεύει ανάλυση μέχρι 1920χ1200 και δεν έχει υπερβολικές απαιτήσεις. Καλοδούλευτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bv13 Αύγουστος 9, 2013 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Καλή η κάρτα αλλά η τιμή του Π είναι απαράδεκτη. Πέρασε από τα χέρια μου για 6 μήνες και μπορώ να πω ότι με άφησε ικανοποιημένο (βέβαια σε αυτό έπαιξε ρόλο και το ότι την είχα αγοράσει σε χαμηλή τιμή για τα τότε δεδομένα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.