psyber Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2013 παιδιά έχει κανείς αυτό το controller; τι λέει από αξιοπιστία και λειτουργίες; αξίζει τον κόπο; εμφανισιακά φαίνεται πάντως όμορφο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Αύγουστος 15, 2013 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 nobody? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Νοέμβριος 24, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2013 nobody... Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Νοέμβριος 24, 2013 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2013 Το έχω στο prodigy.Ωραίο φαίνεται και είναι ποιοτικό.Δεν ξέρω να σου πώ γενικά σε χρήση αφού το έβαλα πάνω. Το ρύθμισα και μετά τέλος, δε το ξαναπείραξα ποτέ ξανά. Ρυθμίσεις κλπ ούτε καν απο το πάνελ. Έχει web app που τρέχει στον υπολογιστή και το ρυθμίζεις απο εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Spirit Νοέμβριος 25, 2013 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 Το έχω κι εγώ αλλά όπως είπε και ο φίλος παραπάνω δεν είναι για ρυθμίσεις κτλ. Είναι πανέμορφο σίγουρα, αν απλά το θέλεις για αισθητικούς λόγους προχώρα σε αγορά, αλλιώς μη κάνεις το κόπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.