BloodMage Αύγουστος 9, 2013 Author #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Εγω θα περιμενα γι αυτο εδω:AnandTech | Nexus 7 (2013) - Mini Reviewενα ωραιο mini review! Mε 32gb και LTE λογικα ενα 360αρι θα εχει....Γομαρι απο τα 7.523 ποστ τα 7.522 ειναι για να μου κανεις damage control! Τρολιαρη!Το νέο Nexus7 το είδα! αλλά θέλω 10αρι γιατί πέφτει και διάβασμα γιαυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Αύγουστος 9, 2013 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Specifications Model Pipo M9 Pro 3G Version Operation System Android 4.2.2 Screen 10.1 inch IPS II G+G 10 Point Touch Capacitive Screen Resolution 1920x1080 pixels CPU Rockchip RK3188 ARM Cortex-A9 Quad Core Up to 1.8GHz GPU Mali 400 MP4 RAM 2GB DDR3 ROM 16GB Webcam Dual Camera, Front 2.0 MP Back 5.0 MP With AF Wireless Wifi 802.11b/g/n 3G Bulit-in 3G G-sensor Support Bluetooth Yes HDMI Yes, Support 720P GPS N/A Power Battery 7800mAh Working Time Up to 9 hours Power Device AC Adapter Input 100/240V Output 5V 2.5A Device Specification Color Front Black Black Gray Size 250x174x11mm Weight 580g Software Support Office Support MS Office Word, PPT, Excel Gaming Built-in 3D Accelerator. Support 3D gaming Email Gmail, POP3/SMTP/IMAP4 Others QQ, Video Player, Google Map, Play Store Multi-Media Video AVI, MP4, FLV, 3GP, MKV, WMV etc. Audio MP3, WMA, OGG, AAC, WAV FLAC etc. Picture JPG/BMP/PNG/GIF E-Book PDF, TXT etc. Ports 1 x Micro USB Host , 1 x DC Jack , 1 x Host , 1 x HDMI Slot , 1 x TF Card Slot ,1 x Earphone Jack What's in the box 1 x Tablet PC , 1 x Charger , 1 x User's Manual , 1 x Micro USB cable , 1 x OTG Cable , 1 x Ear Phone Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 9, 2013 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Όσοι έχουν δουλέψει τον rk3188 θα σου επιβεβαιώσουν ότι το μηχάνημα πετάει.Προσωπικά παρήγγειλα το Μ6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 9, 2013 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Specifications Model Pipo M9 Pro 3G Φοβερά χαρακτηριστικά και τιμή. Ξέρεις αν είναι καλό? Γιατί ψάχνομαι...Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Αύγουστος 9, 2013 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Φοβερά χαρακτηριστικά και τιμή. Ξέρεις αν είναι καλό? Γιατί ψάχνομαι...Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk4To skin λαγκαρει διχως αυριο :flag: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 9, 2013 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 To skin λαγκαρει διχως αυριο :flag:Με άλλον launcher κλπ?Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Αύγουστος 9, 2013 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Don't know don't care. Και αυτο που παρεθεσα ειναι απο περιγραφη γνωστου δεν το εχω δει με τα ματια μου.Αλλα γενικα Rockchip sucks donkey balls οσον αφορα sources κτλ, συνεπως αν θες ενα απροβληματιστο ταμπλετακι κοιτας αλλου. Αν θες εστω ενα προβληματικο το οποιο διορθωνεται με aftermarket ROM παλι κοιτας αλλου επειδη δεν υυπαρχει υποστηριξη απο την Rockchip Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Αύγουστος 9, 2013 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Φοβερά χαρακτηριστικά και τιμή. Ξέρεις αν είναι καλό? Γιατί ψάχνομαι...Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk4Εγω πηρα το pipo m9 απο geekbuying οχι το προ που η βασικη διαφορά είναι η ανάλυση οθονης. Παρα πολυ ευχαριστημενος ποιοτικα φαίνεται πολύ καλό. Μπες στο myphone και διαβασε γνωμες παρα πολυ δυνατο-καλο για τα λεφτά του. Το μεγάλο συν η μπαταρία του Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 9, 2013 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Αλλα γενικα Rockchip sucks donkey balls οσον αφορα sources κτλ, συνεπως αν θες ενα απροβληματιστο ταμπλετακι κοιτας αλλου. Αν θες εστω ενα προβληματικο το οποιο διορθωνεται με aftermarket ROM παλι κοιτας αλλου επειδη δεν υυπαρχει υποστηριξη απο την RockchipΜα ... τι λέτεεεεεεεε???????????????????????Επειδή δεν έχεις τον κώδικα είναι για πέταμα? Η εταιρεία δεν βγάζει ενημερώσεις?????????????????(http://www.arctablet.com/blog/featured/rockchip-rk3188-linux-3036-kernel-source-published-pi****u-update/)Τι ακούνε τα μάτια μου????Λαγκάρει το skin? WTF?Προσωπικά πολύ που νοιάζομαι αν θα το πάρουν κι άλλοι αλλά αυτές οι αέρινες φανφάρες μου κάνουν τρομερή εντύπωση σε ένα τέτοιο χώρο όπως ο λάμπης.Ο 3188 βγάζει 15000 στο antutu και αν και δεν έχει κάρτα γραφικών για βαριά παιχνίδια, δεν κολλάει και στο launcher...Διαβάστε λίγο το αντίστοιχο θέμα στο myphone όσοι θέλετε να έχετε την αντικειμενική άποψη όσων το έχουν αγοράσειΜπείτε και σε slatedroid και δυο τρία άλλα τέτοια φόρα όσοι ενδιαφέρεστε για πραγματική ενημέρωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Αύγουστος 10, 2013 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2013 Μα ... τι λέτεεεεεεεε???????????????????????Επειδή δεν έχεις τον κώδικα είναι για πέταμα? Η εταιρεία δεν βγάζει ενημερώσεις????????????????? (http://www.arctablet.com/blog/featured/rockchip-rk3188-linux-3036-kernel-source-published-pi****u-update/) Τι ακούνε τα μάτια μου???? Λαγκάρει το skin? WTF? Προσωπικά πολύ που νοιάζομαι αν θα το πάρουν κι άλλοι αλλά αυτές οι αέρινες φανφάρες μου κάνουν τρομερή εντύπωση σε ένα τέτοιο χώρο όπως ο λάμπης. Ο 3188 βγάζει 15000 στο antutu και αν και δεν έχει κάρτα γραφικών για βαριά παιχνίδια, δεν κολλάει και στο launcher... Διαβάστε λίγο το αντίστοιχο θέμα στο myphone όσοι θέλετε να έχετε την αντικειμενική άποψη όσων το έχουν αγοράσει Μπείτε και σε slatedroid και δυο τρία άλλα τέτοια φόρα όσοι ενδιαφέρεστε για πραγματική ενημέρωση A) Όταν μια εταιρία αρνείται να δώσει source code παραβιάζει GPL. Όπως είπα το lag δεν το είδα με τα μάτια μου, άλλος το ανέφερε. Με βάση τα δύο παραπάνω δεν θα αγόραζα κανένα τέτοιο ταμπλετ. Γιατί δεν θα έχει υποστήριξη σε χρόνου. Αν τα παραπάνω δεν σε απασχολούν go ahead P.S. Τα σκορ στα μετροπρογραμματα δεν μου λένε τίποτα όσον αφορά τη χρήση Sent from my Nokia 3310 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 10, 2013 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2013 A) Όταν μια εταιρία αρνείται να δώσει source code παραβιάζει GPL. Όπως είπα το lag δεν το είδα με τα μάτια μου, άλλος το ανέφερε. Με βάση τα δύο παραπάνω δεν θα αγόραζα κανένα τέτοιο ταμπλετ. Γιατί δεν θα έχει υποστήριξη σε χρόνου. Αν τα παραπάνω δεν σε απασχολούν go ahead P.S. Τα σκορ στα μετροπρογραμματα δεν μου λένε τίποτα όσον αφορά τη χρήση Sent from my Nokia 3310 Εμένα δε μου λένε τίποτα λόγια του αέρα. Ούτε και τα μετροπρογράμματα. Και προτιμώ να διαβάζω από πραγματικούς χρήστες τις εντυπώσεις τους. Πού διάβασες λοιπόν ότι το τάμπλετ σέρνεται? Για να μαθαίνω το ρωτάω Σου έβαλα πιο πάνω το λινκ που αναφέρει ότι η εταιρεία έδωσε μάλλον τον κώδικα, αλλά ακόμη πιο σημαντικό, για δες ποιος άλλος δε δίνει κώδικα... Google: Παραιτήθηκε ο διαχειριστής του Android Open Source Project - myphone.gr Οπότε καλύτερα να μην πάρει κανένας nexus 7 γιατί η qualcomm δε δίνει τα sources για τον adreno:fie::clap::jump1::fight: Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Αύγουστος 10, 2013 #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2013 [MENTION=14427]BloodMage[/MENTION]Αποκλείεις τα RT;Tablet Dell XPS 10, 10.1, Qualcomm S4, Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Αύγουστος 10, 2013 Author #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2013 [MENTION=14427]BloodMage[/MENTION]Αποκλείεις τα RT;Tablet Dell XPS 10, 10.1, Qualcomm S4,Κοίτα με ψήνει ένα με windows 8 (ΌΧΙ RT!!) Ένα ασους παίζει νομίζω γύρω στα 450Αλλά φοβάμαι μήπως δεν με βολέψει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Αύγουστος 10, 2013 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2013 Εμένα δε μου λένε τίποτα λόγια του αέρα. Ούτε και τα μετροπρογράμματα. Και προτιμώ να διαβάζω από πραγματικούς χρήστες τις εντυπώσεις τους. Πού διάβασες λοιπόν ότι το τάμπλετ σέρνεται? Για να μαθαίνω το ρωτάωΣου έβαλα πιο πάνω το λινκ που αναφέρει ότι η εταιρεία έδωσε μάλλον τον κώδικα, αλλά ακόμη πιο σημαντικό, για δες ποιος άλλος δε δίνει κώδικα... Google: Παραιτήθηκε ο διαχειριστής του Android Open Source Project - myphone.gr Οπότε καλύτερα να μην πάρει κανένας nexus 7 γιατί η qualcomm δε δίνει τα sources για τον adreno:fie::clap::jump1::fight: O JBQ μπορει να εφυγε αλλα το source code δοθηκε. Οχι μετα απο 5 μηνες, αλλα μετα απο καποιες μερες. Αστο... https://developers.google.com/android/nexus/drivers#razor Τωρα για την rockchip, κανε μια ερευνα να δεις τι παίζει.... ΚΑι δεν ειπα οτι σερνεται το tablet, ειπα οτι μου είπε ατομο που εμπιστευομαι την γνωμη του οτι λαγκαρει το skin. Reading comprehension fail Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 10, 2013 #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2013 Skin προφανώς θα εννοείς τον launcher... Ο οποίος αλλάζει τρομερά δύσκολα. Και την έρευνά μου την έχω κάνει πριν μιλήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Αύγουστος 20, 2013 Author #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2013 Σήμερα το πρωί παρέλαβα το Xperia Z LTE Έφαγα την ξενερα της ζωής μου μόλις διαπίστωσα ότι δεν δουλεύει η κάμερα!! Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι πρέπει να τους στείλω πίσω την συσκευή για την στείλουν στο εξουσιοδωτιμενο σερβις της SONY να κάνουν τον έλεγχο και μόλις πάρουν το ΟΚ μετά θα μου κάνουν την αντικατασταση Και μέχρι την τρίτη θα είμαι χωρίς ταμπλέτα Κανονικά δεν έπρεπε να μου κάνουν κατευθείαν αντικατασταση? όταν τους είπα για DOA μου είπαν ναι μεν αλλά πρέπει να γίνει έλεγχος απο εξουσιοδωτιμενο σερβις γιατί έτσι τους εχει πει η αντιπροσωπεια Κάτι αλλο που με ανησυχεί είναι ότι το ταμπλετ θα πάει στην αρβατο. ας μου πει κάποιος που ξέρει από νόμους. Φοβάμαι πολύ μην κάνουν καμιά ******* από την αρβατο και μου βγάλουν την συσκευή εκτός εγγύησης. Έχω διαβάσει πάρα πολλά για αυτούς o [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] αν μπορεί να μου δώσει τα φώτα του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Αύγουστος 20, 2013 #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2013 Το DOA αφορά το κατάστημα νομίζω και οχι τον αντιπρόσωπο.Θεωρώ πάντως οτι δεν θα έχεις θέμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 21, 2013 #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2013 Η αλήθεια είναι ότι η αρβάτο φαίνεται ιδιαίτερα εξυπηρετική με ξεκάθαρα ζητήματα (τουλάστιχον αυτό το διάστημα)Και δυστυχώς δεν είναι DOA:slap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Αύγουστος 21, 2013 Author #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2013 Εγώ πάντως τους ξεκαθάρισα οτι δεν θα δεχτώ επισκευασμενο ταμπλετ! ειδικά από την αρβατο!!Πάντως μου κάνει εντύπωση αυτή η συμπεριφορά από το συγκεκριμένο κατάστημαΜόνο θετικά σχόλια έχω διαβάσει για αυτούς. Και εδώ μέσα........θα δείξει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Αύγουστος 21, 2013 #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2013 Περίφημα...πάνω που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κατέληγα στο 1ο tablet (Pipo M9) μετά τα παραπάνω πάλι για ψάξιμο με βλέπω...ε ρε γλέντια..υ.γ. Γιατί το Μ6 είναι πιο ακριβό από το Μ9? Υποτίθεται οτι το Μ9 είναι πιο καινούργιο μοντέλο από το Μ6 σωστά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.