Jump to content

Αγορά High End Android Tablet

BloodMage

Recommended Posts

Καλησπέρες σε όλους. Όσους δεν την έχουν κάνει ακόμα για διακοπές δλδ :p

Ψάχνομαι για ταμπλετονιο τούμπανο γιατί βαρέθηκα το δικό μου (Asus TF201) και θέλω μια αλλαγή :p

1. Sony Xperia Z

Θα σας το πω ξεκάθαρα! Έχω ερωτευτεί το Xperia Z tablet. Αλλά επειδή είμαι θολωμένος από την ομορφιά της(του)

και δεν βλέπω ξεκάθαρα θέλω την γνώμη σας

Τα αρνητικά του αποτι έχω διαβάσει είναι η οθόνη του (αλλά δεν το λένε όλοι ομόφωνα) και η πλατφόρμα του

Αποτι βλέπω στα βιντεακια όμως μια χαρά φαίνεται η οθόνη. Και όσον αφορά την πλατφόρμα δεν νομίζω να μην με καλύπτει. ειδικά σε σχέση με το Tegra 3 νομίζω πως είναι καλύτερος o Krait στα 1.5 (εκτός και αν κάνω λάθος)

2. Nexus 10

Βασικό πλεονέκτημα η οθόνη του!

Αλλά έχει και 2 βασικά μειωνεκτηματα. Η μη επεκτάσιμη μνήμη και NO LTE. Για να μην πω και για τον 2πυρινο

3. Asus Transformer TF700

Το μόνο μειονέκτημα που βλέπω σε σχέση με το Sony είναι το ότι δεν έχει LTE/3G

Κατά τα άλλα είναι τουμπανιδης

Και αν γουστάρεις παίρνεις και το dock αργότερα και είσαι κομπλέ!

Οπότε έχω καταλήξει στο Sony. Για πείτε και εσείς την γνωμη σας

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Εγω θα προτεινα να περιμενεις το καινουργιο ipad και να αφησεις τα high end android tablet :laughing:

Περα απο τη πλακα το asus σε σχεση με τα αλλα δυο για μενα δεν αξιζει. Το nexus εχει σιγουρα καλυτερη οθονη και καλυτερη υποστηριξη αλλα το sony ειναι πιο ομορφο, ελαφρυ και λεπτο που σε ενα tablet μετρανε. Εγω θα πηγαινα στο nexus αλλα με αυτα πoυ λες εσυ πιο πολυ θα ευχαριστηθεις το sony.Την περιπτωση του νεου nexus 7 την εχεις σκεφτει ή θελεις μονο 10 ιντσες ?

Mε ένα χιλιαρικάκι ακόμα παίρνεις και laptop τούμπανο, το φυσάς το παραδάκι? :hehe:

http://www.thelab.gr/eidiseis/ativ-q-neo-tablet-apo-ti-samsung-123985.html#post1063527953

Μην τρελαίνεστε δεν θα βγάλω πολλά φράγκα από τη τσέπη! έχω κάνει τα κουμαντα μου xD :p

Πολύ καυλωτικο το dual OS Ativ Q αλλά δεν είναι ταμπλετ :p

Nexus 10 η Note 10.1. ..

έχει γνωστός μου ένα Note LTE.....δεν ξέρω ποιο ακριβώς. Μου τη σπάει Άπειρα το πίσω πλαστικό καλημα! Πολύ φτηνιάρικο ρε παιδί μου. Βάλε πλαστικό αλλά τουλάχιστον λίγο ποιο ποιοτικό!

Το panel που φοραει το Sony Χperia Z tablet ειναι απο τα ιδια πανερια που πηρε για το xperia z αλλα και xperia z ultra.... προσωπικα δεν θα το ακουμπαγα!

...περιμενε κατι σε ips, pls (new nexus, ipad)

To παν ειναι η οθονη και τα προιοντα xperia απλα δεν το εχουν.

απο theverge.com

The Tablet Z's display, though: it's sharp and clear, but something has clearly gone wrong with the color reproduction. "White" is really more like yellow, so everything you look at has odd, almost old-fashioned tones

But bad colors make the screen look washed out no matter what angle you watch from. Part of the problem can be solved by turning off the "Mobile BRAVIA Engine 2" in the device's Display settings — when enabled, it boosts contrast into the stratosphere and makes everything needlessly intense — but no matter how hard you try you can't make this screen as good as an iPad, or a Nexus 10, or even a Transformer Pad Infinity.

Το νεο nexus με ips panel 1920x1200 οθονη αλλα και με τον Snap 600 ειναι καλυτερο σα προιον.

Το panel που φοραει το Sony Χperia Z tablet ειναι απο τα ιδια πανερια που πηρε για το xperia z αλλα και xperia z ultra.... προσωπικα δεν θα το ακουμπαγα!

...περιμενε κατι σε ips, pls (new nexus, ipad)

To παν ειναι η οθονη και τα προιοντα xperia απλα δεν το εχουν.

απο theverge.com

The Tablet Z's display, though: it's sharp and clear, but something has clearly gone wrong with the color reproduction. "White" is really more like yellow, so everything you look at has odd, almost old-fashioned tones

But bad colors make the screen look washed out no matter what angle you watch from. Part of the problem can be solved by turning off the "Mobile BRAVIA Engine 2" in the device's Display settings — when enabled, it boosts contrast into the stratosphere and makes everything needlessly intense — but no matter how hard you try you can't make this screen as good as an iPad, or a Nexus 10, or even a Transformer Pad Infinity.

Το νεο nexus με ips panel 1920x1200 οθονη αλλα και με τον Snap 600 ειναι καλυτερο σα προιον.

Τα ψυχιατρικά προβλήματα των ανθρώπων που βλέπουν σε μία τέτοια οθόνη, το άσπρο κίτρινο, τα χρώματα ξεθωριασμένα και τους τόνους...παλαιομοδίτικους (ποιας δεκαετίας δηλαδή?),

θα πρέπει να μας αφορούν μόνο όταν έχουμε την ίδια διάγνωση από έμπειρο επαγγελματία...

Άκου τι έμαθα απόψε...τα προϊόντα xperia δεν το χουν με την οθόνη. Ελπίζω τουλάστιχον να έχουν καλό βύσμα για τα ακουστικά και όμορφες θήκες.:wall:

Εγω θα περιμενα γι αυτο εδω:

AnandTech | Nexus 7 (2013) - Mini Review

ενα ωραιο mini review! Mε 32gb και LTE λογικα ενα 360αρι θα εχει....

Γομαρι απο τα 7.523 ποστ τα 7.522 ειναι για να μου κανεις damage control! Τρολιαρη!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.