Jump to content

Semi-dead HDD

icy20

Recommended Posts

Μου εφεραν εναν δισκο εξωτερικο my passport usb3 που καποιος ειχε τη φαεινη ιδεα να εχει ολα τα backup του εκει μεσα! Βεβαια ο δισκος αναγνωριζεται απο το μηχανημα αλλα μολις πατησεις να κανεις copy οτιδηποτε τοτε κολλαει ολο το μηχανημα και ξεκολλαει μονο αν τον ξηλωσεις απο πανω... Εχει κανεις καμμια προταση η να του πω οτι το εφαγε και τα εχασε ολα?

Μάριε, είχα την εντύπωση ότι την είχες αποτινάξει την ιδιότητα του γκαντέμη και τώρα μπαίνω και βλέπω θέματα για ψόφια CD & δίσκους...

Μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις update/refresh τον τελευταίο εξορκισμό; :hehe:

Ουστ εσυ. Καταρχας δεν διαβαζεις μαλλον επαρκως τι γραφω... Για το δισκο εγραψα οτι ειναι καποιου που μου τον εφερε να δω τι εχει. Οσο για τα δισκακια το αντιθετο εγραφα: οτι τα εχω 15 χρονια και ακομα διαβαζονται!

βρες τροπο να ανοιξεις την θηκη ρει

99% θα ειναι οκ τα data

και να την σπασεις, παρε μια usb3.0 θηκη με μαξ 20 ευρω

δεν ειναι κατι μπροστα στην αξια των δεδομενων :yes4:

Μα ο δισκος ειναι αχρηστος χωρις τη θηκη αυτο εξηγω. Δεν τα εχετε δει τα νεα κουτακια της wd? Ειναι το usb κολλημενο πανω στο σκληρο δεν εχει sata connector. Δεν χρησιμοποιειται ως δισκος ξεχωριστος...

Τελικα εβγαλα ακρη τι παιζει... Οτι αρχειο ειναι πανω απο 150mb δεν αντιγραφεται. Μονο με αφαιρεση του δισκου επανερχεται το μηχανημα. Οτι μικρο αρχειο κανω copy γινεται! Εχει ακουσει κανεις ποτε κατι τετοιο ξανα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.