Jump to content

Recommended Posts

Κάντε όνειρα, οι κάρτες δεν δίνονται πουθενά αν δεν περάσει τριετία και πάλι θα δούμε βάση των παιχνιδιών τότε αν ακόμα παίζουμε ofc.

Πάντα αλλάζω κάτι μόνο αν χαλάσει η δεν μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτά που θέλω εγώ και συνήθως το πρώτο προλαβαίνει το δεύτερο.

Νομίζω στα νούμερα που είχαν διαρρεύσει και δείχνανε την 290Χ να χτυπάει 90άρες, ο ανεμιστήρας ήταν χαμηλά. Οπότε στο quiet mode μπορεί να μην γκαζώνει(no turbo) και να κρατάει και χαμηλά τις στροφές του ανεμιστήρα.

Αυτό ένα αισιόδοξο σενάριο όπου αφήνει περιθώρια για καλύτερες επιδόσεις, αλλά με περισσότερο θόρυβο προφανώς(who cares για το τελευταίο).

Νομίζω στα νούμερα που είχαν διαρρεύσει και δείχνανε την 290Χ να χτυπάει 90άρες, ο ανεμιστήρας ήταν χαμηλά. Οπότε στο quiet mode μπορεί να μην γκαζώνει(no turbo) και να κρατάει και χαμηλά τις στροφές του ανεμιστήρα.

Αυτό ένα αισιόδοξο σενάριο όπου αφήνει περιθώρια για καλύτερες επιδόσεις, αλλά με περισσότερο θόρυβο προφανώς(who cares για το τελευταίο).

Μακαρι να είναι αυτό που λες ... Όταν παίζω BF3 , έτσι κι αλλιώς θόρυβο έχω από το game ....

Αρα για κλόκια και ησυχία πάμε σε aftermarket ή custom ...

Αρχίζει να πονάει ο Seb ....:rofl:

Λαικισμοί απο κοκκινοβαμμένα site. Αμα σηκώσει ρολόγια ο ΤΙΤΑΝΑΣ θα μας πάρει και θα μας σηκώσει...

*Παίζει να καίει και DFI.. τόσο πολύ...

To quiet mode ειναι μαλλον σ αυτο που δε θα κανει σα τουρμπινα η reference ψυκτρα

Στο benchmark mode θα δινει πονο.Ισως στο quiet mode να μην boostarei και στα 1000 o πυρηνας λογικα.

Review με 2 AMD Friendly Games και η διαφορά 5-10 frames με την κόκκινη να βαράει 90c?

Το bundle με τα games που κάνουν όλα μαζι +/- 50 ευρώ?

Νωρίς ακόμα για ασφαλές συμπέρασμα...

(edited)

10% πανω στο TR και 20% πανω στο Bioshock οσο αιματοβαμμενα να ειναι τα games δε τα λες και λιγο.Δηλαδη και στα αλλα Crysis 3 ,Bf3 ,κλπ πανω θα ειναι απλα οριακα.Σκεψου ομως ολα αυτα με κατω απο 1000mhz clock και με αρχικο driver.Η θερμοκρασια βεβαια ειναι ενα σοβαρο θεμα αμα δε ριχνουν τουλαχιστον ενα 15αρι ο C σε load oι aftermarket θα υπαρχει προβλημα στο oclock με αερα.

Εγω μια χαρα την βρισκω εφοσων το mantle δωσει τοσο boost οσο αναμενεται 20-40%

Έγινε επεξεργασία από Helly

20-40% boost από το Mantle δίχως να ρίξεις την ποιότητα απεικόνισης/εφφέ, δεν παίζει ;) ( ειδικά το 40 είναι πιο optimistic και από ισολογισμό που πήρε ο Στουρνάρας στα Ζωνιανά... )

Review με 2 AMD Friendly Games....

Ειδικά το BIOSHOCK που έχω βάσιμες υποψίες πως έχει βάλει ο Terry το χέρι του στον source code.