sebastian Οκτώβριος 3, 2013 #741 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 (edited) Ώρες-ώρες απορώ με την λογική σου.Αντί να κράζεις πρώτος και καλύτερος που ένα ημιτελές προϊόν, κυκλοφορεί στην αγορά και κοστολογείται 1000€, χαίρεσαι και από πάνω και μας λες πως είναι το καλύτερο όλων. Ούτε εγώ έχω θέμα με το φλασάρισμα. Με την κοροϊδία έχω θέμα όμως. Και αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις εσύ είναι πως όταν πληρώνεις 1000€ για κάρτα γραφικών η οποία είναι η μοναδική μονοπύρηνη με τέτοια τιμή, όχι φλασάρισμα δεν θα έπρεπε να κάνεις, αλλά η Nvidia θα έπρεπε να στέλνει ρωσίδα στο σπίτι να σου κάνει πίπ3ς κάθε φορά που θα αναφέρεις το όνομά της. Το άλλο που δεν μπορείς να καταλάβεις είναι πως αν το προϊόν ΔΕΝ ήταν ΗΜΙΤΕΛΕΣ, τώρα θα έπαιζες πιο ψηλά και σε πυρήνα και σε μνήμες. Επιλεκτικά όμως διαλέγεις να τα προσπερνάς όλα τα παραπάνω για να δικαιολογήσεις την αγορά σου, όπως κάνεις σε κάθε τι από τότε που σε θυμάμαι στα φόρουμ. Είτε αυτό λέγεται VGA, είτε κινητό τηλέφωνο. Σε διαβάζει και κόσμος και τον παίρνεις στο λαιμό σου, δεν το καταλαβαίνεις; Και εσύ μπορεί να έχεις να δίνεις τα 1000ρικα για VGA από εδώ και από εκεί, αλλά υπάρχει κόσμος που μας διαβάζει ο οποίος μπορεί μέσα στην καύλα του, την τρέλα του, την αδυναμία του, όπως θέλεις πες το, να πάει να σκάσει το 1000αρικο και να ψάχνεται μετά που είναι οι επιδόσεις του. Και όταν θα φλασάρει και γίνει η στραβή να μείνει με το π@υλί στο χέρι που άκουσε τον τιτανομεγιστοτεράστιο sebastian και φλάσαρε την κάρτα του και η εταιρεία τον έβγαλε εκτός εγγύησης. Μα το ειπα απο την αρχη EPIC FAIL απο την Nvidia αλλα αφου δοθηκε αμεσα μια τετοια λυση. Δεν θα κατσω να κλαιω....και σε καθε ποστ μου ανεφερομαι στο θέμα που εχει ο Τιτανας και δεν το κρύβω... Θες να σου πω τι RMA γινεται οχι με φλασαρισματα αλλα με ΚΑΚΟΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑΤΑ σε ΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ αλλα και MOBO ? Το ταχυτερο rma ειναι το κακοφλασαρισμα. Επειδη κρυβονται και το παίζουν όσιες παρθένες! Εθνικό σπορ το έχουν κάνει κάποιοι.... Δεν εχω παρει κανεναν στο λαιμο μου γιατι παρουσιάζω την κατάσταση 100% true. Αντίθετα άλλοι εδω μεσα που κρύβονται και εχουν καψει μπόλικο κόσμο... Να πω για τον csaris και τις ΑΤΙ 7970 που τις κράτησε 2 ωρες μετα απο παραπληροφόρηση ? Να πω για το παλικαρι που πηρε ΑΤΙ 7970 για να παιξει 3D και τελικά κατέληξε στις αγγελίες ? Εσας ακουσαν και καήκανε! .....και θα βγει ο κηπουρός να μου πει οτι και ο Csaris εδωσε τους Τιτανες μετα απο εβδομάδες. Καμιά σχέση αυτο το συμβάν με το συμβαν με τις ΑΤΙ. Που ηταν η παραπληροφορήσει η ίδια. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 3, 2013 από sebastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venisk Οκτώβριος 3, 2013 #742 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 Το φλασάρισμα είναι κάτι το ηλίθιο αν χαλάσει η κάρτα δεν θυμάμαι να σου περισσεύουν 1000 ευρώ στην άκρη για να πάρεις καινούρια ρε Sebastian αν δεν πετύχει το rma. Αν καεί κάποιου άλλου η κάρτα θα του την πληρώσεις εσύ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Οκτώβριος 3, 2013 #743 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 Το φλασάρισμα είναι κάτι το ηλίθιο αν χαλάσει η κάρτα δεν θυμάμαι να σου περισσεύουν 1000 ευρώ στην άκρη για να πάρεις καινούρια ρε Sebastian αν δεν πετύχει το rma. Αν καεί κάποιου άλλου η κάρτα θα του την πληρώσεις εσύ? Οταν την βγαλω για πουλημα μην την παρεις...τοσο απλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venisk Οκτώβριος 3, 2013 #744 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 Οταν την βγαλω για πουλημα μην την παρεις...τοσο απλο! Δεν την έχω ανάγκη άλλωστε...ακόμα απλούστερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Οκτώβριος 3, 2013 #745 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 lol γράψτε και κάτι σχετικό...έλεος με τον τιτάνα και τα γκάζια του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 3, 2013 #746 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 ναι...και μετα εναν ακομα Super Ultra TITAN, με 4880 SHADERS 548 TMUS + 6GB Vram.......!!!!!!! Αυτό θα είναι το Titan mini για εμάς που φοράμε φουστίτσες.Ο παντελονάτος Sebastian θα έχει πάρει την έκδοση με τα 18GB και θα τρέχει και το λειτουργικό εκεί (με custom BIOS προφανώς). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Οκτώβριος 3, 2013 #747 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 Newegg.ca - ProductList700€ Εδώ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Οκτώβριος 3, 2013 #748 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 (edited) lol γράψτε και κάτι σχετικό...έλεος με τον τιτάνα και τα γκάζια του...Τι θες να γράψουμε για τα μουσατενια γραφήματα της R-290X ? Ασανσέρ οι χρονισμοί της...Αλλα αποτελέσματα εχει στα 800 αλλα στα 900 αλλα στα 1000 και αλλα στα 1100. Περιμένουμε...Πιστεύω οτι θα είναι μαζί με την 780gtx all around με σωστά double prec flops (αν και 1/2 δεν παιζει να εχει) Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 3, 2013 από sebastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Οκτώβριος 3, 2013 #749 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 Ώρες-ώρες απορώ με την λογική σου.Αντί να κράζεις πρώτος και καλύτερος που ένα ημιτελές προϊόν, κυκλοφορεί στην αγορά και κοστολογείται 1000€, χαίρεσαι και από πάνω και μας λες πως είναι το καλύτερο όλων. Ούτε εγώ έχω θέμα με το φλασάρισμα. Με την κοροϊδία έχω θέμα όμως. Και αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις εσύ είναι πως όταν πληρώνεις 1000€ για κάρτα γραφικών η οποία είναι η μοναδική μονοπύρηνη με τέτοια τιμή, όχι φλασάρισμα δεν θα έπρεπε να κάνεις, αλλά η Nvidia θα έπρεπε να στέλνει ρωσίδα στο σπίτι να σου κάνει πίπ3ς κάθε φορά που θα αναφέρεις το όνομά της. Το άλλο που δεν μπορείς να καταλάβεις είναι πως αν το προϊόν ΔΕΝ ήταν ΗΜΙΤΕΛΕΣ, τώρα θα έπαιζες πιο ψηλά και σε πυρήνα και σε μνήμες. Επιλεκτικά όμως διαλέγεις να τα προσπερνάς όλα τα παραπάνω για να δικαιολογήσεις την αγορά σου, όπως κάνεις σε κάθε τι από τότε που σε θυμάμαι στα φόρουμ. Είτε αυτό λέγεται VGA, είτε κινητό τηλέφωνο. Σε διαβάζει και κόσμος και τον παίρνεις στο λαιμό σου, δεν το καταλαβαίνεις; Και εσύ μπορεί να έχεις να δίνεις τα 1000ρικα για VGA από εδώ και από εκεί, αλλά υπάρχει κόσμος που μας διαβάζει ο οποίος μπορεί μέσα στην καύλα του, την τρέλα του, την αδυναμία του, όπως θέλεις πες το, να πάει να σκάσει το 1000αρικο και να ψάχνεται μετά που είναι οι επιδόσεις του. Και όταν θα φλασάρει και γίνει η στραβή να μείνει με το π@υλί στο χέρι που άκουσε τον τιτανομεγιστοτεράστιο sebastian και φλάσαρε την κάρτα του και η εταιρεία τον έβγαλε εκτός εγγύησης. Zαχο τα εχουμε πει για την πρασινη και το θροτλινγκ απο τον Απριλιο οταν ειχανε ερθει εδω οι πρωτοι Τιτανες. Για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους ομως και οχι οτι θελουμε την καρτουλα την αγοραζεις με τα specs που δινει ο κατασκευαστης δηλ. 836mhz core και 876mhz boost. GeForce GTX TITAN | Specifications | GeForce Τα reviews σε ολο το νετ ειναι με ΑΥΤΑ τα ρολογια και βαση την αποδοση σε αυτα τα ρολογια αγοραζεις. Αν τωρα εγω, εσυ, ο sebastian θελει να παιζει την καρτα 1200mhz core και η καρτα δεν τα κραταει, δεν μπορεις να ζητας ευθυνες απο την πρασινη οταν ζητας κατι περαν των specs του εργοστασιου. Το 1000αρικο της Τιταν εννοειται οτι δεν αξιζει απο τη στιγμη που μπηκε στο παιχνιδι η 780 με 400ε λιγοτερα και 10% κατω στην αποδοση.. Για να τα λεμε και τα πραγματα οπως ειναι το τι αξιζει και δεν αξιζει ειναι θεμα υποκειμενικο ομως. Ειναι αστειο να μιλαμε για αλλαγη bios, μονταρισματα και τα συναφη εδω στο lab που οι περισσοτεροι αν μπορουσαν θα εκαναν overclocking ακομα και στο τροφοδοτικο! Εδω αλλοι παλιοτερα εκαναν rma τις καρτες γραφικων αβερτα επειδη δεν κλοκαραν ψηλα! Να μη μιλησω για κατι μεγγενες, ξυραφια, σπατουλες πυρωμενα σιδερα που εχουν φαει καποιοι 4770κ εδω..:whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 3, 2013 #750 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 Zαχο τα εχουμε πει για την πρασινη και το θροτλινγκ απο τον Απριλιο οταν ειχανε ερθει εδω οι πρωτοι Τιτανες. Για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους ομως και οχι οτι θελουμε την καρτουλα την αγοραζεις με τα specs που δινει ο κατασκευαστης δηλ. 836mhz core και 876mhz boost.GeForce GTX TITAN | Specifications | GeForce Τα reviews σε ολο το νετ ειναι με ΑΥΤΑ τα ρολογια και βαση την αποδοση σε αυτα τα ρολογια αγοραζεις. Αν τωρα εγω, εσυ, ο sebastian θελει να παιζει την καρτα 1200mhz core και η καρτα δεν τα κραταει, δεν μπορεις να ζητας ευθυνες απο την πρασινη οταν ζητας κατι περαν των specs του εργοστασιου. Το 1000αρικο της Τιταν εννοειται οτι δεν αξιζει απο τη στιγμη που μπηκε στο παιχνιδι η 780 με 400ε λιγοτερα και 10% κατω στην αποδοση.. Για να τα λεμε και τα πραγματα οπως ειναι το τι αξιζει και δεν αξιζει ειναι θεμα υποκειμενικο ομως. Ειναι αστειο να μιλαμε για αλλαγη bios, μονταρισματα και τα συναφη εδω στο lab που οι περισσοτεροι αν μπορουσαν θα εκαναν overclocking ακομα και στο τροφοδοτικο! Εδω αλλοι παλιοτερα εκαναν rma τις καρτες γραφικων αβερτα επειδη δεν κλοκαραν ψηλα! Να μη μιλησω για κατι μεγγενες, ξυραφια, σπατουλες πυρωμενα σιδερα που εχουν φαει καποιοι 4770κ εδω..:whistle2: Δεν είπα πουθενά για "εμάς"... μίλησα για αυτόν που δεν ξέρει, θα διαβάσει 5-10 πράγματα από το φόρουμ γιατί δίνει περισσότερη αξία στα λεγόμενα τα δικά μας παρά στα "πληρωμένα" review sites ανά τον κόσμο και θα κάνει την κίνηση. Εγώ, εσύ και μερικοί ακόμα που ξέρουμε τι παίζει θα κάνουμε ότι κάνουμε γνωρίζοντας το ρίσκο. Υπάρχει όμως και μια μεγάλη μερίδα κόσμου που θα στηριχτεί στα λεγόμενά μας χωρίς να γνωρίζει τι θα επακολουθήσει αν γίνει η στραβή. Όταν εγώ βγάζω το καπάκι του επεξεργαστή μου ξέρω πως ακυρώνω την εγγύηση και ξέρω τον λόγο που το κάνω. Δεν είναι όμως όλοι έτσι σε μία κοινότητα 30.000 μελών. Ζυγίζουμε αυτά που λέμε γιατί έχουν άλλη βαρύτητα, ειδικά όταν ο άλλος πρόκειται να δώσει λεφτά για κάτι. Αν αγοράσω αύριο την TITAN και κάνει throttling στα games με κομμένες επιδόσεις κατά 10-20% και δεν βγω να το πω, πρώτος, συγγνώμη αλλά είμαι μέγιστος μαλ@κας (τα νούμερα είναι τυχαία, μην στηριχτείτε σε αυτά) γιατί παίρνω κόσμο στον λαιμό μου. Αυτό δεν μπορείτε να καταλάβετε. Καθένας από εμάς που σκάει χρήμα είναι ένας μικρός reviewer. Έχει μεγαλύτερη αξία για μένα (προσωπικά μιλάω) να πω ολοκληρωμένη άποψη για ένα προϊόν παρά να δικαιολογήσω τα χρήματα που έδωσα. Αυτό θέλω να πιστεύω πως ισχύει για όλους. Δυστυχώς όμως από τα γραφόμενα και τα threads που υπάρχουν σε αυτό το φόρουμ καταλαβαίνεις πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Στην προκειμένη περίπτωση δεν αναφέρομαι μόνο στον seb αλλά σε όλους. Βάλε λίγο τον εαυτό σου στη θέση κάποιου άσχετου. Βγαίνω εγώ και σου λέω: SSD θα πάρεις Kingston HyperX. Γαμ@νε, πετάνε, τα σκίζουν όλα. Κάνεις τις οικονομίες σου, αγοράζεις το drive, κάνεις τις δοκιμές σου, όλα καλά. Είσαι προγραμματιστής και δουλεύεις πολύ Visual Studio. Έρχεται το φιλαράκι σου με ίδιο λάπτοπ με το δικό σου και έχει βάλει το νέο Samsung 840 PRO. Μετράτε χρόνο για δημιουργία ενός project και είσαι πίσω 1 λεπτό με το ρολόι (Ακραίο το παράδειγμα αλλά για να καταλάβεις το σκεπτικό). Στην προκειμένη λοιπόν, είσαι ή δεν είσαι θύμα του ενθουσιασμού κάποιου ο οποίος δεν ζύγισε τα πράγματα σωστά πριν πει την άποψή του; Καταλήγω να είμαι ο μέγιστος μ@λακας που σε πήρα στο λαιμό μου; Ξέρω πως όλο το παραπάνω είναι ακραίο και ζητώ συγγνώμη για το μεγάλο ποστ, αλλά υπάρχει κόσμος ο οποίος πράττει ανάλογα με τα λεγόμενα μας. Γι'αυτό θα πρέπει να ζυγίζουμε καλύτερα το τι λέμε από το μικρό ως το μεγαλύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Οκτώβριος 3, 2013 #751 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 (edited) Ακου λοιπον.... Το throttle σου κοβει 5-7% σε επιδοσεις γενικα out of the box αναλογα το game. Σε καποια δεν εχει θεμα και το 1006mhz το κραταει (π.χ BF III) Κρατας το βασικο ρολοι 837mhz αλλα και το boost ρολοι 877mhz. Το Turbo clock που ειναι στο 1006mhz εχει θεμα throttle οπως ολες της Nvidia καρτες: 1. με temperature throttle (690gtx, 670gtx, 680gtx, 780gtx) 2. αλλα στον Τιτανα εχει και Tdp throttle. TΟ ΒΑΣΙΚΟ προβλημα ειναι στο overclock με real time bios hack (afterburner, precision X, nvidia inspector) γιατι η καρτα ειναι στημένη οριακα με το κλείδωμα που εχει στο tdp. Ειδικα εαν ανεβασεις μνημες πολυ ψηλά ξεχνας το core overclock ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ 1000Σ φορες εδω μεσα απο την πρωτη μερα.... Τι θες να κανω εγω και οι αλλοι που εχουμε Τιτανα ? Ολόκληρη καμπάνια για το throttle με πορείες στην πλατεία Συντάγματος. Αλλοι κρυβουν και καινε κόσμο, οχι εμείς που το έχουμε πει.... Οποιος θελει να παρει Τιτανα και μπει στο ΘΕΜΑ του ΤΙΤΑΝΑ που εχουμε κανει θα τα μαθει ολα.... Δηλαδη τι αλλο θες ? Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 3, 2013 από sebastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosA Οκτώβριος 3, 2013 #752 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 Συγνώμη για το off topic, αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ.Για άλλη μια φορά ρε Ζάχο, συγχαρητήρια!!!!Απο τις παρουσιάσεις σου, μέχρι και τα πιο άσχετα ποστ σου, σέβεσαι τον αναγνώστη του εκάστοτε φόρουμ, είτε είναι ο πιο ειδήμων, είτε ο πιο άσχετος.Μπράβο ρε φίλε, έχεις πιάσει προ πολλού το νόημα μιας κοινότητας σε ένα φόρουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Οκτώβριος 3, 2013 #753 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 Δεν είπα πουθενά για "εμάς"... μίλησα για αυτόν που δεν ξέρει, θα διαβάσει 5-10 πράγματα από το φόρουμ γιατί δίνει περισσότερη αξία στα λεγόμενα τα δικά μας παρά στα "πληρωμένα" review sites ανά τον κόσμο και θα κάνει την κίνηση.Εγώ, εσύ και μερικοί ακόμα που ξέρουμε τι παίζει θα κάνουμε ότι κάνουμε γνωρίζοντας το ρίσκο. Υπάρχει όμως και μια μεγάλη μερίδα κόσμου που θα στηριχτεί στα λεγόμενά μας χωρίς να γνωρίζει τι θα επακολουθήσει αν γίνει η στραβή. Όταν εγώ βγάζω το καπάκι του επεξεργαστή μου ξέρω πως ακυρώνω την εγγύηση και ξέρω τον λόγο που το κάνω. Δεν είναι όμως όλοι έτσι σε μία κοινότητα 30.000 μελών. Ζυγίζουμε αυτά που λέμε γιατί έχουν άλλη βαρύτητα, ειδικά όταν ο άλλος πρόκειται να δώσει λεφτά για κάτι. Αν αγοράσω αύριο την TITAN και κάνει throttling στα games με κομμένες επιδόσεις κατά 10-20% και δεν βγω να το πω, πρώτος, συγγνώμη αλλά είμαι μέγιστος μαλ@κας (τα νούμερα είναι τυχαία, μην στηριχτείτε σε αυτά) γιατί παίρνω κόσμο στον λαιμό μου. Αυτό δεν μπορείτε να καταλάβετε. Καθένας από εμάς που σκάει χρήμα είναι ένας μικρός reviewer. Έχει μεγαλύτερη αξία για μένα (προσωπικά μιλάω) να πω ολοκληρωμένη άποψη για ένα προϊόν παρά να δικαιολογήσω τα χρήματα που έδωσα. Αυτό θέλω να πιστεύω πως ισχύει για όλους. Δυστυχώς όμως από τα γραφόμενα και τα threads που υπάρχουν σε αυτό το φόρουμ καταλαβαίνεις πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Στην προκειμένη περίπτωση δεν αναφέρομαι μόνο στον seb αλλά σε όλους. Βάλε λίγο τον εαυτό σου στη θέση κάποιου άσχετου. Βγαίνω εγώ και σου λέω: SSD θα πάρεις Kingston HyperX. Γαμ@νε, πετάνε, τα σκίζουν όλα. Κάνεις τις οικονομίες σου, αγοράζεις το drive, κάνεις τις δοκιμές σου, όλα καλά. Είσαι προγραμματιστής και δουλεύεις πολύ Visual Studio. Έρχεται το φιλαράκι σου με ίδιο λάπτοπ με το δικό σου και έχει βάλει το νέο Samsung 840 PRO. Μετράτε χρόνο για δημιουργία ενός project και είσαι πίσω 1 λεπτό με το ρολόι (Ακραίο το παράδειγμα αλλά για να καταλάβεις το σκεπτικό). Στην προκειμένη λοιπόν, είσαι ή δεν είσαι θύμα του ενθουσιασμού κάποιου ο οποίος δεν ζύγισε τα πράγματα σωστά πριν πει την άποψή του; Καταλήγω να είμαι ο μέγιστος μ@λακας που σε πήρα στο λαιμό μου; Ξέρω πως όλο το παραπάνω είναι ακραίο και ζητώ συγγνώμη για το μεγάλο ποστ, αλλά υπάρχει κόσμος ο οποίος πράττει ανάλογα με τα λεγόμενα μας. Γι'αυτό θα πρέπει να ζυγίζουμε καλύτερα το τι λέμε από το μικρό ως το μεγαλύτερο. http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/nvidia-gtx-titan-entyposeis-metriseis-apories-overclocking-121408.html Zαχο μου εδω ειναι το thread της Τατιανας απο τον Απριλιο... Εχει ανοιχτει απo τον [MENTION=58]Freedom[/MENTION] που τσεκαρει για θροτλινγκ απο το πρωτο κιολας ποστ! Αν ριξεις και μια ματια στις επομενες σελιδες ολοι το ιδιο πραγμα λεμε για το θροτλ και κραζουμε κιολας αβερτα. Δεν υπαρχει κατι κρυφο. Σου εξηγω οτι η καρτα δεν κανει θροτλινγκ οταν την παιζεις στα μαμα της specs οπως ειναι απο το κουτι χωρις να πειραξεις τιποτα, ουτε καν να εχεις περασμενο msi ab. Οποτε δεν καταλαβαινω αυτο το "20% χειροτερες επιδοσεις" που λες συγκριτικα με τι ειναι, με R9 290X εννοεις? Γιατι οπως ειπα και πριν η καρτα σε ολα τα reviews ειναι στα specs του κατασκευαστη 837mhz core, 872mhz boost. Εγω προσωπικα μονο φετος εχω αλλαξει οτι υπαρχει απο καρτες γραφικων οποτε δεν εχω κανεναν μα κανεναν λογο να κρυψω κατι. Ο [MENTION=478]sebastian[/MENTION] μην κοιτας... πρωτος κραζει, πρωτος βαζει αγγελια καθε χρονο! :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Οκτώβριος 3, 2013 #754 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 (edited) http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/nvidia-gtx-titan-entyposeis-metriseis-apories-overclocking-121408.htmlZαχο μου εδω ειναι το thread της Τατιανας απο τον Απριλιο... Εχει ανοιχτει απo τον [MENTION=58]Freedom[/MENTION] που τσεκαρει για θροτλινγκ απο το πρωτο κιολας ποστ! Αν ριξεις και μια ματια στις επομενες σελιδες ολοι το ιδιο πραγμα λεμε για το θροτλ και κραζουμε κιολας αβερτα. Δεν υπαρχει κατι κρυφο. Σου εξηγω οτι η καρτα δεν κανει θροτλινγκ οταν την παιζεις στα μαμα της specs οπως ειναι απο το κουτι χωρις να πειραξεις τιποτα, ουτε καν να εχεις περασμενο msi ab. Οποτε δεν καταλαβαινω αυτο το "20% χειροτερες επιδοσεις" που λες συγκριτικα με τι ειναι, με R9 290X εννοεις? Γιατι οπως ειπα και πριν η καρτα σε ολα τα reviews ειναι στα specs του κατασκευαστη 837mhz core, 872mhz boost. Εγω προσωπικα μονο φετος εχω αλλαξει οτι υπαρχει απο καρτες γραφικων οποτε δεν εχω κανεναν μα κανεναν λογο να κρυψω κατι. Ο [MENTION=478]sebastian[/MENTION] μην κοιτας... πρωτος κραζει, πρωτος βαζει αγγελια καθε χρονο! :OT: Είναι που το κρύβαμαι ρε Χρήστο (έχουμε χιλιοποσταρει μέσα εκεί) ειναι και STICKY Τα ρολογια του κατασκευαστή ειναι base clock 837mhz, boost clock 872mhz και turbo clock 1006mhz. To throttle ειναι για το turbo clock 1006mhz που σταδιακά ακόμα και αν εχεις την κάρτα κατω απο τους 80 βαθμούς (πχ. 65 βαθμους) ανάλογα το game αρχίζει και πέφτει μέχρι και τα 872mhz και παλι ξεκαθαρίζω ανάλογα το παιχνίδι. To base clock (837mhz) ειναι οταν ενεργοποιείς τα double prec flops του απο τον driver της Nvidia. Για να το πουμε και πιο λιανά: GTX TITAN (1.15v-1.16v στον πυρήνα) base clock: 837mhz για double prec flops boost clock: 872mhz για games turbo clock: 1006mhz εαν το επιτρεψουν οι θερμοκρασιες αλλα και το tdp της κάρτας στο συγκεκριμένο game (χωρίς vsync) GTX TITAN με mod EVGA bios (1,13v στον πυρήνα) base clock: 1006mhz boost clock: 1006mhz turbo clock: 1006mhz ...και τελος! Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 3, 2013 από sebastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
yog-sothoth Οκτώβριος 3, 2013 #755 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 Βλεπω οτι αντι να συζηταμε περι του θεματος παει κι αυτο με την "Τιτανολογια". Μερικοι εχουν τοσο κομπλεξ με τον εαυτο τους που θελουν να δικαιολογησουν την αγορα μια καρτας των 1000 ευρω στους αλλους χρηστες. Παρτε το χαμπαρι κανουμε υπερβολες που δεν ειναι προς οφελος μας. Για να μην βγαλω την ουρα μου απεξω και γω θεωρω πως εκανα ******* αγοραζοντας την 7970 στα 530 ευρω τον Ιανουαριο του 2012. Πανω απο 400 δεν αξιζε ουτε τοτε. Με την τακτικη μας επιβραβευουμε τις εταιριες που κοστολογουν αλογιστα πλεον. Αν οπως ακουγεται κυκλοφορησει στα 700 ευρω ειναι παραλογη αγορα. Πανω απο 550 ευρω (συμπεριλαμβανομενου του BF4) δεν αξιζει για κανενα λογο η 290χ. Προτεινω να μην κανετε καμια αγορα αν δεν πεσει η τιμη.Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Οκτώβριος 3, 2013 #756 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 (edited) Μερικοι εχουν τοσο κομπλεξ με τον εαυτο τους που θελουν να δικαιολογησουν την αγορα μια καρτας των 1000 ευρω στους αλλους χρηστες. Παρτε το χαμπαρι κανουμε υπερβολες που δεν ειναι προς οφελος μας. Για να μην βγαλω την ουρα μου απεξω και γω θεωρω πως εκανα ******* αγοραζοντας την 7970 στα 530 ευρω τον Ιανουαριο του 2012. Πανω απο 400 δεν αξιζε ουτε τοτε. Με την τακτικη μας επιβραβευουμε τις εταιριες που κοστολογουν αλογιστα πλεον. Αν οπως ακουγεται κυκλοφορησει στα 700 ευρω ειναι παραλογη αγορα. Πανω απο 550 ευρω (συμπεριλαμβανομενου του BF4) δεν αξιζει για κανενα λογο η 290χ. Προτεινω να μην κανετε καμια αγορα αν δεν πεσει η τιμη. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 Δεν προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε την αγορά μας εμείς που πήραμε Τιτάνες... Είπαμε πως τιμολογεί η Nvidia αλλα και με πιο σκεπτικό. Ειναι μια κάρτα ξεχωριστής κατηγορίας στις Nvidia κάρτες! Εγώ το βρίσκω σωστό μιας και τοτε δεν υπηρχε αντιπαλος... Με 300+ ευρω κατω αγοραζεις EVGA ACX & CLASSIFIED και τελος! εαν θες καθαρά games και δεν θες τα 6gb. ...ο καθενας κανει την επιλογη του. Τα λεφτα του Τιτανα ειναι πταίσμα στα λεφτα που εχω σκασει τα τελευταια 10 χρονια....πιο πολυ κλαιω τα 350 ευρω για την μεταβαση στην Haswell πλατφόρμα Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 3, 2013 από sebastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Οκτώβριος 3, 2013 #757 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 (edited) GPU Codename - Hawaii• GPU Process - 28nm• Stream Processors - 2816• TMUs - 176• ROPs - 44• Base Clock - 800 MHz• Turbo Clock - 1000 MHz• VRAM - 4GB GDDR5• Memory Bus - 512-Bit• Memory Clock - 1250 MHz (5GHz Effective)• Memory Bandwidth - 320 GBps• Power Configuration - 8+6 Pin• PCB VRM - 5+1+1• Die Size - 424mm2• Transistors - 6 billion• 3D Technology - DirectX 11.2, OpenGL 4.3 and Mantle• Audio Technology - AMD TrueAudioΕαν αληθεύουν τα ρολόγια πάμε σε μια στα ίσα αντιπαράθεση με τον Τιτάνα τοσο στα games αλλα και στα double prec flops.... Aν και απο μια πρωτη ματια τα rops και tmus ειναι περισσοτερα στον Τιτανα. Ειναι ενα προβάδισμα όπου θα πρεπει να ειναι πολυ efficient τα gcn 2.0 για να παρουν το παιχνιδι. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 3, 2013 από sebastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak27 Οκτώβριος 3, 2013 #758 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 (edited) GPU Codename - Hawaii• GPU Process - 28nm• Stream Processors - 2816• TMUs - 176• ROPs - 44• Base Clock - 800 MHz• Turbo Clock - 1000 MHz• VRAM - 4GB GDDR5• Memory Bus - 512-Bit• Memory Clock - 1250 MHz (5GHz Effective)• Memory Bandwidth - 320 GBps• Power Configuration - 8+6 Pin• PCB VRM - 5+1+1• Die Size - 424mm2• Transistors - 6 billion• 3D Technology - DirectX 11.2, OpenGL 4.3 and Mantle• Audio Technology - AMD TrueAudioΕαν αληθεύουν τα ρολόγια πάμε σε μια στα ίσα αντιπαράθεση με τον Τιτάνα τοσο στα games αλλα και στα double prec flops.... Aν και απο μια πρωτη ματια τα rops και tmus ειναι περισσοτερα στον Τιτανα. Ειναι ενα προβάδισμα όπου θα πρεπει να ειναι πολυ efficient τα gcn 2.0 για να παρουν το παιχνιδι.Το θεμα δεν ειναι να βγαλει την Ultra Titasn με ενα gazillion cores στα 1500 ευρω, ξεφτυλιζοντας την κοινη λογικη. Αλλα να προσφερει μια καλη αποδοση/τιμη. Και η 290χ αν βγει πανω απο τα 800 θα ειναι fail. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 3, 2013 από Freak27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Οκτώβριος 3, 2013 #759 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 700 κατι ευρω ευρωπη και 850 ευρω Ελλαδα.Με τις υγειες μας - σας.Η ati και η nvidia δε ειναι ηλιθιες στην τιμολογηση ο κοσμος τα σκαει καλως η κακως.Εδω ελλαδα με την κριση που εχουμε και ειμαστε καμια 100αρια ατομα με 600+ ευρω καρτα γραφικων εδω μεσα.Αμερικη και Βορεια Ευρωπη θα κολωσουν οι enthusiasts που το χιλιαρικο ειναι 1/3-1/5 του μεσου μισθου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Οκτώβριος 3, 2013 #760 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 Πάντως ο κανόνας λέει ότι οι τιμές στα pre-order τείνουν να είναι φουσκωμένες σε σχέση με τη τιμή στο launch ή λίγο μετά από αυτό.Οπότε υπομονή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts