ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 26, 2013 #401 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2013 λίγο πιο λιανά βρε παιδιά με το Mantleποιες κάρτες θα το υποστηρίζουν ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Σεπτέμβριος 26, 2013 #402 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2013 (edited) Οι amd 7xxx και πάνω... Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 26, 2013 από Occultist Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Σεπτέμβριος 26, 2013 #403 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2013 Εnlighten me please.Δεν γινεται. Θέλει προαπαιτούμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Σεπτέμβριος 26, 2013 #404 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2013 Δεν διαφωνω, fanboyism εχουμε ολοι μεσα μας, αλλα κανετε λες και η AMD εκανε καποια τρελη προοδο και αλλαξε τα παντα για τις καρτες γραφικων και θα γυρισουμε εποχες που η τοπ καρτα εκανε 550Ε και οχι 1Κ.Από την σειρά 4000 και μετά η AMD μας έχει προσφέρεις καλύτερα πράγματα από την nvidia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 26, 2013 #405 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2013 τέλος πάντων όποιος δίνει 7970 GHz edition και δεν της έχει αλλάξει τα φώτα , send me pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak27 Σεπτέμβριος 26, 2013 #406 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2013 Καλα ολα τα λογια. Κανενα bench θα δουμε? Υποτιθεται κυκλοφορουν απο την επομενη βδομαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Σεπτέμβριος 26, 2013 #407 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2013 Καλα ολα τα λογια. Κανενα bench θα δουμε? Υποτιθεται κυκλοφορουν απο την επομενη βδομαδαΠοιός σου είπε κάτι τέτοιο ?4 Οκτωβρίου ανοίγουνε για προπαραγγελείες για επιλεγμένες εταιρίες ( Sapphire, Asus, Gigabyte, PowerColor ) και σε επιλεγμένα καταστήματα ανά την υφήλιο.Οι κάρτες θα σταλθούν στο καταναλωτικό κοινό κάπου στις αρχές Νοεμβρίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak27 Σεπτέμβριος 26, 2013 #408 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2013 Καταλαβα λαθος τοτε. Κανενα bench θα δουμε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Σεπτέμβριος 26, 2013 #409 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2013 Αρχιζω να βλεπω ολα τα battlefield whores να πανε σε amd Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Σεπτέμβριος 26, 2013 #410 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2013 Είναι όμως το BattleField 3 & 4 games στα οποία προηγείται σε επιδόσεις η AMD ? Δεν σας λέω ( χα χα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak27 Σεπτέμβριος 26, 2013 #411 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2013 Εγω δεν το καιω και πολυ στο Battlefield. Ο μονος λογος να αλλαξω καρτα πριν τον maxwell ειναι αν βαρανε σε αρκετα games limitation τα 2gb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Σεπτέμβριος 26, 2013 #412 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2013 Αρχιζω να βλεπω ολα τα battlefield whores να πανε σε amdΜπα στο πιο vfm θα παμε. Αμα ψαχνεις για te$$alated μαμούτσαλους κοιτα Crysis μερια Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Σεπτέμβριος 26, 2013 #413 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2013 Εγω τον κρυφο-επαναστατη με τη δεξια τσεπη [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] περιμενω να δω τι θα κανει... Αν μου κανει την χαρη ο Γεραρδος και μου δωσει την κοκκινη σε προσφορα στα 800ευρω 10 μερες πριν το launch θα παω Μοσχα παλι Χρηστο. Αντε, νουμερα απο το θεριο της ΑΤΙ ποτε θα δουμε..Θα κριθει αν θα κανουμε SLI η οχι Χρηστο Μου βγαλες την Παναγια μεχρι να σε πεισω να δωσεις τις 680 σου και να πας 780. Μη μου λες παλι για sli. Για να δουμε θα μας δειξουν τουλάχιστον Audio Benchmarks Θα δεις και αλλα Benchmarks απατη μου αλλα τι να λεει ; Εσυ εχεις τετοιο κληρονομικο χαρισμα που οσο πανω και να ειναι απο την μαιμου σου θα εισαι ευτυχισμενος γιατι εχεις την καλυτερη καρτα γραφικων στον κοσμο. σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyman Σεπτέμβριος 26, 2013 #414 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2013 οσοι εχουν 7970ghz αξιζει η αλλαγη σε καποια νεοτερη?εγω νομιζω οχι...τουλαχιστον ακομα!μιλαω παντα για 1080p gaming! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Σεπτέμβριος 26, 2013 #415 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2013 (edited) οσοι εχουν 7970ghz αξιζει η αλλαγη σε καποια νεοτερη?εγω νομιζω οχι...τουλαχιστον ακομα!μιλαω παντα για 1080p gaming! Πλακα κανεις ? μεινε οπως εισαι! με τις κονσολοσαβουρες που βγηκαν και τα επομενα 5 χρονια αερα 1080p θα τρεχεις! Αντε να κολωσεις σε μερικα Crysis που θα βγουν ...καλα ρε κηπουρέ ([MENTION=2962]zpaf[/MENTION]) που ήσουν τόση ώρα ? και ψάχναμε τον κουτσό γκρινιάρη της παρέας ! Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 26, 2013 από sebastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyman Σεπτέμβριος 26, 2013 #416 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2013 ετσι λεω και εγω.δεν αξιζει ακομα με τπτ.ασε που μονο η μια καρτα θα ειναι νεα απο τις amd,οι αλλες ειναι rebranded. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Σεπτέμβριος 26, 2013 #417 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2013 ...καλα ρε κηπουρέ ([MENTION=2962]zpaf[/MENTION]) που ήσουν τόση ώρα ? και ψάχναμε τον κουτσό γκρινιάρη της παρέας ! Κοιταω τα νουμερακια του εφιαλτη σου. Μη με ρωτησεις που και πως δεν εχει σημασια. Ενα μονο θα σου πω ... Αν αξιζει καποιος να πεταξει την τατιανα του απο αυτους που ξερω εισαι μονο εσυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Σεπτέμβριος 26, 2013 #418 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2013 Πλακα κανεις ? μεινε οπως εισαι! με τις κονσολοσαβουρες που βγηκαν και τα επομενα 5 χρονια αερα 1080p θα τρεχεις! Αντε να κολωσεις σε μερικα Crysis που θα βγουν υποστηρίζεις από τα πιο moyfa game τις χρονιας το απόλυτο fail game για να πουλάει κάρτes είναι δεν το κατάλαβες ακόμα? αλλα και εσύ δεν πας πίσω από τα παιχνίδια που ασχολείσαι με dead space III, nfs shift 2, grid 2, bf III, mass effect III, castlevania. χρειάζονται πολλά λεφτά να παίξεις τέτοια games δεν λέω κανεις καλή αντιπαράθεση αλλα καταντάς γραφικός ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Σεπτέμβριος 26, 2013 #419 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2013 Πλακα κανεις ? μεινε οπως εισαι! με τις κονσολοσαβουρες που βγηκαν και τα επομενα 5 χρονια αερα 1080p θα τρεχεις! Αντε να κολωσεις σε μερικα Crysis που θα βγουν υποστηρίζεις από τα πιο moyfa game τις χρονιας το απόλυτο fail game για να πουλάει κάρτes είναι δεν το κατάλαβες ακόμα? αλλα και εσύ δεν πας πίσω από τα παιχνίδια που ασχολείσαι με dead space III, nfs shift 2, grid 2, bf III, mass effect III, castlevania. χρειάζονται πολλά λεφτά να παίξεις τέτοια games δεν λέω κανεις καλή αντιπαράθεση αλλα καταντάς γραφικός ε κονσολοσαβουρες αγορίνα μου λεω τα μηχανάκια (xbox one, ps4) και οχι τα παιχνίδια! ....κατάλαβε τι γράφω! Ο αλλος το καταλαβε αμεσα, εσυ.... keep walking! Ποσα παιχνιδια δεν θα τρεξει καλα σε 1080p μια 7970ghz ? Λιγα σε αριθμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Σεπτέμβριος 26, 2013 #420 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2013 Κοιταω τα νουμερακια του εφιαλτη σου.Μη με ρωτησεις που και πως δεν εχει σημασια. Ενα μονο θα σου πω ... Αν αξιζει καποιος να πεταξει την τατιανα του απο αυτους που ξερω εισαι μονο εσυ. άντε να αλλάξεις φανέλα! Αρκετά μας την λέρωσες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts