Iraklis Σεπτέμβριος 12, 2014 #4141 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2014 Εχω 2 αποριεςποιες απο τις 2 καρτες μου προτεινετε αυτηνVGA :: ATI Radeon R9 280 OC 3GB DDR5 PCI-E DVI HDMI Dual Mini-DP (Gigabyte) (GV-R928WF3OC-3GD) - Visionstudio.grη αυτην VGA :: ATI Radeon R9 280 DirectCU II Top 3GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (Asus) (R9280-DC2T-3GD5) - Visionstudio.grκαι τελευταια απορια θα συμβιβαστει η καρτα με το συστημα τις υπογραφης μου ? η θα εχω bottleneck ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Σεπτέμβριος 12, 2014 #4142 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2014 αν δεν βιάζεσαι περίμενε να έρθουν οι καινούργιες r9 285 σε ανθρώπινες τιμές(όσο να'ναι είναι αντίστοιχες των r9 280 και καίνει ~40 watts λιγότερο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Σεπτέμβριος 12, 2014 #4143 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2014 Δεν γινεται να περιμενω αλλο bro η τωρα η ποτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Σεπτέμβριος 12, 2014 #4144 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2014 (edited) τότε gigabyte(θεωρώ πως θα κλοκάρουν πιο εύκολα οι μνήμες αν χρειαστεί παρά ο πυρήνας)edit. περί bottleneckδεν ξέρω πιθανά να έχεις πολύ λίγο(απλά σηκώνεις λίγο παραπάνω την cpu και είσαι βλέπεις ) Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 12, 2014 από shattered Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Σεπτέμβριος 12, 2014 #4145 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2014 τότε gigabyte(θεωρώ πως θα κλοκάρουν πιο εύκολα οι μνήμες αν χρειαστεί παρά ο πυρήνας) thanks bro για το bottleneck θα εχω προβλημα ? τι πιστευεις ? Edit: με προλαβες Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Σεπτέμβριος 12, 2014 #4146 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2014 καπου πηρε το ματι μου την R9 390X εχει κανεις καμια πληροφορια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Σεπτέμβριος 12, 2014 #4147 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2014 AMD Readies Radeon R9 390X to Take on GeForce GTX 980 | techPowerUp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Σεπτέμβριος 13, 2014 #4148 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2014 Rumor: AMD's Single-GPU R9 390X Will Be Liquid Cooled Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Σεπτέμβριος 13, 2014 #4149 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2014 [MENTION=6176]Delijohn[/MENTION] ελπίζω να μην επιβεβαιωθώ για κάτι που είχα πεί παλαιότερα όταν πρωτοβγήκε η 295Χ2 με το watercooled kit της Asetek! Είχα πεί ότι καλό είναι που ήρθε η 295Χ2 με "reference" υδρόψυξη αλλά μην μας γίνει συνήθεια τώρα αυτό και αρχίζουμε να κοπανάμε νερό ακόμα και στις μονοπύρηνες... δεν είναι οτι με χαλάει αλλά δεν μου αρέσει απο άλλης απόψεως... Κοινός η AMD θα πρέπει να είναι "αναγκασμένη" να το κάνει λόγω υψηλών θερμοκρασιών στην 390Χ! Ελπίζω για ότι είχα πεί τότε και ξανά λέω τώρα να βγώ ψεύτης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Σεπτέμβριος 13, 2014 #4150 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2014 Μακάρι να γίνει πραγματικότητα αυτό! Μακάρι! Αν γίνει τόσο mainstream η υδρόψυξη, θα έχουμε και καλύτερα συστήματα και πιο αξιόπιστα και πιο ήσυχα. Κάποιοι τομείς στους υπολογιστές μένουν πίσω με τα χρόνια.. όπως δε θέλω να ψάχνομαι να συνδέω τα πινάκια στη μητρική για τα led του κουτιού έτσι δε θέλω και να έχω κάρτα γραφικών που κάνει πιο πολύ θόρυβο κι από ηλεκτρική σκούπα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Σεπτέμβριος 14, 2014 #4151 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2014 Αν έχει υδρόψυξη η reference έκδοση με βάζει σε σκέψεις αναβάθμισης, ενώ είχα πει ότι θα απέχω σε αυτή τη γενιά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Σεπτέμβριος 14, 2014 #4152 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2014 Μακάρι να γίνει πραγματικότητα αυτό! Μακάρι! Αν γίνει τόσο mainstream η υδρόψυξη, θα έχουμε και καλύτερα συστήματα και πιο αξιόπιστα και πιο ήσυχα. Κάποιοι τομείς στους υπολογιστές μένουν πίσω με τα χρόνια.. όπως δε θέλω να ψάχνομαι να συνδέω τα πινάκια στη μητρική για τα led του κουτιού έτσι δε θέλω και να έχω κάρτα γραφικών που κάνει πιο πολύ θόρυβο κι από ηλεκτρική σκούπα!και να σου σπασει καμοαι αντλια οπως στην corsair ...να χεις κανει και κανα overclock ...και μετα να βλεπεις ατμους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Σεπτέμβριος 14, 2014 #4153 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2014 Ενώ τώρα που οι 280x,290/290x δεν έχουν υδρόψυξη, δουλεύουν μια χαρά.. Όσο πιο mainstream γίνεται μια τεχνολογία, τόσο καλύτερα και πιο αξιόπιστα δουλεύει.. όπως κάναμε beta testing όλοι μας (βάζω κι εμένα μέσα γιατί δοκίμασα κ την πάτησα) με τα πρώτα έτοιμα συστήματα υδρόψυξης, έτσι θα συνεχίσουν να υπάρχουν και να δουλεύουν πιο αξιόπιστα και με μεγαλύτερες εγγυήσεις. Και σε 2-3 χρόνια θα έχουν όλα τα συστήματα υδρόψυξη κάποιας μορφής. Κάποιοι τρελοί επιστήμονες θα είδαν ότι συμφέρει περισσότερο μια τέτοια λύση από το να πουλάνε ηλεκτρικές σκούπες που πότε πότε ρίχνουν την απόδοση γιατί ψήνονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Σεπτέμβριος 25, 2014 Author #4154 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2014 (edited) AMD PIRATE ISLANDS Beyond3D Forum - View Single Post - AMD: Pirate Islands (R* 3** series) Speculation/Rumor Thread http://www.skhynix.com/gl/products/graphics/graphics_info.jsp Πάει για άλλα κόλπα? Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 25, 2014 από adpanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Σεπτέμβριος 28, 2014 #4155 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2014 Βρηκα μεταχειρισμενη r9 290 sapphire σε καλη τιμη(κατω απο 260)με εγγυηση να την χτυπησω η να κοιταξω για 780 used με κατι παραπανω?Λογω των προβληματων(black screen και οτι αλλο εχουν)πιο πολυ ρωταω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Σεπτέμβριος 28, 2014 #4156 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2014 εγώ θα την έπαιρνα, ΑΝ δεν ήταν με τη μαμά ψύκτρα.. αλλιώς πάρε και ωτοασπίδες.. :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Σεπτέμβριος 28, 2014 #4157 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2014 εγώ θα την έπαιρνα, ΑΝ δεν ήταν με τη μαμά ψύκτρα.. αλλιώς πάρε και ωτοασπίδες.. :tongue:Καταρχην ευχαριστω..νταξει δεν με πειραζει τοσο ο θορυβος..το μονο που με κραταει να μην την παρω ειναι οι drivers και τα θεματακια που εχουν καποιες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Σεπτέμβριος 28, 2014 #4158 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2014 Να την παρεις και με γειες προκαταβολικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Σεπτέμβριος 28, 2014 #4159 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2014 Καταρχην ευχαριστω..νταξει δεν με πειραζει τοσο ο θορυβος..το μονο που με κραταει να μην την παρω ειναι οι drivers και τα θεματακια που εχουν καποιες.. Προσωπικά την έχω ένα χρόνο τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημενος! Σκοπεύω να την κρατησω όσο αντεξει!δεν έχω κανένα πρόβλημα ως τώρα! Ο θόρυβος είναι ανεκτος σε gaming!έχω το acxiii πάνω τώρα γιατί ήθελα πιο καλες θερμοκρασίες στον πυρηνα! Τον έχω στα 1060-1100 συνηθως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Σεπτέμβριος 29, 2014 #4160 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2014 Ακουω γνωμες για την 290 DirectCU II OC. Την βρηκα κατω απο 3 κατοσταρικα σε αριστη κατασταση απο οτι φαινεται. Την θελω για συστημα φιλου και δεν εχω αποψη για την συγκεκριμενη υλοποιηση (μην ακουσω για vrm temps γιατι και στη δικη μου φτανουν τους 90φευγα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts