Jump to content

Recommended Posts

CQ9GQp4.jpg

Η κάρτα στα 1050/1350

Μεχρι εκεί πάει χωρίς ρεύματα..

Έβαλα 1100/1400

με mV 65 και + 50 PowerLimit

Βγάζει χειρότερο Score 60.3 κάτι τέτοιο ήτανε..

MSI AB όλα αυτά..

Και με 13.12 Driver

Και ρεύμα από που ανεβάζεις;Μόνο το ΑΒ beta έχει ρεύμα και αυτό πάει μέχρι +100mV.

Και ρεύμα από που ανεβάζεις;Μόνο το ΑΒ beta έχει ρεύμα και αυτό πάει μέχρι +100mV.

Πάει μέχρι 200 με Unofficial oc

anutehu2.jpg

Καλώς σας βρήκα τώρα που μεγάλωσε λίγο το παιδί βρήκα λίγο χρόνο μόλις μου ήρθε και σε μένα από αύριο τη σκαλιζουμε..

Sent from my HTC One

(edited)

Επιτελους μετα απο μια βδομαδα στο ράφι βρήκα χρόνο να τα στήσω.

valley stock 290x tri-x

post-9203-1416078161,2006_thumb.jpg

post-9203-1416078161,0787_thumb.jpg

post-9203-1416078161,1507_thumb.gif

post-9203-1416078161,1723_thumb.gif

Έγινε επεξεργασία από NooDle
(edited)

guys πώς μετράμε τα fps όταν είμαστε με mantle ανοιχτό;

Το msi ab δεν δείχνει τίποτα, το ίδιο και το fraps.

edit: Μια και ρωτούσα για το battlefield 4, η πιο εύκολη λύση είναι να γράψουμε στην κονσόλα αυτό:

perfoverlay.drawfps 1

(παίζει με όποιο api και να έχουμε διαλέξει)

Έγινε επεξεργασία από Delijohn

Δε βλέπω να άλλαξε τίποτε στην παραγγελία μου από το visionstudio (33 μέρες), σήμερα υποτίθεται στέλνουν πράμα από τη sapphire (τουλ. σε άλλα μαγαζιά). Τώρα από ότι βλέπω από 17/3 στη Γερμανία οπότε καλά πάμε...

[MENTION=20002]teomal[/MENTION] Από Πλάισιο την πήρες;

Δε βλέπω να άλλαξε τίποτε στην παραγγελία μου από το visionstudio (33 μέρες), σήμερα υποτίθεται στέλνουν πράμα από τη sapphire (τουλ. σε άλλα μαγαζιά). Τώρα από ότι βλέπω από 17/3 στη Γερμανία οπότε καλά πάμε...

[MENTION=20002]teomal[/MENTION] Από Πλάισιο την πήρες;

Ναι φίλε μου ..

Sent from my HTC One

[MENTION=1199]Volrath[/MENTION] εγω σε ειπα ελα να παρτην απο τον Κυρ Μπαμπη στην γωνια στο σπιτι μ δεν θες :p

Κατσε και περιμενε :p

Σκεφτομαι να χτυπησω τελικα μια gigabyte 290 windforce μπλα μπλα. Την εχει κανεις εδω? Τι μνημουλες φοραει?

Volrath, καλο κουραγιο....

Σκεφτομαι να χτυπησω τελικα μια gigabyte 290 windforce μπλα μπλα. Την εχει κανεις εδω? Τι μνημουλες φοραει?

Volrath, καλο κουραγιο....

ο μόνος τρόπος είναι από το bios άντε καλό κουράγιο σε σένα τώρα

Video Bios Collection | techPowerUp

το προτελευταίο δες 2014

Gigabyte 290OC Windforce, αυριο (αν δεν τον παιξει η ACS) ειναι εδω. Αντε να δουμε. Παντως αποτι δειχνει ολα τα μαγαζια απο gigabyte εχουν stock, η αν δεν εχουν φερνουν σε 2-3 μερες. Η sapphire δεν ξερω γιατι τοσο εξωτικη.... Εδω ο αγγλος παιρνει 500 κομματια και εδω παρακαλαμε για 10-20.

Οταν ερθει πες και τι μνημουλες φοραει και τι bios εχει γιατι ειναι και καλα διστακτικος ο κοσμος και ολοι θελουν triX για τις μνημες.

Οταν ερθει πες και τι μνημουλες φοραει και τι bios εχει γιατι ειναι και καλα διστακτικος ο κοσμος και ολοι θελουν triX για τις μνημες.

νομίζω και η msi του sfirculitu έχει hynix.

Bασικα αυτο ξερω και εγω οτι το μεγαλυτερο ποσοστο custom φοραει hynix στις AMD τουλαχιστον σε σχεση με nvidia που ειχε γεμισει ο κοσμος ακομα και lightning και classified με elpides.