zpaf Φεβρουάριος 9, 2014 #3661 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 Έχετε δίκιο.Πρέπει να έχει αυτήν την επιλογή,για να γίνει κατευθείαν. Η Formula V το έχει. Ήταν μεγάλη υπόθεση να το βάλουν σε όλες??!! Και πως θα πουλησουν ROG ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
agligoros Φεβρουάριος 9, 2014 #3662 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 Έχετε δίκιο.Πρέπει να έχει αυτήν την επιλογή,για να γίνει κατευθείαν. Η Formula V το έχει. Ήταν μεγάλη υπόθεση να το βάλουν σε όλες??!! τα ιδια εχει και η deluxe.καπου θα μπερδευτηκε ο φιλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Φεβρουάριος 9, 2014 #3663 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 Και η δικιά μου η pro το έχει, πώς δεν το έχει η deluxe;Μήπως θέλει κάνα bios update; Link to comment Share on other sites More sharing options...
venex58 Φεβρουάριος 9, 2014 #3664 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 (edited) Δεν το έχει παιδιά.Και update στο bios έκανε.Τίποτα όμως.agligoros έχεις την ίδια deluxe ή την ακριβότερη.?? Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 9, 2014 από venex58 Link to comment Share on other sites More sharing options...
agligoros Φεβρουάριος 9, 2014 #3665 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 (edited) πως δε το εχει ρε venex?αφου η δικη μου εχει αυτη την επιλογη. απο τη μερα που την πηρα εχω απενεργοποιημενη την Igpu κατσε γιατι με μπερδεψες... p8z77-v DELUXE εχω. δεν γνωριζα οτι εχει ακριβοτερο ή φθηνοτερο μοντελο σορρυ Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 9, 2014 από agligoros Link to comment Share on other sites More sharing options...
venex58 Φεβρουάριος 9, 2014 #3666 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 πως δε το εχει ρε venex?αφου η δικη μου εχει αυτη την επιλογη.απο τη μερα που την πηρα εχω απενεργοποιημενη την Igpu Δεν είπα ότι δεν το έχεις. Ρώτησα πια deluxe έχεις γιατί είναι δυο τα μοντέλα που υπάρχουν. Η ακριβή θα το έχει. Αν έχεις την ίδια,να βοηθήσουμε τον Άγγελο να το βρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Φεβρουάριος 9, 2014 #3667 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 Και η δικιά μου το έχει . ASRock z77 fatality pro. και στην αξιολόγηση κανονικά 8gb ram.Οσες μητρικές υποστηρίζουν lucid MVP το έχουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
venex58 Φεβρουάριος 9, 2014 #3668 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 (edited) πως δε το εχει ρε venex?αφου η δικη μου εχει αυτη την επιλογη.απο τη μερα που την πηρα εχω απενεργοποιημενη την Igpu κατσε γιατι με μπερδεψες... p8z77-v DELUXE εχω. δεν γνωριζα οτι εχει ακριβοτερο ή φθηνοτερο μοντελο σορρυ Κάτσε γιατί μπορεί να κάνω εγώ λάθος και να νόμιζα ότι η pro είναι καλύτερη deluxe. Από ότι βλέπω όμως έχετε την ίδια. Μπορείς να βγάλεις ένα σκριν να το δει ο AgMa ? Κοίτα στο ποστ 3636 που την έχει βάλει σε εικόνα και πες μας τι γίνετε. Και τι version bios έχεις?? Βοήθα όσο μπορείς. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 9, 2014 από venex58 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Φεβρουάριος 9, 2014 #3669 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 Τελικά δε το έχουν μονο οι Rog Ρώτησα φιλο μου με budget μητρική του 100 ρικου ουτε σε αυτον έχει πολλές επιλογές για να την κλείσει πλήρως απο το bios, έχει μια δυο ρυθμίσεις όχι όπως σε μας που έχει περισσότερες. Τώρα μήπως έχουν πουθενά κρυμμένες τις ρυθμίσεις οι Asus ψάξε καλά AGMA Link to comment Share on other sites More sharing options...
agligoros Φεβρουάριος 9, 2014 #3670 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 Κάτσε γιατί μπορεί να κάνω εγώ λάθος και να νόμιζα ότι η pro είναι καλύτερη deluxe.Από ότι βλέπω όμως έχετε την ίδια. Μπορείς να βγάλεις ένα σκριν να το δει ο AgMa ? Κοίτα στο ποστ 3636 που την έχει βάλει σε εικόνα και πες μας τι γίνετε. Και τι version bios έχεις?? Βοήθα όσο μπορείς. ειναι εκει ακριβως που ειναι και στη δικη σου. μπερδεψαμε τα μπουτια μας. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Link to comment Share on other sites More sharing options...
venex58 Φεβρουάριος 9, 2014 #3671 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 ειναι εκει ακριβως που ειναι και στη δικη σου. μπερδεψαμε τα μπουτια μας. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Οκ χίλια ευχαριστώ νάσε καλά. Bios μπορείς να μου πεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
agligoros Φεβρουάριος 9, 2014 #3672 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 Οκ χίλια ευχαριστώ νάσε καλά.Bios μπορείς να μου πεις?? 2104 τι ευχαριστας ρε συ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Φεβρουάριος 9, 2014 #3673 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 (edited) Παιδια αυτη η επιλογη υπαρχει σε ολα τα asus bios.Ομως δεν κλεινει την iGPU !To iGPU Multi-Monitor Disabled, δεν σημαινει iGPU disabled.Edited: Σημαινει οτι κανει disable την δυνατοτητα να παιζουν και οι 2 GPU ταυτοχρονα με το software της LUCID.Disable δεν γινεται, το gpuz φεριπιν παντα την βλεπει.Δεν χρησιμοποιειται ναι, αλλα οχι δεν υπαρχει και γι αυτο τα οποια conflicts. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 9, 2014 από javaneze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa Φεβρουάριος 9, 2014 #3674 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 Παιδια αυτη η επιλογη υπαρχει σε ολα τα asus bios.Ομως δεν κλεινει την iGPU !To iGPU Multi-Monitor Disabled, δεν σημαινει iGPU disabled.Edited: Σημαινει οτι κανει disable την δυνατοτητα να παιζουν και οι 2 GPU ταυτοχρονα με το software της LUCID.Disable δεν γινεται, το gpuz φεριπιν παντα την βλεπει.Δεν χρησιμοποιειται ναι, αλλα οχι δεν υπαρχει και γι αυτο τα οποια conflicts.Με κάλυψες πλήρως!Αυτό ακριβώς θα έλεγα.Εξάλλου στα δεξιά στο bios, εξηγεί αυτό που έγραψε ο javaneze.Γι' αυτό και στην αξιολόγηση δεν μου έχει διαθέσιμη όλη τη ραμ μόνο μου δεσμεύει για την igpu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Φεβρουάριος 9, 2014 #3675 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 (edited) Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο ; καθώς λογικά όσοι το έχουμε ας πούμε ψιλοκλεισει απο το bios βλέπουμε καθαρά 8gb[MENTION=2962]zpaf[/MENTION] Συμφωνώ με τον zpaf και σε μένα τα ίδια . Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 9, 2014 από SpirosKGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Φεβρουάριος 9, 2014 #3676 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 Παιδια αυτη η επιλογη υπαρχει σε ολα τα asus bios.Ομως δεν κλεινει την iGPU ! To iGPU Multi-Monitor Disabled, δεν σημαινει iGPU disabled. Edited: Σημαινει οτι κανει disable την δυνατοτητα να παιζουν και οι 2 GPU ταυτοχρονα με το software της LUCID. Disable δεν γινεται, το gpuz φεριπιν παντα την βλεπει. Δεν χρησιμοποιειται ναι, αλλα οχι δεν υπαρχει και γι αυτο τα οποια conflicts. Εγω γιατι δεν την βλεπω στο gpuz ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
venex58 Φεβρουάριος 9, 2014 #3677 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 (edited) Και σε μένα ούτε στο gpuz την βλέπω ουτε στην διαχείριση ούτε μου δεσμεύει μνήμη. Ειναι σαν να μην υπαρχει. Και όταν βάλω το hdmi στην ενσωματωμένη δεν δείχνει τίποτα. Μαυρο. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 9, 2014 από venex58 Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Φεβρουάριος 9, 2014 #3678 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 Kαποια μαγκια εχεις κανει Δεν ξερω φιλε μου, η μονη υποθεση που μπορω να κανω ειναι το πιο καινουριο bios. Παρομοιως, τα windows δηλωνουν, installed memory 16 GB (usable 15,7 GB) και δεν εχω καποια αλλη συσκευη που δεσμευει μνημη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Φεβρουάριος 9, 2014 #3679 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 Άμα δεν περάσεις Drivers για την IGPU, Δεν την βλέπει τίποτα..Και για το IGPU που λεει javanese δίκιο έχει..Εγώ Enable τα έχω όλα αλλά ποτέ δεν πέρασα Drivers.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Φεβρουάριος 9, 2014 #3680 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 Kαποια μαγκια εχεις κανει [ATTACH]60528[/ATTACH] Δεν ξερω φιλε μου, η μονη υποθεση που μπορω να κανω ειναι το πιο καινουριο bios. Παρομοιως, τα windows δηλωνουν, installed memory 16 GB (usable 15,7 GB) και δεν εχω καποια αλλη συσκευη που δεσμευει μνημη. Μαγικά να έχει κανει δε νομιζω καθώς και γω τα ίδια με τον venex βλέπω με windows 8 έτσι για να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο λειτουργικού. Επίσης προτείνω να φτιαξει τοπικ καινουριο ο AGMA μήπως το δουν κι αλλά παιδιά να τον βοηθήσουμε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts