Jump to content

AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !!

adpanos

Recommended Posts

• Replies 4,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Μήπως τελικά έκανα βλακεία; Προλαβαίνω και δε προλαβαίνω να πω σε φίλο - σήμερα θα είναι Βερολίνο - να του πω να μου κρατάει μία;

Ξέρει κανείς κάνα φυσικό κατάστημα κει δώθε που να έχει την τρίχ-α;

Μήπως τελικά έκανα βλακεία; Προλαβαίνω και δε προλαβαίνω να πω σε φίλο - σήμερα θα είναι Βερολίνο - να του πω να μου κρατάει μία;

Ξέρει κανείς κάνα φυσικό κατάστημα κει δώθε που να έχει την τρίχ-α;

Caseking.de » Grafikkarten » Alle Grafikkarten » Sapphire Radeon R9 290X, Tri-X OC, 4096 MB DDR5, DP, HDMI, DP

--> Gaußstraße 1 D-10589 Berlin

Παρηγγειλα και πληρωσα για μια Gigabyte 290 Windforce 3x OC αλλά σημερα που ανοιξα το κουτι της μεταφορικης βρηκα μια Gigabyte 290X Windforce OC(BF4 edition) :jester:

Παρηγγειλα και πληρωσα για μια Gigabyte 290 Windforce 3x OC αλλά σημερα που ανοιξα το κουτι της μεταφορικης βρηκα μια Gigabyte 290X Windforce OC(BF4 edition) :jester:

Ρίξε και κάνα Τζόκερ ωρε!!

Απο ποιο ναηαζι ? Μεχρι και τα λογια μου εχασα μαγαζι*

Στάλθηκε απο Thelab.gr Phone

Απο ποιο ναηαζι ? Μεχρι και τα λογια μου εχασα μαγαζι*

Ελληνικο μαγαζι που τις εφερε προσφατα....αλλά κρυβε λογια σου λεω :hehe:
Ελληνικο μαγαζι που τις εφερε προσφατα....αλλά κρυβε λογια σου λεω :hehe:

Ε να παραγγειλω και εγω αν ειναι και να δωσω την 280χ στειλε pm

Αν και πρεπει να καταλαβα οτι ειναι αυτο που αντι να μου φερει rev 1 εφερε rev 2

Εννοούσα ένα waterblock.. πολλοί το λένε εδώ κ "τασάκι".

Θα πάρεις το μέγιστο από την κάρτα σου, με όσο το δυνατόν καλύτερες θερμοκρασίες.

Το o/c δεν μειώνει την διάρκεια της κάρτας θεωρώ.. το extreme o/c ναι. Από την άλλη η συγκεκριμένη κάρτα είναι φτιαγμένη να δουλεύει στους 90 βαθμούς, οπότε μη σκας για τη διάρκεια ζωής.. πάντως με waterblock και καλό ο/c θα δεις επιδόσεις κατά πολύ καλύτερες μιας 290x.

θα βγουμε εκτος θεματος..

Εχει παντως πολλους νερουλαδες το φορουμ για να σου δώσουν τα φώτα τους :jump1:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.