Nick74 Ιανουάριος 20, 2014 #3381 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2014 Εγώ είμαι μέσα μόνο και εφόσον βρούμε την X (εξωτερικού) σε τιμή non-x [Ελλάδας,(ψιλοδύσκολο βέβαια)].Γιατί ναι μεν θα είναι χαμηλότερη η τιμή, αλλά θα υπάρχει το μειονέκτημα της εγγύησης από τρέχα γύρευε Γερμανίες κτλ. σε περίπτωση που συμβεί κάτι.μωρε ειναι να μη σου τυχει, γιατι οσο θα κανεις με Γερμανια (η και με Κινα ακομα) τον ιδιο χρονο και χειροτερα θα κανεις και με τους εδω, και θα εχεις και την ολη φασαρια να απειλεις θεους και δαιμονες και να τρεχεις για καταγγελιες για να δικαιωθεις...Απ οτι δειχνει η 290Χ παιζει κοντα 350, καλυτερα κι απο non X δηλαδη με τις εδω τιμες...Αν δεν ειχα ενα σωρω υποχρεωσεις και λογαριασμους αυτο το μηνα θα επαιρνα αβλεπη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιανουάριος 20, 2014 #3382 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2014 Κατι βρωμάει. . Δεν παίζει να είναι τέτοιες τιμές για τις ΧSent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa Ιανουάριος 20, 2014 #3383 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2014 (edited) Πάντως από mindfactory οι τιμές είναι φυσιολογικές για X : Και μιλάμε για reference από 460 ευρώ... Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 20, 2014 από AgMa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Ιανουάριος 20, 2014 #3384 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2014 αυτο το λινκ ITmedia24 - MSI R9 290X 4GD5 - Grafikkarten - 4 GB GDDR5... που μπηκε πιο πανω το ειδες? 362.10 ΕΥΡΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιανουάριος 20, 2014 #3385 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2014 Μακάρι να πάρεις και να παραλάβεις αλλά για μένα είναι 2 good 2 B true Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa Ιανουάριος 20, 2014 #3386 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2014 +1! Αυτό προσπαθώ να πω, το δέχομαι ότι υπάρχουν κ άλλα καταστήματα εκτός το mind factory που μπορεί να έχουν χαμηλότερες τιμές, αλλά εδώ μιλάμε για διαφορά άνω των 100 ευρώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Ιανουάριος 21, 2014 #3387 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2014 ε μα γι'αυτο ρε παιδια το ανεφερα, επειδη η τιμη ειναι υπερβολικα καλη...παντως μαλλον ειναι λαθος, τωρα το θεμα ειναι αν κανεις παραγγελια το "λαθος" θα συνεχιστει και θα λαβεις Χ? ή θα λαβεις μια απλη και θα πρεπει ενδεχομενως να την επιστρεψεις... Στην περιπτωση αυτη ειναι λιγο μπλεξιμο λογω αποστασης σε σχεση με ενα Γερμανο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Ιανουάριος 21, 2014 #3388 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2014 εμ γι αυτο ειναι καλυτερα ΑΝ υπαρχει καποιος να παει απο κοντα για ομαδικη...Οντως δειχνει πολυ καλο για να ειναι αληθινο, (αφου και στο ebuy παραπανω εχουν) αλλα ποτε δεν ξερεις... Μπορει να παιζει καποια τρελη προσφορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Ιανουάριος 21, 2014 #3389 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2014 (edited) ITmedia24 - MSI R9 290X 4GD5 - Grafikkarten - Radeon R9... πιστευω οτι αυτο ειναι το σωστο. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 21, 2014 από Aias Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιανουάριος 21, 2014 #3390 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2014 ASUS R9 290X DirectCU II OC 4 GB Review | techPowerUp Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa Ιανουάριος 24, 2014 #3391 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2014 Δεν μας τα λέει καλά το Ελλαδιστάν... Τώρα μου λένε ότι είναι περιορισμένος ο αριθμός τεμαχίων και ΑΝ προλάβω θα εξυπηρετηθώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιανουάριος 24, 2014 #3392 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2014 Δεν μας τα λέει καλά το Ελλαδιστάν... Τώρα μου λένε ότι είναι περιορισμένος ο αριθμός τεμαχίων και ΑΝ προλάβω θα εξυπηρετηθώ Από που στο είπαν αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Ιανουάριος 24, 2014 #3393 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2014 η Windforce 290 περνάει 780 η όχι? Clock to Clock.. η Retail Retail να πω έτσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa Ιανουάριος 24, 2014 #3394 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2014 Από που στο είπαν αυτό;Δεν μπορώ να πω όνομα.Αν βρεις 2-3 σελίδες πίσω όμως θα καταλάβεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alldaynews Ιανουάριος 24, 2014 #3395 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2014 μωρε ειναι να μη σου τυχει, γιατι οσο θα κανεις με Γερμανια (η και με Κινα ακομα) τον ιδιο χρονο και χειροτερα θα κανεις και με τους εδω, και θα εχεις και την ολη φασαρια να απειλεις θεους και δαιμονες και να τρεχεις για καταγγελιες για να δικαιωθεις...Απ οτι δειχνει η 290Χ παιζει κοντα 350, καλυτερα κι απο non X δηλαδη με τις εδω τιμες...Αν δεν ειχα ενα σωρω υποχρεωσεις και λογαριασμους αυτο το μηνα θα επαιρνα αβλεπηΜία απο τα ίδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
alldaynews Ιανουάριος 24, 2014 #3396 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2014 αυτο το λινκ ITmedia24 - MSI R9 290X 4GD5 - Grafikkarten - 4 GB GDDR5... που μπηκε πιο πανω το ειδες? 362.10 ΕΥΡΑ!353,89 βγάζει τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιανουάριος 24, 2014 #3397 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2014 Δεν μπορώ να πω όνομα.Αν βρεις 2-3 σελίδες πίσω όμως θα καταλάβεις...Γιατί δε μπορείς να πεις όνομα; Θα παρεξηγήσουν;Άμα είναι από το visionstudio εμένα δε μου είπαν κάτι (με πήραν τηλ. από κει απλά να μου πουν ότι θα αργήσει)- και την παράγγειλα μετά από σένα (λογικά).Όχι τίποτε άλλο αλλά θα πάει ένας φίλος Βερολίνο, άμα είναι να φάω άκυρο να την πάρω από εκεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Ιανουάριος 24, 2014 #3398 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2014 353,89 βγάζει τώραtoo good to be true...μονο αν υπαρχει εκει κοντα κανα παλικαρι να μας πει κι αν ειναι να τον φορτωσουμε μια ομαδικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
alldaynews Ιανουάριος 24, 2014 #3399 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2014 too good to be true...μονο αν υπαρχει εκει κοντα κανα παλικαρι να μας πει κι αν ειναι να τον φορτωσουμε μια ομαδικηΚαι μένα δύσκολο μου φαίνεται να είναι αλήθινή τέτοια τιμή αλλά οπως είπες μόνο αν το δεί κάποιος απο κοντά Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa Ιανουάριος 24, 2014 #3400 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2014 Γιατί δε μπορείς να πεις όνομα; Θα παρεξηγήσουν;Άμα είναι από το visionstudio εμένα δε μου είπαν κάτι (με πήραν τηλ. από κει απλά να μου πουν ότι θα αργήσει)- και την παράγγειλα μετά από σένα (λογικά).Όχι τίποτε άλλο αλλά θα πάει ένας φίλος Βερολίνο, άμα είναι να φάω άκυρο να την πάρω από εκεί...Σήμερα ξαναμιλήσαμε και μου είπαν ότι για να μην μας παίζουν (όλους με τις sapphire 290) ούτε αυτοί γνωρίζουν ακριβώς να μου πουν αν θα πάρω ή όχι.Και τους ίδιους τους ψιλοπαίζει η sapphire.Κατά σειρά ήμουν ο δεύτερος που παράγγειλε και όπως και να έχει και 3 κομμάτια να πάρουν μόνο, θα εξυπηρετηθώ.Απλά για τους υπόλοιπους (17 άτομα λέει έχουν παραγγείλει) δεν ξέρουν ούτε αυτοί τι θα γίνει.Αυτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts