NoDsl Ιανουάριος 18, 2014 #3361 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2014 Γύρνα το διακόπτη στη θέση 2 και πες μας τi σου λέει. Καινούργια είναι η κάρτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_Nikiforos Ιανουάριος 18, 2014 #3362 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2014 (edited) Γύρνα το διακόπτη στη θέση 2 και πες μας τi σου λέει. Καινούργια είναι η κάρτα;Παλι ολα 7900 series λενε. Το cpuz γραφει hd7970- core 1050 -memory 1050- size 3072mbΝαι η καρτα ειναι καινουργια. Απο καποιο καταστημα εξωτερικου μεσω idealo.de Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 19, 2014 από Dr_Nikiforos Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 19, 2014 #3363 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2014 1050 μνήμη; Είσαι σίγουρος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Ιανουάριος 19, 2014 #3364 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2014 Παλι ολα 7900 series λενε. Το cpuz γραφει hd7970- core 1050 -memory 1050- size 3072mbΝαι η καρτα ειναι καινουργια. Απο καποιο καταστημα εξωτερικου μεσω idealo.deΕίναι πολύ πιθανόν να έχει παλαιό VBIOS!Βέβαια ΑΝ συμβαίνει κάτι τέτοιο σε καινούργια κάρτα τότε η Sapphire δεν μας τα λέει καλά...καθόλου καλά!Εγώ προσωπικά ASUS και ξερό ψωμάκι!Ελπίζω να φταίει κάτι άλλο, βέβαια τσέκαρε μια μήπως έχει βγεί νεότερο VBIOS για την συγκεκριμένη υλοποίηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_Nikiforos Ιανουάριος 19, 2014 #3365 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2014 Ειχα κανει και πριν ποσταρω επανεγκατασταση drivers και ξαναδοκιμασα τωρα και εστρωσε καπως... το trixx και το gpuz αναγνωρισε 200 series. το cpuz ενω ειναι η τελευταια εκδοση 1.68 δεν νιωθει τπτ. 7970 την βλεπει. Δουλευει boost ολη την ωρα δλδ για να ειναι 1050. Σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιανουάριος 19, 2014 #3366 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2014 (edited) Και εκει που με το bios της Asus ειχα black screens στο MetroLL με την μνημη πανω απο τα 1500MHz με το bios της Sapphire ... Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 19, 2014 από zpaf Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa Ιανουάριος 19, 2014 #3367 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2014 Και εκει που με το bios της Asus ειχα black screens στο MetroLL με την μνημη πανω απο τα 1500MHz με το bios της Sapphire ... Σε fps ανέβηκες ή απλά το πήρε χωρίς black screen; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 19, 2014 #3368 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2014 (edited) Ειχα κανει και πριν ποσταρω επανεγκατασταση drivers και ξαναδοκιμασα τωρα και εστρωσε καπως...το trixx και το gpuz αναγνωρισε 200 series. το cpuz ενω ειναι η τελευταια εκδοση 1.68 δεν νιωθει τπτ. 7970 την βλεπει. Δουλευει boost ολη την ωρα δλδ για να ειναι 1050. Σωστα? έλα μαν και εγώ 280x της giga στο gpuz την λέει σωστά και στο cpuz την βλέπει 7xxx άρα υποθέτω είναι φυσιολογικό . Επίσης να βάλεις τους τελευταίους drivers από την ΑΜD . Όσο για τα ρολόγια της κάρτας όταν δεν κάνει τίποτα λογικά πρέπει να πέφτουν για εξοικονόμηση ενέργειας και θερμοκρασιών δες παρακάτω σε idle την δικιά μου (gpuz --> sensors --> και κάτω κάτω τίκαρε το continue refresh μπλα μπλα) ... μια μικρή παρένθεση απλά επειδή βαριέμαι έχω κολλήσει στο 50% το fanaki από ψυχολογικά διότι έχουν ορίσει να μην ξεπερνάει τους 70 βαθμούς και εγώ θέλω να πιάνει 80 !!! μετά το 66% ακούγεται επίσης απο ότι βλέπω ένα bios update το θέλω Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 19, 2014 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_Nikiforos Ιανουάριος 19, 2014 #3369 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2014 Επειδη ειμαι noobακος, θα ηθελα βοηθεια για ρυθμισεις γιατι στο 3dmark ενω μου τρεχει ολες τις loopες, στην τελευταια μετα απο 5-6" παγωνει και κολλαει. Αυτο γινεται στα 1230-1240 πυρηνα. Παιζω με trixx και εχω το vddc κοντα στο τερμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιανουάριος 20, 2014 #3370 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2014 Σε fps ανέβηκες ή απλά το πήρε χωρίς black screen;Το δευτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Ιανουάριος 20, 2014 #3371 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2014 Εχει κανενας μπαρμπα/ξαδελφο/γκομενα/θειο/μπατζανακη/ΚΑΠΟΙΟΝΝΝΝ στη Γερμανια να κανουμε μια ομαδικουλα?Καποια μαγαζια εχουν βαλει την MSI R9 290X κατω απο 400 ευρω.... για την ακριβεια ξεκιναει απο τιμες 362!! Αλλα δε στελενι κανεις Ελλαδα ρε γμτ...πχ το φτηνοτερο ειναι αυτο :ITmedia24 - MSI R9 290X 4GD5 - Grafikkarten - 4 GB GDDR5...και 20 ευρω μεταφορικα να ειχε...την ειχα χτυπησει χτες :/Λετε να ξεστοκαρουν γενικα τις reference Λογω του αθλιου cooler τωρα που βγηκαν οι custom? Η χαρα του νερουλα θα ηταν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιανουάριος 20, 2014 #3372 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2014 Με τις msi υπάρχει θεματάκι. Οι μισές έχουν vrm sensors οι άλλες μισές δεν έχουν. Υποθέτω ότι υπάρχουν ήδη 2 rev από τις συγκεκριμένες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Ιανουάριος 20, 2014 #3373 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2014 Έχω φίλο που κάνει μεταπτυχιακό εκεί.. αλλά τι θα μπορούσε να μας κάνει;Π.χ. για μία, το ψήνω να μου τη φέρει σαν χειραποσκευή.. αλλά πολλές, πώς;Να τις πάρει σπίτι του και να τις στείλει όλες με μεταφορική εδώ; Να μοιραστούμε τα έξοδα δλδ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Ιανουάριος 20, 2014 #3374 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2014 Έχω φίλο που κάνει μεταπτυχιακό εκεί.. αλλά τι θα μπορούσε να μας κάνει;Π.χ. για μία, το ψήνω να μου τη φέρει σαν χειραποσκευή.. αλλά πολλές, πώς;Να τις πάρει σπίτι του και να τις στείλει όλες με μεταφορική εδώ; Να μοιραστούμε τα έξοδα δλδ;ε για το δευτερο εννοω...5 καρτες πχ, δωρεαν παραδοση στη διευθυνση του απο το μαγαζι και τις στελνει με μεταφορικη Ελλαδα, πανω απο 30 ευρω δε θα κοστιζε η μεταφορικη για κατω απο 10 κιλα που ειναι 5 καρτες...αλλα και 50 που λεει ο λογος να κοστιζε ψιχουλα ειναι 10 ευρω ανα καρτα...εδω και 20 ευρω μεταφορικα να εβαζε το μαγαζι εγω θα επαιρνα...Γερμανια ειναι, με τελωνια δεν υφισταται θεμα και 200 καρτες να φερεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Ιανουάριος 20, 2014 #3375 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2014 Καποια απο τα αλλα μαγαζια και οχι αυτο που εδωσα Link, εχουν και φωτογραφια στην οποια φαινεται να μην ειναι η Χ.Στο συγκεκριμενο ταιριαζουν παντως και τα τεχνικα χαρατηριστικα απο κατω, γραφει ακομα και 2816 shaders... αλλα εβαλα στο google το Hersteller number που λεει ( V803-853R ) και μου δειχνει την msi r9 290 BF4....οποτε μαλλον εχουν κανει λαθος και δε ξερω τι θα στελνανε σε περιπτωση παραγγελιας :/Μου κανει εντυπωση παντως γιατι ειναι γυρω στα ~6 μαγαζια ατα που την εχουν κατω απο 400 και λενε 290Χ....ολοι λαθος κανανε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Ιανουάριος 20, 2014 #3376 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2014 Επειδή δεν το έχω πολυψάξει.. δεν είναι τόσο το βάρος, όσο το μέγεθος του πακέτου νομίζω.. π.χ. αν δεις εδώ, δεν πάει παραπάνω.. επειδή μου είχε πει κι άλλο παιδί κ σκεφτόμουν να χτυπήσω κάτι από mindfactory κάποια στιγμή.. αν θέλετε, κάνετε like να δούμε πόσοι είμαστε, μπας κ ανοίξουμε ένα νέο θέμα να το συζητήσουμε. υ.γ.: όσο για την -x δεν ξέρω αν αξίζει, όταν η non-x είναι περίπου ίδια σε επιδόσεις, αυτό βέβαια είναι άλλη κουβέντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Ιανουάριος 20, 2014 #3377 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2014 όσο για την -x δεν ξέρω αν αξίζει, όταν η non-x είναι περίπου ίδια σε επιδόσεις, αυτό βέβαια είναι άλλη κουβέντα οντως η διαφορα ειναι πολυ μικρη, κατω απο 10%....περισσοτερο ψυχολογικο ειναι, αλλα αν παιρνεις την Χ σε τιμη non-X...ε εκει σε ψηνει καπως κανω chat τωρα με καποιον απο το Itmedia24 να μου πει τελικα τι ειναι η καρτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Ιανουάριος 20, 2014 #3378 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2014 στο chat μου ειπαν οτι πρεπει να εμπιστευτω την περιγραφη και οχι το νουμερο κατασκευαστη...αρα θεωρητικα ειναι η Χ... τωρα ενταξει...με βαση την τιμη δε το εμπιστευομαι κιολας αυτο που ειπε.... παντως ολοι οσοι την εχουν κατω απο 400 το νουμερο κατασκευαστη ειναι το ιδιο και παραπεμπει σε 290 απλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Ιανουάριος 20, 2014 #3379 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2014 παιδες, αν η παραγγελια γινει τον επομενο μηνα γυρω στις 15-20 ας μου στειλει καποιος κι εμενα πμ γιατι ψηνομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa Ιανουάριος 20, 2014 #3380 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2014 Εγώ είμαι μέσα μόνο και εφόσον βρούμε την X (εξωτερικού) σε τιμή non-x [Ελλάδας,(ψιλοδύσκολο βέβαια)].Γιατί ναι μεν θα είναι χαμηλότερη η τιμή, αλλά θα υπάρχει το μειονέκτημα της εγγύησης από τρέχα γύρευε Γερμανίες κτλ. σε περίπτωση που συμβεί κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts