Helly Νοέμβριος 19, 2013 #2821 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2013 Mεγειες Μαριε καλοδουλευτη.Στα ποσα θα την εχει ψυχολογικα για καθε μερα?Η δε κανεις overclock γιατι βαριεσαι δε χρειαζεται..Απ οτι θυμαμαι εισαι και με μια 1080p οθονη ετσι δε ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Νοέμβριος 19, 2013 #2822 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2013 Οχι απλα θελει προσοχη διπλα απο κατι πυκνωτες μην ακουμπανε τα ψυκτρακια στο μεταλλο που εχει στο πλαι εκει. Εβαλα απλα τις ταινιες μονωσης που ειχε και εμφανως αφου η καρτα δουλευει δεν κανει βραχυκυκλωμα αρα ειμαι οκ. Το μονο που δεν ειναι πολυ ωραιο ειναι οτι προεξεχει 3 ποντους απο το τελος της καρτας η ψυκτρα και οτι επειδη δεν κρατιεται απο ολο το μηκος της καρτας αλλα μονο απο τον πυρηνα κανει ενα ελαχιστο χαμογελο προς τα κατω η καρτα προς το τελος της. Σκεφτομαι να την δεσω με κανενα tie wrap απο το βυσμα το 24πινο για να μην μεινει καιρο ετσι και παρει σασι Α ξεχασα και η μια μνημη που εχει αναμεσα στον πυρηνα και την pcix ειναι σε λιγο ηλιθιο σημειο και δεν μπορεσα να βαλω το τετραγωνο ψυκτρακι αλλα ενα μισο γιατι εβρισκε στο πλαισιο της ψυκτρας... Επειδη ετσι κατεστρεψα μια 4850 (ειχα καιρο την mushasi πανω χωρις στήριγμα και τελικα τον ηπιε η καρτα) στηριξε την οπωσδήποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 19, 2013 #2823 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2013 (edited) 1-2 ωρες την εβαλα παιδες. Απο αυριο περισσοτερα συμπερασματα. Thanx Δημητρη. Ναι 1200 ειμαι αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα για καθημερινα. Κανενα 1050-1100 πυρηνα με βλεπω χοντρικα το πολυ. Μνημη αλλωστε δεν παιζει και πολυ ρολο σε games που με ενδιαφερουν εμενα. Αρα εκει γυρω στα 5400-5500 μαλλον? Θα τεσταρω αυριο και βλεπουμεΕπειδη ετσι κατεστρεψα μια 4850 (ειχα καιρο την mushasi πανω χωρις στήριγμα και τελικα τον ηπιε η καρτα) στηριξε την οπωσδήποτε.Εχεις καποια συγκεκριμενη προταση η να παω οπως ειπα σε tie wraps? Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 20, 2013 από icy20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Νοέμβριος 19, 2013 #2824 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2013 Tie wraps και να το δεσεις που? Καπου ψηλα? Εγω εχω χωσει ενα μολυβακι απο κατω Την δουλεια του την κανει ομως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos1972 Νοέμβριος 20, 2013 #2825 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 1-2 ωρες την εβαλα παιδες. Απο αυριο περισσοτερα συμπερασματα. Thanx Δημητρη. Ναι 1080 ειμαι αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα για καθημερινα. Κανενα 1050-1100 πυρηνα με βλεπω χοντρικα το πολυ. Μνημη αλλωστε δεν παιζει και πολυ ρολο σε games που με ενδιαφερουν εμενα. Αρα εκει γυρω στα 5400-5500 μαλλον? Θα τεσταρω αυριο και βλεπουμεΕχεις καποια συγκεκριμενη προταση η να παω οπως ειπα σε tie wraps? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 20, 2013 #2826 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 (edited) Χαχαχαχα σαν το σημα της audi ειναι Κατι τετοιο σκεφτομουν αλλα οχι με τοσους πολλους κρικους Βλεπεις το βυσμα τροφοδοσιας της μητρικης? Απο εκει ελεγα να στηριξω την καρτα ειναι κοντα... ΥΓ Το εκανα ηδη. Πολυ καλυτερα φαινεται τωρα. Η καρτα δεν λυγιζει. Η ψυκτρα λιγο να εχει το τελος της την κατιουσα παρει ισως... Θα δω μηπως κανω και 2η πατεντα με το μολυβι η κατι αντιστοιχο... Δεν υπηρχαν κατι στηριγματα vga θυμαμαι εδιναν οι HIS καποτε μεσα στις συσκευασιες. Αυτα δεν υπαρχουν σκετα να τα βρουμε μονα τους? Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 20, 2013 από icy20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Νοέμβριος 20, 2013 #2827 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 Mάριε καποια φωτο της κάρτας και benches δώσε... εγώ για την στήριξη της κάρτας χρησιμοποιώ την πατέντα του ρολού χαρτιού κουζίνας (της τουαλέτας δεν φθάνει την 1η PCI ) κομμένο στο κατάλληλο μεγεθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 20, 2013 #2828 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 Χαχαχαχ Θεος Φωτος θα εχετε σημερα. Benches τι να τρεξω αφου ουτε 3dmark κτλ εχω keys κτλ. Ειναι κανενα free? Επαναλαμβανω δεν με πολυενδιαφερουν τα benches αλλα να εχω καλη αποδοση ingame. Απλα για να δουμε νουμερα μια φορα ομως δεν εχω προβλημα να τρεξω ενα. Πειτε μου εσεις τι...Απο games στο pc εχω cod ghosts, diablo 3 , bf4, grid2 , assassins creed 4. Αυτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prospector Νοέμβριος 20, 2013 #2829 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 (edited) Τρεξε το Benchmark του Grid 2 max Ολα με MSAA x4. Παντως και εγω που ειμαι με την Accelero (ημουν γιατι την εστειλα για αντικατασταση) ηταν τελειως αθορυβη ακομα και στο 100% ενα απλο φυσημα αερα ακουγες μονο τοτε Να σε ρωτησω το Auto fan σου δουλευει κανονικα? Γιατι εμενα σε gaming δεν ανεβαζε στροφες και καθοταν στο 20%,χειροκινητα εβαζα 50/60% καθε φορα... Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 20, 2013 από Prospector Link to comment Share on other sites More sharing options...
akylla9 Νοέμβριος 20, 2013 #2830 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 Μεσω gpu tweak πατατε live update και κανετε update bios την R9 290X βγηκε νεο bios σημεραNew Asus 290X Bios Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 20, 2013 #2831 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 Το οποιο τι προσφερει? Μονο οτι χρονιζει μαμα πιο ψηλα? Γιατι τα παλιοτερα νομιζω μονο αυτο εκαναν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Νοέμβριος 20, 2013 #2832 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 Σταθεροτητα στο boosts προφανως μαζι με τους καινουριους drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxos Νοέμβριος 20, 2013 #2833 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] η καρτουλα οπως την έβγαλες απο το κουτί με μανισιο ανεμιστήρα και ρολόγια οταν παίζεις ενα παιχνιδάκι, έχει υποφερτό θόρυβο ή είναι εξαιρετικά δυνατός (ή αν θέλεις ενοχλητικός)Αρχίζω και σκέφτομαι σοβαρά την αγορά αυτής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 20, 2013 #2834 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 Προφανως το νεο bios μπανει μονο σε Χ? Επισης εγω σε κατι πειραματα ειδα οτι οι μνημες δεν πανε μια: 5400 παιζουν αν παω 5460 ας πουμε αρχιζει γραμμες στα games κτλ...Αρα την αφησα 5400. Θα παιξω με gpu λιγο να δω τι γινεται εκει...Οσον αφορα το bench του grid που μου γραφετε απο που το τρεχω? (ασχετος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Νοέμβριος 20, 2013 #2835 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] η καρτουλα οπως την έβγαλες απο το κουτί με μανισιο ανεμιστήρα και ρολόγια οταν παίζεις ενα παιχνιδάκι, έχει υποφερτό θόρυβο ή είναι εξαιρετικά δυνατός (ή αν θέλεις ενοχλητικός)Αρχίζω και σκέφτομαι σοβαρά την αγορά αυτής. Out of the box η καρτουλα παιζει στο 50% το fan αποδεκτο απο μενα. Προφανως το νεο bios μπανει μονο σε Χ? Επισης εγω σε κατι πειραματα ειδα οτι οι μνημες δεν πανε μια: 5400 παιζουν αν παω 5460 ας πουμε αρχιζει γραμμες στα games κτλ...Αρα την αφησα 5400. Θα παιξω με gpu λιγο να δω τι γινεται εκει...Οσον αφορα το bench του grid που μου γραφετε απο που το τρεχω? (ασχετος) Δεν ειναι μονο για την Χ. Μολις το περασα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 20, 2013 #2836 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 (edited) Μονο το τελευταιο ψηφιο διαφορα ειναι στο bios version? Προφανως εσυ περασες νεο bios για την απλη. Αν ειχες βαλει της Χ δεν θα επρεπε το def clock να ειναι 1000?Εμενα προφανως η καρτα δεν λεει και τιποτα παντως (οχι οτι με πειραζει αλλωστε ολες τις προηγουμενες δεν τις κλοκαρα καν) 1050 gpu και 5400 μνημη φαινεται να ειναι σταθερο. 1100 το πηγα και κολλησε το bf4... Αρα για εκει ειμαστε... Θερμοκρασιες καλυτερες απο χτες. 50-55 πιανω και 60-65 vrm1 και 55 το 2... Μια χαρα Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 20, 2013 από icy20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Νοέμβριος 20, 2013 #2837 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 Μονο το τελευταιο ψηφιο διαφορα ειναι στο bios version? Προφανως εσυ περασες νεο bios για την απλη. Αν ειχες βαλει της Χ δεν θα επρεπε το def clock να ειναι 1000? Ναι μονο τελευταιο ψηφιο. Την απλη εχω και το εκανε το gpu tweak αυτοματα. Δεν εχω παιξει ακομα με το νεο. Μαλλον τις ειχα αδικησει τις μνημουλες της ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 21, 2013 #2838 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 Tuning Radeon R9 290X: Replace The Thermal Paste For More Efficiency - Take Off Your Top! Radeon R9 290X Gets NakedRadeon R9 290: Aftermarket Cooling To The Rescue Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Νοέμβριος 21, 2013 #2839 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 Ξερει κανεις αν τα μπλοκ για την 290Χ ειναι τα ίδια με την 290 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Νοέμβριος 21, 2013 #2840 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 Ξερει κανεις αν τα μπλοκ για την 290Χ ειναι τα ίδια με την 290 ?Ναι, είναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts